- 24 Ekim 2011
- 231
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.581
amin canım,sanırım üç yıl daha bekleyeceğim,benim yedi yılda bir geliyor çünkü:)))))yedi veren çiçeği miyim ne:)))))))
allah hayırlısını versin canım benim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım,sanırım üç yıl daha bekleyeceğim,benim yedi yılda bir geliyor çünkü:)))))yedi veren çiçeği miyim ne:)))))))
allah hayırlısını versin canım benim..
ben azcık dinleneyim gene gelirim kızlar,öpüldünüz,ben gelene kadar uslu durun,minik78 topik sana emanet,şımarıklara dikkat et:)))))))
yani burda doğumgünü kutlaması yapıcaz değil mi kızlar???
hoşgeldin canım.nasıl olayım adet olmanın keyfini çıkarıyorum:))
bugün işyerinde amirlerin çoğu yok (devlet memuruyum bir bakanlıkta), etraf o kadar sessiz ki... öğleden sonra nasıl bir rehavet çöktüyse doğru düzgün çalışmadım bile
mesai 6da bitiyor, gözüm saatte devamlı, sizler neler yapıyorsunuz?
bugün işyerinde amirlerin çoğu yok (devlet memuruyum bir bakanlıkta), etraf o kadar sessiz ki... öğleden sonra nasıl bir rehavet çöktüyse doğru düzgün çalışmadım bile
mesai 6da bitiyor, gözüm saatte devamlı, sizler neler yapıyorsunuz?
cuma günleri zaten geçmek bilmioyraynen benimde mesai 6 da.. bende saate bakıyorum habire:))
off ya nasıl memur olunuyor arkadaş.valla her gittiğim yerde bakıorum aceba bu kızlar nasıl calısıyor burda diye.kpss ye girmiştim tabi calısmadan tam 70 gelmiş.istde halkla ilişkiler üzerine 2 yer mi ney gördüm yıldız teknik ünisi galatasaray ünisiydi galiba.ya ben tercih yapmaktan anlamıyorum zaten karman corman bişeydiii.offf iş de bulamadım zaten aman amnnn napsam bilmiyorum
sen cts leri çalışmıyosun tabi.. ben cts öğlene kadar çalışıyorum..
haftasonu çalışmamak da bi güzel yaa.
84 aralık 26 doğumluyum, 3 gün sonra 27 bitiyor
ama annemler nüfusa 1985 şubat yazdırmışlar
yani burda doğumgünü kutlaması yapıcaz değil mi kızlar???
ayyyy ne güzel topiğimizde yeni yaşına basacak birisi var çok sevindim valla
evet evet evet bence de yapalım hem böyle birazda olsa kafamız dağılmış olur hemde çok güzel olur yaaaaaa Heyecan yaptım şimdiden kutlama eğlence dediğin zaman kendimden geçiyorum ben nedense
hoşgeldin canım.nasıl olayım adet olmanın keyfini çıkarıyorum:))
evet ekstra bir mesai olmadıkça çalışmıyorum,
c.tesi çalışsam evin işlerine nasıl yetişirdim bilmiyorum. H.içi eve gelmem 7yi buluyor. ancak yemek ye, mutfağı topla. Bazı akşamlar da sosyal aktivite için dışarı çıkarsak herşey haftasonuna kalıyor.
Sen nasıl yetişiyorsun, vallahi bravo? var mı ev işleri için gelen bir yardımcın?
ayyyy ne güzel topiğimizde yeni yaşına basacak birisi var çok sevindim valla
evet evet evet bence de yapalım hem böyle birazda olsa kafamız dağılmış olur hemde çok güzel olur yaaaaaa Heyecan yaptım şimdiden kutlama eğlence dediğin zaman kendimden geçiyorum ben nedense
forumda kac kısıı var bırı bıle HOŞGELDIN demedı...Kustum hepınızee