- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.181
dur daha varmış canım.. bende günün müydü acaba dedim..
üzülme hemen.
bitti bu iş akıntım bitti ateşim düştü
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
cumartesi doktora gidicem 7 aydır hiç korunmuyoruz eşim daha önce varikosel ameliyatı geçirmiş çocukken. geçenlerde gittik onun iççin doktora bir sorun yok dedi.
belkide bendedir sorun
napıosunuz kızlarrrrr ben geldimmm
iyilik canım sen naptın,hallettin mi telekom işini? zaman yaklaştıkça heyecan bastı yaa,kahverengi akıntı devam ediyo,iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum:44:
tsemai cnm bırak kocan ödesin telekomu.. çalışmıyorsun diye üzlmede rısk meselesi bunlar ben 1 sene evde oturdum ve artık bebek yapayım iş olmuycak derken istedigim işe alındım... ama evde otururkende mutluydumm niye evdeyim diye hiç üzülmedim inan.. çalışmakta güzel evde oturmakta..
iyi canım ne olsun gittim geldim ölece kaldım.o borcları ödiycekmişim.150 lira civarı baska fatura cıkmaz dediler inş. cıkmaz.eşim de dün baya trip attı kullanmadıgımız seylere bu kadar para yatırcaz eve eksik alsan eksiğin kalmaz dedi haklı olarak amann bari bi işim olsaydı kendim öderdim ya cok canım sıkılıyor zaten cocuk düğün borcunu ödüyor bi de benim sacma sapan borclarım biniyor üstüne aman amannn.dertliyim kuzum bugün ya canım cok sıkılıyor.hayoırlısıyla bi iş bulaydım
ya minikim bu gidişle zaten o ödiycek ama borc onun değilki evlenmeden önce actırdıgım hatların borcu benm adımaydı kardeşim de askere gitti bende buraya geldim evde kimse kalmadı kapattırayım dedim amann bi sürü borc aldım basıma belayı.Allahtan hayırlısı
iyi canım ne olsun gittim geldim ölece kaldım.o borcları ödiycekmişim.150 lira civarı baska fatura cıkmaz dediler inş. cıkmaz.eşim de dün baya trip attı kullanmadıgımız seylere bu kadar para yatırcaz eve eksik alsan eksiğin kalmaz dedi haklı olarak amann bari bi işim olsaydı kendim öderdim ya cok canım sıkılıyor zaten cocuk düğün borcunu ödüyor bi de benim sacma sapan borclarım biniyor üstüne aman amannn.dertliyim kuzum bugün ya canım cok sıkılıyor.hayoırlısıyla bi iş bulaydım
yükselmez artık ya tek tesellim 2 saat uykuyla ölçtüm ateşimicancağızım canını sıkma ne olur....ateş herkesde yükselicek diye bişey yok.....
yaaaaaaaaa cnm ödesin işinin adı ne kocan deilmi sana bakamıycaksa 150 tl için gırın mırın edecekse evlenmesin.. bence sen çok ince düşünüyorsun bebegim bırak ödesin yaaaaa valla ben evde 1 sene oturdum çatır çatır yedim kocamın parasını söylenecekse evlenmiycekler kardeşimmmmmmmmmmm:) haaaa kendi paranın olması ayrı güzel dün maaşımı aldım kafama göre harcadım çok güzel bi duuyguu ama kocamın parasını yerkende kocama acımadım valla.. düğün borcunuda ödüycekkk eksiklerinide gidercekk.. namusunla iyiliginde ev hanımlıgınla iyi bi eş olarak gelmiş evlenmişsin :)şükretmesi lasım
bacım seni ıssıracam haaaaa sen benim dedikleirmi niye dinlemiyorsun yarın yükselirse bebiş yerleşiyor demek... yükselmesse üzül tmmmı:)ama yülkselcekkkkk:)yükselmez artık ya tek tesellim 2 saat uykuyla ölçtüm ateşimi
aynen katılıyorum
kızlar kahverengi akıntı devam ediyo ne diyosunuz bu işe:44:
yoksa adet olcam da sökülemiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?