Benim elimde bir önceki tedavimden kalma vitaminler vardı omepa ve krilom bir de Dvit onları kullanmaya başladımHanimlar birsey soracagim yumurtalari kalitelilestirmek icin ekstra biseyler yapiyor musunuz
Şuan ne kadardır bilmiyorum ama 1,5 sene önce almıştım ben kutusu 500 falandi yanlış hatırlamıyorsamTup bebek ilaclari epey zamlqnmis bugun eczaneye sordum ,bir kutu gonal f 2.500 u geciyor sizin o yazdiginiz vitaminler fiyat olarak ne kadardir acaba
Suanda gelen zamlarla biraz artmis ama hayırlısı ile Rabbim bir evlat nasip ede insallah fiyati gic önemli degilŞuan ne kadardır bilmiyorum ama 1,5 sene önce almıştım ben kutusu 500 falandi yanlış hatırlamıyorsam
KesinlikleSuanda gelen zamlarla biraz artmis ama hayırlısı ile Rabbim bir evlat nasip ede insallah fiyati gic önemli degil
Aradilar mi canım hastaneden, kaç tanesi dondurulmuş ?9 tane yumurta toplanmış 5 tanesi döllenmeye elverişliymiş. pazartesi tekrar arayacaklar kaç tanesi donduruldu bilgi verecekler. Beklediğimden daha iyi çıktı sonuç ben 1 e bile razıydım.
4 tanesi 5. gün dondurulmuş canım. senin randevun ne zaman.Aradilar mi canım hastaneden, kaç tanesi dondurulmuş ?
Çok güzel canım maşallah4 tanesi 5. gün dondurulmuş canım. senin randevun ne zaman.
adetin 20. günü gittin miÇok güzel canım maşallahben adeti bekliyorum bugün yarın olurum ona göre Ocak 15 gibi giderim sanırım
Yok canım daha yeni adet olacagimadetin 20. günü gittin mi
Umarım ilk seferde bebeğiniz sağlıkla tutunur Allahın izniyleYok canım daha yeni adet olacagim
Meraba surec nasil devam ediyor acaba? Oncelikle cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler o kadar rahatlatti ki beni de aradilar adetin ikinci gunu gelmemi soylediler hayirlisi ile Rabbim muvaffak eylesin inşallah, birde tup bebege karar verilince gonal f mi kullaniliyor veya meriofert mi veya kisiden kisiye mi degisiyor?Sürece dahil olanlar biliyordur ama yolun başında ve hala rapor aşamasında olanlar şuan tüp bebek birimi tadilatta. Haziran ayında açılacak denilmişti ama eylül ayına sarkmış durumda.
Uludağ üniversitesinde tüp bebek tedavisi yaptıranlar ve yaptırmak için sırada olanlar buradan tecrübelerimizi paylaşalım.
Rapor alma aşamasında olanlar sorularınızı elimden geldiğince cevaplayabilirim
(28.11.2022)
bugün adetin 21. günü ilk randevuma gittim.
vajinal muayene yapıldı gelişmek üzere olan yumurtalara bakıldı rahim kalınlığı miyom falan kısa sürdü.
estrofem ve folidoce reçete edildi.
doktor verdiği kağıtta yapılacak testleri işaretledi kan testi, röntgen, ekg, anestezi randevusu . (kağıtta istenilen testler yumurta toplama işlemi anestezi ile olacağı için anesteziye uygun olup olmadığımızı tespit etmek için)
2 tüp kan verdim, ekg sıra yoktu hemen çektirdim, röntgende 40dk sıra bekledim, anesteziye gittim 11 gün sonrasına muayene için randevu verdi.
tüp bebek birimi adetin 2. günü tekrar gelmemi söyledi.
(07.12.2022)
adetimin 2. günü olan randevuma geldim.
yine vajinal muayene yapıldı sağ sol yumurtalar sayıldı. yapılan her işlem beyaz dosyaya yazılıyor.
20 adet meriofert150 ve tarlusal reçete edildi. her akşam aynı saatte 2 doz iğne.
salı tekrar kontrol.
(13.12.2022)6. iğneden sonra gelişen yumurtalara bakıldı.
kan verdim estradiol değerine bakılacakmış.
cuma tekrar kontrol.
(16.12.2022)
bugün son muayenemi oldum. yine kan verdim estradiol değeri için.
bu akşam son iğnemi olup, cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım.
pazartesi yumurta toplama olacak.
Merhaba canım rica ederim. gözün aydın senin de hakkında en hayırlısı olsun inşallah.Meraba surec nasil devam ediyor acaba? Oncelikle cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler o kadar rahatlatti ki beni de aradilar adetin ikinci gunu gelmemi soylediler hayirlisi ile Rabbim muvaffak eylesin inşallah, birde tup bebege karar verilince gonal f mi kullaniliyor veya meriofert mi veya kisiden kisiye mi degisiyor?
Amin inşallah Allah isteyen, dileyen herkese nasip etsinUmarım ilk seferde bebeğiniz sağlıkla tutunur Allahın izniyleDarısı başıma tüm bebek isteyenlere
Cok tesekkur ederim insallah rabbim cabalarimizi hayirli evlatlarla taclandirirMerhaba canım rica ederim. gözün aydın senin de hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
İlaçlar iğneler vs hepsi hastanın durumuna göre reçete ediliyor pcos olan kişiyle amh düşük kişinin tedavisindeki ilaçlar farklı oluyor canım. Benim amh düşük çift doz meriofert aldım.
amin inşallahCok tesekkur ederim insallah rabbim cabalarimizi hayirli evlatlarla taclandirir
Merhaba üroloji randevusu eş muayenesi için, andoroloji muayenesi heyet raporu için son aşama.Merhaba hayırlı olsun hepimize tüp bebek heyet raporu için illa üroloji androloji denmi randevu gerekli yoksa üroloji randevusu yeterlimi
Teşekkür ederimMerhaba üroloji randevusu eş muayenesi için, andoroloji muayenesi heyet raporu için son aşama.
Eşiniz ürolojide muayene olduysa androloji randevusu yeterli.