- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.601
ne kadar tatlısınız siz öyle, kutlama için sabırsızlanıyorum
allahtan öğlene kadar. eve gelince yapıyorum işleri napiim.. ayda 1 veya 2 kez yardımcı geliyor temizliğe o kadar diğerlerini kendim yapıyorum.
iş bitince gezmeye çıkıyoz ama bu sefer dinlenmeye bazen vakit kalmıyoo.
slm kızlarrrr balım hoşgeldin aşkım:)
ben bugun bi salaklık yaptık kızlar iş arkadaşımın gazına ugrayıp tes yptım işyerinde ve negatif normal olarak..
ama gariptir hiç üzlmedimmmmm:)
şimdi kocam gelyomuş ben yemegimi yaptım pilav yapcam gelmesem yemekten sonra ugrarım yoksada ara ara bakrım:)
hoşgeldin canım.nasıl olayım adet olmanın keyfini çıkarıyorum:))
forumda kac kısıı var bırı bıle HOŞGELDIN demedı...Kustum hepınızee
bana yardımcı da gelmiyor, kendim yapıyorum. Allahtan eşim yardımcı oluyor. Ama haklısın iş falan yapınca da dinlenmeye vakit olmuyor. Bir de bir aydan fazladır evle uğraşıyoruz, yeni taşındık, ev almıştıkbir sürü şeyle uğraştık evle ilgili, inşallah bu h.sonu biticek işlerimiz. dinlenicez diye umut ediyorum...gerçi bundan sonra da hayırlı olsuna gelicek misafirler başlar zaten 1.5 yıl önce evlenmiştim, herkesi sırayla ağırlamıştım. şimdi baştan başlayacağım
ben bugun bi salaklık yaptık kızlar iş arkadaşımın gazına ugrayıp tes yptım işyerinde ve negatif normal olarak..
şimdi kocam gelyomuş ben yemegimi yaptım pilav yapcam gelmesem yemekten sonra ugrarım yoksada ara ara bakrım:)
ya tuvalete gttim,afedersiniz peçeteyle silince pembe kan geldi,niye geldiiyi bişey mi,kötü bişey mi? kan testi mi yaptırsam yarın? bide bgn karnım hep şişti,gazım vardı,hala aynı nolur cevap verin
ya tuvalete gttim,afedersiniz peçeteyle silince pembe kan geldi,niye geldiiyi bişey mi,kötü bişey mi? kan testi mi yaptırsam yarın? bide bgn karnım hep şişti,gazım vardı,hala aynı nolur cevap verin
HOSBULDUMMM( hepınızı sevıyorumm) egemmmm adet baslangıcın olabılırmı?
neyse bırkerecılıgıne gozumu yumuverdımm hepınızııııııııııııı
arkadaşlarım, ben çıkıyorum. Akşam Valide Sultan Yalısında (ki bu annemin evi olur) yemek var, orada olacağım için foruma gelemeyebilirim. beni lütfen özleyin
kendinize iyi bakın, kısa zamanda sizlerden alacağım güzel haberlerde görüşmek üzere, sevgiler
kızlar ya benim içim hala üşüyor. 2-3 gündür...
neden olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?