Hadi bakalım canım teşekkür ederiz bilgilendirdigin için, yumurta toplama için demi bu ilaçlar ?merhaba kızlar adetimin 2. günü olan randevuma gittim dün.
yine vajinal muayene yapıldı sağ sol yumurtalar sayıldı. yapılan her işlem beyaz dosyaya yazılıyor.
20 adet meriofert150 ve tarlusal reçete edildi. her akşam aynı saatte 2 doz iğne. toplam 10günlük iğne olucam.
salı tekrar kontrol.
rica ederim canım evet yumurta toplama için tahminim 12 gün falan sonra toplama yapılacak.Hadi bakalım canım teşekkür ederiz bilgilendirdigin için, yumurta toplama için demi bu ilaçlar ?
Olsun canım bir tane olsa bile büyük umut , hayırlısı olsun inşallah, sonu güzel olsunbugün iğneler sonrası kontrolüm vardı sağ sol toplam 7 adet yumurta gelişmiş 2 tanesinin boyutu daha iyi diğerlerine göre biraz hayal kırıklığı oldu ama 1 yumurta olması bile yeterli olacak
Cuma günü tekrar muayene pazartesi yumurta toplama gerçekleşir diye düşünüyorum.
Selam canım hadi bakalım hayırlısı ile toplansın, güzel embriyolar oluşsun inşallahselam kızlar bugün son muayenemi oldum. pazartesi yumurta toplama yapılacak.
sizlerde gelişme var mı ?
Teşekkür ederim amin canımSelam canım hadi bakalım hayırlısı ile toplansın, güzel embriyolar oluşsun inşallahbeni daha aramadilar maalesef bekliyorum hala
Transfer işlemini hastaya bırakıyorlar o zaman onlar cagirmiyorlar tekrar, inşallah güzel embriyolar olusur canımselam kızlar
Bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. narkozla yapıldığı için hiç bir şey hissetmedim işlem 20 dk sürdü uyanınca serum ve ağrı kesici takıldı 2 saat sonra taburcu oldum. Yarın yumurta sayısı hakkında bilgi verilecekmiş. 2 ay sonra isteğe bağlı transfer gerçekleşecekmiş, istersen 2ay istersen 8ay sonra gelebilirsin dedi hemşire. En az 2 ay beklemek zorunluymuş. Rahim dinlenmesi gerekiyormuş.
Bu arada bir kaç tespit yapayım fakültede adı geçen Gürkan Uncu Işıl Kasapoğlu vs hiç bir aşamada yüzlerini dahi görmedim. Sadece yaptığınız testlerdeki kağıtlarda isimleri geçiyor. Bütün süreç boyunca hemşireler ve tıp öğrencisi asistanlar ilgileniyor. Opu sonrası yukarı bir odaya çıkarıldım oda tek kişilik gayet temizdi. Hemşirelerin ilgisi iyiydi ağrım var diyince hemen ağrı kesici taktı ve sonrasında nasıl olduğumu sormak için bir kaç defa geldi. devlet hastanesine göre ilgi ve temizlik şaşırttı beni.
Bir de eklemek istediğim tüp bebek işlemi bu kadar basit miymiş dedirtti bana=)
Evet canım ne zaman hazır hissedersen gelebilirsin dedi.Transfer işlemini hastaya bırakıyorlar o zaman onlar cagirmiyorlar tekrar, inşallah güzel embriyolar olusur canımücret aldılar mi peki onu merak ettim?
Anladım canım , ozellere gore ücret olarak çok iyiymiş amaEvet canım ne zaman hazır hissedersen gelebilirsin dedi.
Sadece toplama işlemine 2.000₺ ödedim.
İlk transfer ücretsiz olacak.
aaa gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla sağlıkla tamamlanır seninde inşallahKizlarr beni de aradılar şimdi adetin 20 ya da 21. Günü gel dediler
evet bedavadan biraz pahalı =)Anladım canım , ozellere gore ücret olarak çok iyiymiş ama
İnşallah canım çok sağolaaa gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla sağlıkla tamamlanır seninde inşallah
Ohh ohh ne güzel canım, güzel sonuçlar alırız inşallah9 tane yumurta toplanmış 5 tanesi döllenmeye elverişliymiş. pazartesi tekrar arayacaklar kaç tanesi donduruldu bilgi verecekler. Beklediğimden daha iyi çıktı sonuç ben 1 e bile razıydım.
omepaq10 ve biosteron önermişti fakülte.Hanimlar birsey soracagim yumurtalari kalitelilestirmek icin ekstra biseyler yapiyor musunuz