Merhaba16 Ağustos için infertilite polikliniğinden randevu aldım. Rapor çıkarmak için ilk aşamadayım yani. Gittiğimde neler yaptığımı buraya yazarım muhakkak.
Amh değerim 0.10 olduğu ve eşimde de sperm sayısı az olduğu için sanırım daha çabuk alabilirm raporu ama tabi emin değilim. Orada tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. Yarın İstanbul Bahçeci'ye görüşme ve ilk muayene için gidicem. Raporu aldıktan sonra da tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bakalım sorucam dediğiniz gibi umarım dışarıda kullanmam için verirler. Şuan bildiğim kadarıyla Uludağ tüp bebek merkezi tadilatta ve benim bekleyecek pek zamanım yok..Merhaba
Tüp bebeği orda yapmayacaksanız dışarıya rapor vermiyorlar ama siz gittiğinizde sorun.
Orda tedavi olacaksanız da rapor süreciniz amh değerine göre hızlı ilerler bence,
İşleriniz rast gitsin
Dediğiniz gibi tadilatta ama bitmek üzereymiş gittiğimizde bilgi verirler mutlaka sizeAmh değerim 0.10 olduğu ve eşimde de sperm sayısı az olduğu için sanırım daha çabuk alabilirm raporu ama tabi emin değilim. Orada tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. Yarın İstanbul Bahçeci'ye görüşme ve ilk muayene için gidicem. Raporu aldıktan sonra da tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bakalım sorucam dediğiniz gibi umarım dışarıda kullanmam için verirler. Şuan bildiğim kadarıyla Uludağ tüp bebek merkezi tadilatta ve benim bekleyecek pek zamanım yok..
Çok teşekkürler bilgi içinDediğiniz gibi tadilatta ama bitmek üzereymiş gittiğimizde bilgi verirler mutlaka size
Aslında dışarıya hiç rapor vermiyorlar ama tadilatta bir süre verdiler bunu da danışın
Rica ederim tüm işleriniz rast gitsinÇok teşekkürler bilgi içindanışacağım
Merhaba canım.Amh değerim 0.10 olduğu ve eşimde de sperm sayısı az olduğu için sanırım daha çabuk alabilirm raporu ama tabi emin değilim. Orada tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. Yarın İstanbul Bahçeci'ye görüşme ve ilk muayene için gidicem. Raporu aldıktan sonra da tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bakalım sorucam dediğiniz gibi umarım dışarıda kullanmam için verirler. Şuan bildiğim kadarıyla Uludağ tüp bebek merkezi tadilatta ve benim bekleyecek pek zamanım yok..
Hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah canım.Sağlıklı olsun güzel bir zaman olsun inşallah. Bu kadar bekledik bir kaç daha bekliycez artık.Bende bu başlığı görmeden buna benzer bir başlık açtım. İyi olmuş açmanız. İlk transferimi oldum negatifti . 1 adet sonrası gel dediler gittim. Tadilatta Haziran'da açılacak dediler . Sonra eylüle sarktı. Eylülden sonra umarım Aralık olmaz.
Tüp bebek tedavilerinde SGK dan yararlanabilmek için;Merhaba herkese 34 yaşındayım özelde 2 negatif denemem olmuştu şimdi UÜ ne randevu aldım haftaya ilk defa gideceğim ama sürecin ne olduğunu hiç bilmiyorum ve ücretli mi fikri olanlar yazarsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim ilk muayeneye az kaldı hadi hayırlısı inşallahTüp bebek tedavilerinde SGK dan yararlanabilmek için;
Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak, Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK'lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak, Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak, Heyet Raporu almak gereklidir.
Heyet raporu için de eşinizden ve sizden gerekli testler isteyecekler.
Merhabalar. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimMerhaba canım.
Raporu alma hızının infertilite nedeniyle ilgisi yok herkes aynı testlerden geçiyor ve rapor alma işlemi en az 2 ay sürüyor. Ama tüp bebek sırasının önceliği infertilite nedeniyle ilgili.
Normal şartlarda raporu dışarıya vermiyorlarmış sadece ilk sıradakilere tadilat uzadığı için öyle bir imkan tanıdılar.
Eğer eylül ekim gibi açılacaksa tüp bebek senin raporunu dışarıya vermezler. Bu konuyu detaylı olarak üniversiteden öğrenip yola çıkmanı tavsiye ederim.
Rica ederim canım.Merhabalar. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimRaporu dışarıya vermeme gibi bir durum olduğunu ben de daha önce okuduğum kadarıyla biliyorum. Üniversite'ye telefonla ulşamak mümkün olmadı şu zamana kadar o yüzden bilgi alamadım bu konuda. Ücreti mukabilinde tedaviden yararlanmak istediğim merkezi ve doktoru seçme özgürlüğüm olduğunu ve devlet desteğini de bu seçtiğim yerde kullanmak istememin hakkım olduğunu biliyorum. Bu konuda yasal olarak ne yapmak gerekir bir bilginiz var mı ? Raporu dışarı vermiyoruz gibi bir yaklaşımda Sağlık Bakanlığı'na durumu bildirmek gerekecek sanırım.
İlk randevu kan tahlili olacak. Eğer tüp bebeği ücretli yaptırmak istiyorsanız bunu belirtin çünkü randevular daha erkene alınabiliyor ve tüp bebek için sıra beklemiyorsunuz.Çok teşekkür ederim ilk muayeneye az kaldı hadi hayırlısı inşallah
Çok çok teşekkürlerRica ederim canım.
Ben tedavimi üniversitede yaptırmayı özellikle istediğim için raporunuzu dışarıda kullanabilirsiniz dediklerinde reddettim. Bu yüzden yasal olarak nasıl oluyor durum hiç araştırmadım bir fikrim yok maalesef.
Bir numara vereyim ben burdan ulaşıyorum 0224 295 25 45 ya da 0224 552 05 34.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?