- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.441
Heyecanla bekliyorum, dün yaptığım testte hayal meyal 2.çizgiyi gördüm gibi hissettim ama bakalım hayırlısı ağrılarım var gaz sancım var sanıyorum, karnım çok şişti belim çok ağrıyor göğüslerde hassasiyette var bunlar hem gebelik hem adet belirtileri bakalım hangisi gerçekleşecek pazartesi testimi tekrarlarım inşallah o zamana kadar kırmızılar gelmezse :)
Insallah hamilesindir canim sen de , silik bile olsa gormussun p.tesi daha net gorunur insallah
inşallah canım, senin durum nedir bütün sayfaları tek tek okuyamıyorum bazen :)
Umudumuz Ocak ayi diyenler...topigi aciyorum goremedim cunku....
benimde bat 28 Aralık ama hiç eklemeyin umudum yok çünkü
kocam pazartesi sabahı askere gidiyor çok fazla çalışmış olmayacağız
29 günde 1 oluyorum canım
benimde bat 28 Aralık ama hiç eklemeyin umudum yok çünkü
kocam pazartesi sabahı askere gidiyor çok fazla çalışmış olmayacağız
iyi akşamlar kıslarrr malum annemlerdeyimmm ondan bakamadımmbugun ovulasyon testimi yaptımmm yine ikinci çizgi silikk ilkinden belirgin ama silik...
14.günüm bugun.... sanırım 16 gibi yumurtluycam inş olursa tabbi:)
çok hafif akıntım var koyu kıvamlıı..ateş tabloma bakarsam ona göre ovulasyon yok henuz:)
offffff ilişkiye girsem oturup bekliycem belki tutar diye amaaaaaaa böle ovulasyon olacakmı olmuycakmı diye beklemek daha zor... önceki aylar ovulasyon ateş ölme olaylarını yapmadıgımdan kafam rahattııı yine arada eşimle ilişki yapıyordukkk şimdii teste ovulasyonu görmeyiii bekliyoruzzzz yoksa yapmıycaz bşy:)
canım sen neden ilişki için bekliyosun ki??bak çizgi gitgide koyulaşıyooo.o kadar uzun ilişki olmamasıda spermler için iyi değil bilgin olsun.sen bu akşamda artık gün aşırı başla benceeeiyi akşamlar kıslarrr malum annemlerdeyimmm ondan bakamadımmbugun ovulasyon testimi yaptımmm yine ikinci çizgi silikk ilkinden belirgin ama silik...
14.günüm bugun.... sanırım 16 gibi yumurtluycam inş olursa tabbi:)
çok hafif akıntım var koyu kıvamlıı..ateş tabloma bakarsam ona göre ovulasyon yok henuz:)
offffff ilişkiye girsem oturup bekliycem belki tutar diye amaaaaaaa böle ovulasyon olacakmı olmuycakmı diye beklemek daha zor... önceki aylar ovulasyon ateş ölme olaylarını yapmadıgımdan kafam rahattııı yine arada eşimle ilişki yapıyordukkk şimdii teste ovulasyonu görmeyiii bekliyoruzzzz yoksa yapmıycaz bşy:)
canım sen neden ilişki için bekliyosun ki??bak çizgi gitgide koyulaşıyooo.o kadar uzun ilişki olmamasıda spermler için iyi değil bilgin olsun.sen bu akşamda artık gün aşırı başla benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?