Merhaba hanımlar. Ben yumurta toplama öncesi çok korktum çok araştırdım. Bilinmezlik korku her şey vardı. O yüzden deneyimimi yazmak istedim. İnanın bana tüp bebek sürecinin en rahat kısmı yumurta toplama işlemi. Asla gözünüzde büyütmeyin. Sabah yatış için gittik. Damar yolum açıldı ve yürüyerek ameliyathaneye aldılar beni. Gittiğimde doktorum oradaydı. Muayenedeki çataldan vardı. Oraya yattım. Anestezi yanıma geldi ve ben o kadar heyecanlıyım ki sanki ne verirse versin uyumayacam. Hatta söyledim bayılmayacak gibiyim diye. Bu ilaç fil bile uyutur dedi ve vermeye başladı. Aynı anda etraf buğulandı ve hatırladığım odamda hemşire serum takıyor. Bu kadarcık. Çok hızlıca kendime geldim zaten. Hemen hızlıca ağrı kesici vurdular. Ama benim polikistik overim olunca çok yumurta çıkmıştı ondan sancım geçmedi. Hemen söyledik tekrardan ilaç uyguladılar ve ağrım minimum oldu. Tam ayılınca kahvaltı getirdiler silip süpürdüm resmen. Ardından tuvalete gittim. Sıkıntı olayınca taburcu oldum. Yani 10 da girdim 12 de çıktım :) bu kadarcık. Bugün 3. Günüm evet hala sancım var ama âdetmişim gibi. Ama oda dediğim gibi 50 yumurta oluşmuş normal yani. Demem o ki inanın en kolay süreç. Asla gözünüz korkmasın. Zafer gibi düşünün. En zorlu süreç bitiyor. Sevgiyle kalın