Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaca devam edin ve adet olmayı bekleyin ama yine de hemşireye ulaşmaya çalışınHanimlar acil bana cevap verin ben adetin 21. Gunu esatrodiol basladilar adet olunca gel dediler adetim baslamadi ilacta bugun bitiyor tup bebegi ariyorum ama ulasamiyorum ne yapmam gerekiyor acaba inegoldeyim ha deyincede gidemiyorum
Çok sevindim ulaşabildigine, ben de Perşembe günü gideceğim aynı sorunu ben de yaşarım büyük ihtimal hemen olmaz adetim çünkü 36-39 gün arası oluyorum öğrenmis oldum, gidince de sorarım tekrar zaten , kaç gibi gittin acaba, ne kadar zamanda bitti işin, çok kalabalık miydi ?Simdi ulastim tekrar estroferm alip kullanacakmisim adet olmayi bekleyecegim olmazsamda gidecekmisim ben bu ilaclari kullandim adet olmadim diyecekmisim, yada bu surecte adet olunca ikinci gun tedaviye baslanacakmis Allah nasip ederse
Perşembe günü kabusuÇok sevindim ulaşabildigine, ben de Perşembe günü gideceğim aynı sorunu ben de yaşarım büyük ihtimal hemen olmaz adetim çünkü 36-39 gün arası oluyorum öğrenmis oldum, gidince de sorarım tekrar zaten , kaç gibi gittin acaba, ne kadar zamanda bitti işin, çok kalabalık miydi ?
Yaa tuhh, iyi bari erkenden gitmeyeyim de o kadar saat beklemeyeyim orada sağol canımPerşembe günü kabusu
Muayenemin biri perşembeye denk gelmişti, doktor asistan vs toplantı günüymüş saat 11:30 a kadar bütün hastalar bekledi acaip gergin bir ortam olmuştu aşılama bekleyenler özellikle çok gerilmişlerdi idrara sıkışık oldukları için.
Tavsiyem çok erken gitme derim canım
Tahlil sonuçları falan bekleniyor mu peki ? Yoksa kan verip diğer işleri halledip dönülüyor mu canım ?Perşembe günü kabusu
Muayenemin biri perşembeye denk gelmişti, doktor asistan vs toplantı günüymüş saat 11:30 a kadar bütün hastalar bekledi acaip gergin bir ortam olmuştu aşılama bekleyenler özellikle çok gerilmişlerdi idrara sıkışık oldukları için.
Tavsiyem çok erken gitme derim canım
Hayır canım sonuç bekleme yok.Tahlil sonuçları falan bekleniyor mu peki ? Yoksa kan verip diğer işleri halledip dönülüyor mu canım ?
hadi bakalım inşallah güzel haberlere.Simdi ulastim tekrar estroferm alip kullanacakmisim adet olmayi bekleyecegim olmazsamda gidecekmisim ben bu ilaclari kullandim adet olmadim diyecekmisim, yada bu surecte adet olunca ikinci gun tedaviye baslanacakmis Allah nasip ederse
Rica ederimYaa tuhh, iyi bari erkenden gitmeyeyim de o kadar saat beklemeyeyim orada sağol canım
Ekg rontgen kan verme cok hizli oluyor ben muayenenin akabine hallettim, esimin sperm testinden 6 ay gecmisti sekreterden randevu aldik, onu yeniledik ertesi hafta , anestezi doktoru tam kan sayimi istiyor bana onu sordu demistim tup bebegin istedigi kani verdim ,tam kan sayimi yokmus sorun cikacak diye korktum neyseki sonra kabul etti ,anestezi doktoru 2 hafta icinde grip oldun mu diye sordu birde?Çok sevindim ulaşabildigine, ben de Perşembe günü gideceğim aynı sorunu ben de yaşarım büyük ihtimal hemen olmaz adetim çünkü 36-39 gün arası oluyorum öğrenmis oldum, gidince de sorarım tekrar zaten , kaç gibi gittin acaba, ne kadar zamanda bitti işin, çok kalabalık miydi ?
Anladım canım teşekkür ederimm tüp bebeğin olduğu yer yine aynı değil mi ? Taşınacak falan denmişti tadilattayken ama aynı yerde sanirimHayır canım sonuç bekleme yok.
Muayeneye giriyorsun bilgilendiriyorlar (bir sonraki muayene vs) tahlil işlemleri için diğer polikliniklere gidiyorsun. Tekrar tüp bebeke dönmeden hastaneden ayrılıyorsun.
Anladımm, çok teşekkür ederim ben de hayırlısıyla Perşembe gideyim de bir aksilik olmadan halledeyim inşallahEkg rontgen kan verme cok hizli oluyor ben muayenenin akabine hallettim, esimin sperm testinden 6 ay gecmisti sekreterden randevu aldik, onu yeniledik ertesi hafta , anestezi doktoru tam kan sayimi istiyor bana onu sordu demistim tup bebegin istedigi kani verdim ,tam kan sayimi yokmus sorun cikacak diye korktum neyseki sonra kabul etti ,anestezi doktoru 2 hafta icinde grip oldun mu diye sordu birde?
İnsallah Allah kolaylik versin , bende yumurta kalitesizliginden cok korkuyorum yasim cok genc degilAnladımm, çok teşekkür ederim ben de hayırlısıyla Perşembe gideyim de bir aksilik olmadan halledeyim inşallah
aynı evet. acilin orda kafe var hemen solundan giriş yapınca karşı koridorda.Anladım canım teşekkür ederimm tüp bebeğin olduğu yer yine aynı değil mi ? Taşınacak falan denmişti tadilattayken ama aynı yerde sanirim
vitamin takviye vs kullanmış mıydın?İnsallah Allah kolaylik versin , bende yumurta kalitesizliginden cok korkuyorum yasim cok genc degil