Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

eşimin ilk evliliğinden bır çocugu var kabul etmıyorlarmı acaba

Merhaba bende aynı durumdayim benimde ilk evliliğimfen bı çocuğum var fakat bu evlilikten yok kabul etmeleri gerek çünkü mevcut evlilikten çocuk olmaması durumunda sskdan yararlanabiliyosunuz

Yaw su üroloji heyet raporu için androloji den randevu taaa Mart ayının sonu açılacak mis oda alabirsek nasıl erken rapor alabilirim bı bilgisi olan varmı gidip kan verip imza alicaz bunun için 3ay beklenir mi yaa sperm sonucunun tarihi doluyo nasıl iş anlamadim

Hanimlar estradiol kullanip adet olamayan var mi ben adet olamiyorum yan etki yapti bende , sizce adetimin sokulmesi icin neler yapabilirim

sgk desteğiyle tüp bebek yaptırcaksan beklemen gerekiyor canım. anca aradan boşalan bir muayene denk gelirse erken tarihe alınabilir.

M mhtpckc merhaba canım muayene oldun mu nasıl geçti.
Merhaba canım , evet muayene oldum, tahlilleri falan herşeyi yaptırdım, anestezi randevusu aldım, fakat tedavi bir ay sonraya ertelendi , çünkü bizim İstanbul'da dondurulmuş spermlerimiz var once onları transfer etmemiz gerekiyor dendi, boşuna tedaviye başlamayalim diye , dilekçe yazdık, arayacaklar bizi spermleri taşımak için, bir sonraki adetin 21. Gününe kaldı yani

Hayirlisi olsun neden uzuluyorsunki hem bu surecte beslenmene dikkat edersin yumurtan daha da kalitelilesir hayirlisi olsun 1 ay dedigin nedir ki

dondurulmuş sperm için beklemenin amacı ne ki? sperm hemen 5 dk da alıyorlar. sen zaten alcaksın her türlü hormonu anlamadım ya. dondurulmuş embriyo mu sperm mi?

ama üzülme gerçekten hayırlısı böyle belki o kadar bekledik bir adet daha beklersin canım yeter ki sonu güzel olsun.

Hayirlisi olsun neden uzuluyorsunki hem bu surecte beslenmene dikkat edersin yumurtan daha da kalitelilesir hayirlisi olsun 1 ay dedigin nedir ki
Evet öyle ama iste başlayacağım tedaviye diye gittim , baslayamadigim için biraz içim burkuldu , iyiyim ama şimdi hayırlısı dedim artık vardır bunda da bir hayır

dondurulmuş sperm için beklemenin amacı ne ki? sperm hemen 5 dk da alıyorlar. sen zaten alcaksın her türlü hormonu anlamadım ya. dondurulmuş embriyo mu sperm mi?
Sperm var canım dondurulmuş, Şehir dışında olduğu için garantiye almak istediler, önce spermler taşinsin, ona göre başlayalım dediler, hani bir aksilik olur da taşınmazsa biz tedaviye başlamış oluruz, yarım kalabilir belki tedavi diye aslında garantiye aldılar

Sperm var canım dondurulmuş, Şehir dışında olduğu için garantiye almak istediler, önce spermler taşinsin, ona göre başlayalım dediler, hani bir aksilik olur da taşınmazsa biz tedaviye başlamış oluruz, yarım kalabilir belki tedavi diye aslında garantiye al
sizin infertilite eş kaynaklı mıydı? M mhtpckc
Hem eş hem de ben de pckos var canım

ama üzülme gerçekten hayırlısı böyle belki o kadar bekledik bir adet daha beklersin canım yeter ki sonu güzel olsun.
Aynen canım biz de öyle dedik mecbur bekleyeceğiz, zaten anesteziye falan gir dedi doktor onlar hazır olacak elimde bir sonraki ay hemen başlamış olacağız Allah nasip ederse

Evet öyle ama iste başlayacağım tedaviye diye gittim , baslayamadigim için biraz içim burkuldu , iyiyim ama şimdi hayırlısı dedim artık vardır bunda da bir hayır
haklısın tam hazırladın kendini ertelenince burukluk normal canım ama bekliycez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…