- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.621
valla bilmiyorum ki yaagenelde sekmez benim bata 2 gün var
bende üşüyorum bu günlerde ellerim özellikle parmak uclarım.inş. hamişizdir.soguktan deilse tabiherseyi hamişliğe yoruyoruz
((((((((((((((((((((((( bacim moralim iyicene bozuldu hayırlısı olsun nediyelim burda adet olup Ocak topigine gecelim bu ay bitince tamammi:) bende gelcem 4-5 güne:)
kızlar merhaba. iyi bir günmü yoksa kötümü bilemedim. kafam dağınık ben dağınığım. yükselen ateşim vardı ama bel ağrılarıma dayanamadım. ilaç içmem lazımdı o yüzden kan tahliline gittim. sonuç negatif çıktı. Rabbime karşı gelemem o herşeyin iyisini bilir. hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka yol mu var? kendimi bitkin hissediyorum yatıcam biraz kalkınca gelirim
kızlar merhaba. iyi bir günmü yoksa kötümü bilemedim. kafam dağınık ben dağınığım. yükselen ateşim vardı ama bel ağrılarıma dayanamadım. ilaç içmem lazımdı o yüzden kan tahliline gittim. sonuç negatif çıktı. Rabbime karşı gelemem o herşeyin iyisini bilir. hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka yol mu var? kendimi bitkin hissediyorum yatıcam biraz kalkınca gelirim
canım bazen hava degısıklıgı gergınlık uzuntu sevınc bıleee adetın gelısını etkılıyorrrr belkıde usutmusundur belını felan bence korkma derım
kimler burda kızlar.. yemek ydim anca gelebildim mutfagı falan topladım..
karnım agrıyor başım agrıyor kemiklerim agrıyor çok sinirliyim gerginim kocam da az önce dedii sen 2-3 güne kalmaz adet olursun sinirinden belli oluyor dedii. adam bile beni 1.5 senede komple çözmüş..cidden içim daralıyor bagırasım var avaz avaz hasta olmadan önceki klasik belirtim:)
arkadaslar adetim 18 aralikti gelmedi daha bugun dayanamadim test yaptim ama negatif cikti meraktan catlicam ne zaman belli olur ki pazar bidaha mi yapsamki ne diyosunuz ?
canım batın ne zaman..tablon nasıl??
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom hoş deil cnmmm..umudumu kestim:) CNMMM BATIM 27 SİNE salı günü.. ama ben 30 u gibi olcam genelde 3 gün gec olurum...
sen yumurtladınmı bakimm:)
yumurtlama takibi yaptın mı cnm?? ne zaman gerçekleşti??
tablon doğruysa dpo 9 dasın ve bata 5 gün var cnm test neden yaptın i varsa bile çıkmaz...
vede adet düşüşü için erken gibi yarın yükselebilir..ümidini kaybetme
kızlar ben çıkayım kimsecikler yokk azcık uzanıp dizi izleyeyim başı agırısı hafifler belki:)
canım naber dönmüşsün nasıl hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?