- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.061
Kahverengimsiler teşrif ettiler peşine de kirmizilari bekliyoruz.silin beni arkadaslar.umut falan kalmadi bende,icimdeki anne olma istegi söndü ,artik etrafimdaki hamileleri ve dogum yapmislari dinler dururum.hamile kal anlarsin,cocugun olsun anlarsin.bilmiyorlarki bu sözler ne kadar da acitiyor insani.Allah evlat yoksunluguyla imtihan etmesin kimseyi.
Velhasil Kirmizi kart.....
bu gece kartımı gördüm maalesef olmamış dedim ve yattım sabaha kadar hiç tanımadığım bir karın ağrısı çekiyorum mide bulantısı da dahil ve şuan için temizim hiç böyle olmamıştım başlayınca sonrası gelirdi ama olmuyor neden acaba kızlar bugün acaba izin alıp bir doktora mı görünsem yardımcı olun lütfen..........
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi...şimsi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi...şimsi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
kızlarrrrrrrrrr çokk heyecanlıyım ya nolurr yardımm:)az önce dayanamadım gittim test aldım yaptım 2 çizgi silik çıktı .annemle kardeşime gösterdim tamam varda bu diğeri kadar kırmızı değil diyıorlar.bende dedim nette silikte olsa hamilesin yazıyor ama dedim.kızlar birde ben çatlatma iğnesi vurulmuştum.bugün iğneden sonra 9. gün.iğnenin etkisinden pozitif çıkmış olabilirmi nolurrr acale cvp bekliyom:18:
kız ben sana ne diyim şimdi.ne güzel dua etmişşin sen öyleee.Amin inşallah canım.aynı şeyler sanada olsun inşallahhhayy cok sevındım adına :) ınsallah hayırlı evlat olur ınsallah dogumun saglıkla kolay olur ınsallah kardesi ile iyi anlasırlar buyudukce ınsallah. RABBIM YUZUNU guldursun ınsallah . yolun sonuna kadar gıtmek nasip olur :) daha ne dıyeyım ben sımdı :) insallah banada nasip olur.
hayırlı uğurlu olsunn.Bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim :)) tekrar gözün aydın..
kız ben sana ne diyim şimdi.ne güzel dua etmişşin sen öyleee.Amin inşallah canım.aynı şeyler sanada olsun inşallahhh
insallah cnm ınsallah RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMIZA DA ALMAYI NASİP EDER INSALLAH :)
canım sende durumlar ne?kaçırdım sanırım..listeye ekleyelim.
Maşallah diyelim Nazar,
İnşallah bütün haftalarınız sorunsuz geçer ve bebişiniz sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
iyi akşamlr kızlar herkesin keyifleride iyi demi:) bebiş haberi varmı okuyamadım geri sayfaları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?