Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

İyi akşamlar canım infertilite sebebi neydi peki sizin?

Hayırlısı olsun inşallah, yığılma olur tabi Mart'tan beri bekliyorum ben de ki benim önümde 40 kişi vardı daha, kim bilir ne zaman sıra gelir artık, kaçar kaçar çağırıyorlar ki acaba ?

Yani tarihden ziyade tup bebek sebebi ise hakka giriyorlar, suan ayri uzuldum hele amh ima bakti sekreter anladim,aciliyet sirasina koyuyorlar demekki hayirlisi olsun Rabbim kendi kapisindan verir insallah amin

Yani tarihden ziyade tup bebek sebebi ise hakka giriyorlar, suan ayri uzuldum hele amh ima bakti sekreter anladim,aciliyet sirasina koyuyorlar demekki hayirlisi olsun Rabbim kendi kapisindan verir insallah amin
Yumurta rezervi düşük olen her geçen ay azalanlara bile 3 ay sonrasına veriyorlar gün. Zaten spermiyogram üroloji raporu derken aylar sürüyor

Yumurta rezervi düşük olen her geçen ay azalanlara bile 3 ay sonrasına veriyorlar gün. Zaten spermiyogram üroloji raporu derken aylar sürüyor
Evet gercekten surec cok agir isliyor, helede amh dusuklugu icin dahada stresli Rabbim hayirlisiyla hepimize versin kolaylastirsin insallah amin , verecek olan rabbim bizler sadece çabalıyoruz

Merhaba arkadaşlar bende infertiliteye gideceğim yarın amh düşük ve esimde azosperm durumu var öncelik için ücretli yapitrsak fakültede ücreti nedir biliyor musunuz ?

Tüp bebek başlanacak SGK döküm resim birde eşim için üroloji raporu istediler rapor için Ocak ayina gün aldık rapor hemen halledelirse öncelik tanınması için evrakta kutucuk var orayı isaretledi bakalım neler olacak insalalhsureccok uzamaz

Bir haber alan var mı kızlar hastaneden ? başlamadılar sanırım daha aramaya

Hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun canım. Ücretli olarak yaptırmak için fiyat bilgisi sordun mu ?

selam kızlar bugün adetin 21. günü ilk randevuma gittim.
vajinal muayene yapıldı gelişmek üzere olan yumurtalara bakıldı rahim kalınlığı miyom falan kısa sürdü.
estrofem ve folidoce reçete edildi.
doktor verdiği kağıtta yapılacak testleri işaretledi kan testi, röntgen, ekg, anestezi randevusu . (kağıtta istenilen testler yumurta toplama işlemi anestezi ile olacağı için anesteziye uygun olup olmadığımızı tespit etmek için)
2 tüp kan verdim, ekg sıra yoktu hemen çektirdim, röntgende 40dk sıra bekledim, anesteziye gittim 11 gün sonrasına muayene için randevu verdi.
tüp bebek birimi adetin 2. günü tekrar gelmemi söyledi.

Hayirli ugurlu olsun insallah hayirla sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…