Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Canım sen ne zaman test yapacaksın?

Herkese iyi akşamlar, bugün tüp bebek için evrakları teslim ettik. 2-4 ay arası aranacaksınız dedi, listeye yazdılar.
bu zamana kadar gelen tecrübelerimi paylaşmak istedim.
* ilk randevum 28 ekimdi (tekrarlayan gebelik kaybı ) ve daha önceden ameliyatla sol tüpüm alındığı ve dış gebelik geçirdiğim için rahim filmine yönlendirildim. daha o gün randevumu 21 Aralık'a almıştım.
* 20 kasımda rahim filmi çektirdim. temiz çıktı.
* 21 aralıktaki randevumda tüp bebeğe yönlendirildim. Adetin 2 ve 21. günleri kan vermem, sperm testi içinde randevu almam söylendi. Ürolojiden randevu aldık 6 Ocak'a verildi, o tarihte gittiğimizde bizden ultrason istediler. Ultrasonuda Bandırmada hallettik, sperm testinde Bandırmada verdiğimiz için 2.randevuda (27 ocak) sperm testi ve ultrasonu gösterdik. 3 şubatta da bugün yani raporumuzu aldık.
Sekreter ve hemşire kendi aralarında konuşurken duydum aciliyetim yokmuş, yaşım 35 o yüzden sanırım. bakalım artık telefon bekleyeceğiz.
bu süreçlerde sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz.

bizim ekstra başımıza gelen tekrarlayan gebelik kaybı polikliniğindeki doktor en az 2 sperm testi demişti. benim eşim acele etti Bandırmada hemen yaptırdı, üroloji doktoruna yaptırdık deyince gerek yok demiş ama tüp bebek istiyor mutlaka burda da olsun dediler ve bana bugün 15 Hazirana randevu verdiler. Ama sıram gelirse ayarlanacak dendi prosedür gibi bir şey oldu sanırım.

Canım rapor çıktı ise arkası inşallah çok kısa sürede gelecektir.Ben Kasım'da tüp bebek için başvuru yaptım bir haftada evraklarımı toplayip teslim ettim tedavim 25 Aralık'ta başladı 16 ocakta ölü yapıldı.Simdi 2.reglimi bekliyorum eğer jinekolojik muayane ve hormonlarimda sıkıntı olmazsa transferim gerçekleşecek.Hersey nasip kısmet vakti saati gelmeden hiç bir işimiz halldeilmiuor.En kısa sürede tedavi başlar ve güzel haberlerini alırız.Allah tüm hemhal arkadaşlarımın yolunu bahtını açık etsin.Gelsin kuzucuklar burasını kreşe cevirelim

*Düzeltme ;
16 ocakta opu (yumurta toplama işlemi) yapıldı.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Gelismeleriniz neler? Benim yarin ofis hs var sonra birtek sperm testimiz kaliyor

Ben geldim teşekürler siz nasılsınız? Bizimde sonunda üç aydan fazladır beklediğimiz sperm randevumuz 17 Şubat da. Mart ayında adetin 20 günü gel demişdiler bana. Çarşanba gidince tekrar bilgilendirirler her halde.

Merhaba,regli olmayı bekliyorum.Bugün endokrin kontrolüm vardı.Prolaktin değerim sonunda düştü,Hamile kalana kadar 10 günde bir yarım doz kullanacağım.
En son 20 ocakta regli olmuştum,normalde 10-14 günler arası yumurtlama oluyordu, ama bu ay sanki iki kere yumurtladım.Akıntı kıvamı yoğunluğu devam ediyor.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım,inşallah güzel haberler alırız Bilgilendirme konusunda çok beklentin olmasın hiç bir şekilde sen sormaz isen bilgi vermiyorlar.Özellikle sekreterler,hemşireler sadece durumun hakkında ilaç kullanımı hakkında bilgi veriyor.Mümkün oldukça aklına takılanı sor, sorduğunda muhakkak cevap alırsın.O konuda hemşirelerin hakkını yemiyeyim.

Teşekkür ederim canım bekleyen her kes inşallah sonunda bebeğine kavuşur. Aynen öyle yapayım kendim sorayım. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Teşekkür ederim canım bekleyen her kes inşallah sonunda bebeğine kavuşur. Aynen öyle yapayım kendim sorayım. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
İyim teşekkür ederim.Sen ve diğer arkadaşlarda umarım iyisinizdir.Açıkcası OPU dan sonra mide bulantılarım geçen haftaya kadar devam etti. .Bu hafta şükür bulantım olmadı.Kendimi daha iyi hissediyorum.

Canım bişey sorucam tüpbebek Doktorları nasıl Unverstede? Sen orda başladın dimi işlemlere?

Geçmiş olsun canım. Bebeylerimiz için dayanıcaz artık.Opu işlemin nasıl geçdi canım ? İşlem sonrası ağrıların oldumu?

İyiyim cok sükür heyecan bir yandan yorgunluk bir yandan bekleyip duruyoruz. 20. Gün kan testi icindir herhalde. Hizli ilerlesin insallah

Dostinex mi kullandiniz? Olabilir belki ilaclarin etkisiyle cift yumurta olmustur. Sizin nasipse transfer bu ay degil mi?

Geçmiş olsun canım. Bebeylerimiz için dayanıcaz artık.Opu işlemin nasıl geçdi canım ? İşlem sonrası ağrıların oldumu?
OPU işlemim çok güzel geçti canım, anestezi alıyorsun ama bildiğin derin uykudan uyanıyorsun , sonrasında şükür çok ağrım sızım olmadı.Antibiyotik veriyorlar enfeksiyon kapmayalım diye,ağrın olursa ağrı kesici alırsın demişlerdi.Şükür ağrı kesici içecek kadar ağrım olmadı.Ama gaz sancısı gibi sancılarım oldu.Zaten 4 gün sonra regli oldum.OPU kesinlikle korkulacak bir işlem değil, beni endişelendiren mide bulantılarım on çok olmasıydı,Reflüm olduğu için biraz zor geçti bulantılarım.OHSS olma ihtimali insanı onun dışında endişe edilecek birşey yok.İçiniz rahat olsun

Evet dostinex kullanıyorum.Evet canım jinekolojik ve hormonal bir engel yoksa ,ve embriyormuzda çözüldüğünde bir sıkıntı olmazsa bu ay ya da martın başında transferim gerçekleşir diye umuyorum.Dün regli olmam gerekiyordu ama henüz olmadımRegli periyotları da değişkenlik düzensizlik olabiliyormuş bakalım nasip

Canım bişey sorucam tüpbebek Doktorları nasıl Unverstede? Sen orda başladın dimi işlemlere?
Evet ben üniversitede tedaviye başladım.Benim her gittiğimde asistan bir doktor var vajinal USG hep o bakıyor hemşireler dosyaya not alıyor.Daha sonra dışarı çıkarıyorlar hocaya sorup bilgi vereceğiz diyorlar.Sanırım tedaviye ışıl hoca ,Gürkan hoca ve Kiper hoca karar veriyor.Özel hastanelerde olduğu gibi burada da hocaları göremiyoruz.herşeyi hemşireler aktarıyor.Arkadaşım İstanbul acibademde tedaviye başlamış.Orada da hocayı göremiyorum herşeyi hemşireler anlatıyor demişti.Ben şuan için memnunum en azından ilk denemede çok büyük paralar harcamadık.OPU yaptırdığımız gün 1071₺ dışında başka ödeme yapmadık.Birde spermiyogram için 36₺ ödemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…