Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Bakalım evraklar bi tamamlasın belli olacak bizim de. Inşallah çok uzamaz
Insallah kolayliklar diliyorum. Saglikla guzellikle gelsin bebisiniz:)
Canım her laboratuvarın referans değerleri farklı olduğu için, doğal olarak üniversitede yapılan spermiyogramı istemeleri de normal,eğer diğer evraklar tam ise evrak teslimini deneyebilirisniz.
Infertiliteye tumunu teslim etmistik. Onu mu kastettiniz. Baska yerden dosya aciliyorsa en azindan onu yapalim.
Sizler hocalardan mi randevu aliyorsunuz? Bilgi almamizi ya da surecin hizlanmasini kolaylastiracaksa biz de oyle yapalim.

Canım açıkcası ben kadın doğumda ücretli muayane oluyordum.Benim yaştan dolayı acil olarak spermiyogram testini hastane kendileri vermişlerdi.Eşimin böbreklerde ilgili sıkıntısı olduğu için özelden hocaya o döneme randevu almamız tamamen tasadüf olduğu için öyle bir yorum yaptım.Gittiğimizde heyet raporu içinde konuştuk kan tahlillerini istedi gidip hastanede hallettik.Ama ben ürolojiye randevu alırken daha erken nasıl halledebiliriz dediğim de,hocanın özel muayanehanesine isterseniz bir gidin demişlerdi.Ama muayanehanesine gidince işlemi öne alırlar mı bilmiyorum. Başka dosya açılıp açılmadığını bilmiyorum.

Kızlar merhaba,
İlk önce herkese Allah kolaylık versin...Tüp bebek sürecindeyim bende Uludağ üniversitesinde..beni evrak tesliminden 2 ay içinde aradılar...şimdi femara haptan verdiler 8 saat arayla günde 3 kez ve bir foliasit verdiler adetin 2.günü tekrar çağırdılar...sanırım o zaman da yumurta büyütücü iğne verirler...süreci burda paylaşırım...bende Bandırma'dan geliyorum Bursa'ya..

Yaa çok iyi 2 aysa. Ben hep duydum ordayken 4 ile 6 ay diyorlardı herkese

Kızlar benimde Cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak ama transferim sonraki aylara kaldı.Bazı kan değerlerim yüksek olduğu için dinlendireceklermiş.Malesef transferim yetişmedi.

Kızlar benimde Cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak ama transferim sonraki aylara kaldı.Bazı kan değerlerim yüksek olduğu için dinlendireceklermiş.Malesef transferim yetişmedi.
Hayırlısı olsun kuzum ya. Üniversite de hocalara mı randevu aldın. Yoksa normal mi muayene oluyorsun. Hormonlarla ilgili değerler mi yüksek çıktı. İnş muvakkaf olursun ve oluruz

Canım bence rahim dinlendirmeyle donmus transfer , taze transferden daha yüksek sans getiriyor. Hayırlısı olmuş bence.

Yumurta dondurduysan eğer belki sonraki aya kalması avantaj olabilir. Genellikle donmuşlarda başarı oranı artıyormuş. Takipteyim seni. Yaş ve tüp bebek merkezi ayrıca aynı hastalıkla uğraşıyoruz. Senin gebeliğin benim umudum olacak. Sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı canı gönülden istiyorum
Lütfen irtibatta kalalım.

Başka birisi yaptırmış anestezili ve hiç ağrı olmamış.sonrasında da olmamış. Ben de acıya dayanamayanlardanım.
Yumurta toplamayı her yer anestezili yapıyor canım da işlem sonrası kanama ağrı olanlar var. Igneli bi işlem olduğu için küçük kilcal damarlara zarar verebiliyormuş kısa süreli ama ağır sancı oluyomuş toplamadan sonra

Anladım canım. İnşallah sorunsuz sağlıklı olur. İyi düşün olumlu düşün. Çağırma kötü enerji. İnanmak çok önemli bence.

Hayırlısı olsun kuzum ya. Üniversite de hocalara mı randevu aldın. Yoksa normal mi muayene oluyorsun. Hormonlarla ilgili değerler mi yüksek çıktı. İnş muvakkaf olursun ve oluruz
Amin canım,Normalde ben üniversitede gittiğim tüm Dr, mesai saati dışı muayane yapan hocalar eğer mesai saati dışı muyanesi yoksa özel muayanehanesine gidiyorum.Muayane,röntgen,mr,USG çünkü diğer normal poliklinik ve tetkikler için çok ileri tarihlere randevu veriyorlar.Benim o kadar bekleyecek zamanım olmadığını düşündüğüm için bütçe ayırmak daha çok işimi kolaylaştırıyor.

Canım bence rahim dinlendirmeyle donmus transfer , taze transferden daha yüksek sans getiriyor. Hayırlısı olmuş bence.
Bilmiyorum ki canım,akşam eşimin biraz morali bozuldu.Diyor dondurulmuş embriyo transferinde şansımız dahab da azalırsaBundan sonraki ay da zaten yaşım 40 olduğu için ücret daha farklı olacaksak sanırım.Onu da araştıracağım yine....Hakkımızdan hayırlısı canım,sanırım yumurtaların çok uyarılmış o yüzden , sağlığım açısından ertelendi diye düşünüyorum.İlkay ve Tülay hemşire den memnunum açıkçası anlatıyorlar.Sordugun soruya da cevap veriyorlar.Ama o an aklıma soru sormak gelmiyor bazen

Canim bide merak ediyorum yumurta toplamayı. Sonrasında ağrın oldumu
Canim cumartesi toplanacak,bakalım ağrı sızı olacak mı?İki gündür gaz sancısı gibi kasıklarımda sancı oluyor.Ve mide bulantilarim da çok arttı.Bugun son iğneleri mi yapiyotum.Cuma günü sadece oksapar iğne ve folik asit dışında ilaç iğne kullanmayacağım.Bu gece 22:30 da çatlama iğnesini yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…