- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.021
bende testlik karbonat hep var :::))))))))
bebiş yoktur ya hiç ümidim yok nedense
kızlar beimde 27 sine.. aynıyız yaniii valla bende bolca idrara çıkma agız kurulugu gögüs agrısı hafif akıntı var... arada eklemlerim agrıyor.. sizde durumlar nslllll ateş tabosu yaptınızmı
ben hiçkarbonatla bşy yapmadıgımdan evde olmuyo.. her ay çamaşır suyu testi yaptımda niyeyse bu sefer yapasım yok:)
güzelim bende belirti yok. sadece çok hafif mide bulantısı oldu.
yaaa ben nasıl beklicemmmm
valla sorma cnmmmm bu günler hiç gezmes heleki son 1 hafta bitmezgüzelim bende belirti yok. sadece çok hafif mide bulantısı oldu.
yaaa ben nasıl beklicemmmm
kızz şaka dimi çamaşır suyu testi :)) bak evde domestos var haa :)) karbnt yok ama a
valla sorma cnmmmm bu günler hiç gezmes heleki son 1 hafta bitmez
yok vala doru:)
ama domestosla olmuyor ace gibi sıvı çamasır suyu lazım:)
çişini plastik bardaga yapcan üzerine birazcık çamaşır suyu dökcen köpürürse hamilesin köpürmesse deilsin:)
slm bayanlar
ben aralıgın ıkısınde adet gordum ve ve ayın dokuzunda onunda on bırınde esımle beraber oldum 11 ındekı beraberlıkden sonra acayıp kasık agrım oldu uzun surdu aksama kadar kasıgım agrıdı ama anlatamam nasıl agrı sonra gelelım 16sı 17 sı ne yanı bugune acayıp goguslerım agrıyor ben adet gorurken bıle bu kadar agrım olmazdı kopacaklar sankı ve kasıklarım belım sırtım agrıyor yesıl bır akıntı akıntıda bıraz kahverengı lekelenme anlamadım acaba erken adet mı gorecem yoksa yumurtluyormuyum yoksa hamılemıyım bılemedım hamıle olma ıhtımalım var mı acaba
ovulasyonun 9 ve 10 .günü birlikte olmussun cnm.. ozamanlar akıntın gelmişmiyd hatrlıyormusun.. belkii adetten hemen sonra yumurtlayanlardansın ozaman hamiş kalabilirsin... lekelenmede yerleşme kanamasıdır.. adetine çokvar çünkü.. 11 ine döllneme olduysa 25 ine testte çıkar cnm.. 1 hafta daa bekleme lazım
iyi geceler kızlar nasılsınız benim bat 19 aralık yani yarın çoooooookkkkkk ümitliyim bu aydan ama hiçbir belirti yok ama içimdeki ses hamile sanıyor kendini ve o kadarki bende ona kaptırdım kendimi dün küçükcük bir hayalle nerdeyse kendi kendim hamile olduğuma inandım kısaca kızlar bende durum vahim
iyi geceler kızlar nasılsınız benim bat 19 aralık yani yarın çoooooookkkkkk ümitliyim bu aydan ama hiçbir belirti yok ama içimdeki ses hamile sanıyor kendini ve o kadarki bende ona kaptırdım kendimi dün küçükcük bir hayalle nerdeyse kendi kendim hamile olduğuma inandım kısaca kızlar bende durum vahim
slm kızlar
bugün doktora gittim. doktor ultarasonla baktı keseyi göremedi kan testi istedi. kan testi yaptım 116 çıktı. doktor sonuç pozitif dedi ama iki gün sonra gel aynı saate kan testi yap bu değer iki katına çıkarsa gebesin dedi. bebek çok küçük olabilir dedi.
slm kızlar
bugün doktora gittim. doktor ultarasonla baktı keseyi göremedi kan testi istedi. kan testi yaptım 116 çıktı. doktor sonuç pozitif dedi ama iki gün sonra gel aynı saate kan testi yap bu değer iki katına çıkarsa gebesin dedi. bebek çok küçük olabilir dedi.
ay inş cnm hamişssindir belirtilere takılmamak lasım zaten herkesin yapısı bir deil kiminde hiç belirti olmas kimisinde ççok olur.. inş güzel haberlerler gelirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?