Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Canım bu konu başlığında SGK ile ilgili genel bilgileri paylaşmıştım.Vakit bulabilirsen yazılanların Hepsini oku lütfen... Çünkü ben tüp bebek düşünmüyordum ama başka sıkıntılar çıkınca araştırdım.Keske daha erken araştırıp tüm imkanlardan faydslansaymisim.Transferim yetişmedi Ocak sonuna doğru 40 yaşina giriyorum.sizler en azından 3 hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar sabah hastaneden aramışlar.Toplanan kaç folikulden kaç tanesinin içinde yumurta olduğunu ve bunlardan kaçının döllendigi hakkında bilgi vermişler.Sayılari dile getirmek bile istemiyorumBayağı fire var.Umarim 5.gune kadar embriyolarim yaşar ve saglikla tutunurlar.5 gün sonunda hastaneden bilgi vereceklerini bizim aramamiza gerek kalmadığını söylemişler.

Şunu anladım, toplanan folikul sayısı çok olsa bile içinde yumurta olmayabiliyor.Ve yumurtalarinda çoğu döllenmiyormuş.Sanirim fazla beklenti içine girmişim Ama yinede umudumu kaybetmiyorum,sizde her daim güzel düşünün

Hayirli haberler gelsin insallah. Hepimiz surecinizi takip ediyoruz. Allah yardimciniz olsun

Nasıl yani tüp bebek labaratuvar ı yok mu fakültede???

Çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık... Allah'tan ümit kesilmez.Hayırlısıyla herşey olur.Bir arkadaşımın bir tane yumurtası kalmıştı 5.gune zor bekleyen transfer oldu ve şu an 8 aylık... kısacası Rabbim ol deyince olucak...sadece bizim sabır ile ugrasmamiz gerek..
bizimde sınavımız bu...
Allah hepimize kolaylık versin... Hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım ,hepimiz için herşey güzel olur

Evet bizede öyle dediler ama 2 ay sonra aradılar...bir sırası vardır belki bilmiyorum... yaşımız geçiyor sitede olabilir 37 çünkü benim eşim 39...
Bayanın yaşı sgkn icin önemli erkeğin yaşı değil...Eğer beklerim diyorsan maddi durumunda çok zorlamak istemiyorum dersen fakültede de şansını deneyebilirsin.Ben olacağı varsa sağlık kuruluşunun bir öneminin olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba NaaNaa benim 22 ocak cuma günü aşılamam olacak. Bulunduğum ildeki üniversite hastanesinde. Sadece iğneye para verdim. Hastane başka ücret ödemeyeceksin dedi. Aşılama ücretsiz mi?

E ebruli2613 balıkesir fakültedeki doktorun kimdi. Bir sorun var mı idi. Ben de balıkesirdeyim.

Merhaba NaaNaa benim 22 ocak cuma günü aşılamam olacak. Bulunduğum ildeki üniversite hastanesinde. Sadece iğneye para verdim. Hastane başka ücret ödemeyeceksin dedi. Aşılama ücretsiz mi?
Merhaba,canım hayirlisi olsun.Asilama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum? T There is Hope Direkt tüp bebeğe geçince onu hiç sordulamadim.

Biz zaten fakültede yani Bursa'da tedavideyiz. Bende olacağı varsa burdada olur diyorum...ben özelde denedim bir kez olmadı...şimdi burda kaç hakkım varsa nasip olursa denemek istiyorum...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.Bende bugün üniversiteye romatolojiye kontrole gittim.Yumurta toplama işleminden 4 gün sonra regli oldum.Mide bulantilarim geçmediği için gidip her ihtimale karşı sordum.Hemsire normal dedi bizim için nefes almada güçlük,idrar yapamama, kanlı idrar, aşırı derecede karında vucutta ağrı ve siskinlik olursa hemen bize ya da acile git dedi.Gitmisten embriyolarımızı sorduk.Malesef 5 taneden 1 tanesi 5.gune gelmiş.Eğet bir sıkıntı çıkmazsa bugun sadece 1 taneyi donduracaklar,diğerleri çok yavaş geliştiği için %30-40 ihtimal verdi biyologumuzNormalde benden 16 tane folikul toplandı.9 tanesinde yumurta bulundu.Sadece 5 tanesi döllendi.Bu döllenenlerin içinden de 1 tanesinin şansı var gibi...

Slm sizde kan değerleri ile ilgili bir sıkıntı mı var acaba bende hiç adet falan olmadım hatta tüp bebek koyuldu negatif olduktan sonra yavaş yavaş oldum o yüzden soruyorum... inşallah herşey gönlünüzce olur...

Canım kan değerlerinde normalde sıkıntı yok.sadece yumurta toplama öncesindeki verdikleri iğne ve ilaçlardan dolayı hormonlarım da fazla artış olmuş.Hormon seviyesi çok yüksek olduğunda transfer yapılsa bile bebekte düşme riski oluyormuş.Ve anne adayının sağlığı da riske giriyormuş.O yüzden hemen transfer yapıldı.inşallah güzel haberler veriyoruz

Canım aşılamaların hepsi iğneli mi oldu ben de rapor çıkartacağım doktor klomenle başladı ama olmuyor mu kafama takıldı

Benim doktorum iğneli demedi bana bende rapor için başvurdum 3 kere aşılama dedi sadece şuan tedaviye de başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…