- 27 Ekim 2011
- 984
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.561
siz öyle dediniz diye dedim vallahi hata mı ettim
siz de olabilirsiniz, bir ablanın nesi var, iki ablanın neşesi var
estağfirullah hata falan etmedin aksine beni onurlandırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman eve gidince ağla bi güzel boşalt içini.içinde kalıp dert olmasın sana,akıt defolsun gitsin.
eksik olmayın kızlar açıkcası ben bu topici seviyorum herkes iyi burda:))
topiğimizin ablaları minik78 ve famusay
ablam kusura bakma geç gördüm,geçmişi okuyordum da ondan.ablası benim oğlum beş yaşında.bi duysan başımın etini yiyor kardeş isterim diye fdeda ben oğlumun yolunu yedi yıl gözledim annem o nasıl değerli bilsen:))
sen kaç yaşındasın tatlım?
kızlar bölee sizler bana iyi geldiniz valla:)
topiğimizin ablaları minik78 ve famusay
maaşallah oğlunuza, sağıklı uzun ömürlü olsun
kardeşi de onu çok bekletmeden gelsiin
abim de benim için anneme hep " anne kardeşim olsun etekli olsun dermiş"
84 aralık 26 doğumluyum, 3 gün sonra 27 bitiyor
ama annemler nüfusa 1985 şubat yazdırmışlar
allah oğluna uzun ömürler versin.umarım en yakın zamanda ikinci bebişin gelir canım.
aha bu da şımarık küçük kardeş:)))
yani burda doğumgünü kutlaması yapıcaz değil mi kızlar???
abim var benim, ablam yok.. biraz size şımarıyım nooolur
ama canım abim de ablam kadar yakındır, hakkını yemiyim
bir tane 5.5 aylık yeğenim var, erkek ve ben onu çoook seviyorum, içimdeki bebek isteğini o arttırdı
oleeeeeeeeeeeey!abla ben oldum:))))))))))
ben oğluma hamile olduğumu bilmiyordum o kadar iş yapmıştım ki o ay ...boya ,badana, halı yıkadım komple ev temizliği.defalarca hamama gittim(hamilelere hamama gitmeyin derler ya)hatta inanır mısın gondola bindim:)))ama hiçbişey olmadı.ablam hamile olduğunu öğrendiğinde izne ayrıldı öylece yattı evde yardımcı kadını var zaten hiçbişeye elini sürmedi.üstelik düşük tehlikesi falan yoktu yani doktor tavsiyesi değildi istirahat.ama noldu,altı haftalıkken ne yazık ki düştü.işte böyle Rabbim isterse tutar,istemezse yapacak hiç bişey yok.sen yine de yorma kendini elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi.çok fazla pimpirikli davranma sakınan göze çöp batarmış,Allah muhafaza eder inşallah.
ikinizinde güzelliklerini alsın ortaya süper bişi çıksın çok güzel olur valla Benimkie babaya çekerse çook datlı olur benim küçüklüğüme çekerse çirkin şimdiki halime çekerse iyi olur ama risk alm ak istemiyom babaya çeksin diyom
ayyyyyy kuzum çatlattın beni gülmekten miniğime baktı haa süpermiş valla
hihihi ben de gittiğimde doktora adam baktı baktı üşütmüşsün dedi şutladı beni
amin canım,sanırım üç yıl daha bekleyeceğim,benim yedi yılda bir geliyor çünkü:)))))yedi veren çiçeği miyim ne:)))))))
yok yok inşallah, rabbim izin verirse bu sefer o kadar sürmeyecek