ugur böcügü'müz evlenıyor

yav bu kedicikler gitmedikçe ben bu düğüne gelemeyecem herhal
lo kaşınıyoz diyoz kimin umrunda düğün sahibinin de canına minnet
ben bu düğüne gelmezsem bileziği de takmam böcük ona göre

yav bu kedicikler gitmedikçe ben bu düğüne gelemeyecem herhal
lo kaşınıyoz diyoz kimin umrunda düğün sahibinin de canına minnet
ben bu düğüne gelmezsem bileziği de takmam böcük ona göre

sen mühım deılsın altını kargo yap yolla :roflol:

htrladım 11 dene ama dığerınde sarhoştm sız 11 bulun yeter :1closedeyes:

yuh böcük kız bunların hepsı bır anda ve bır kısıden mı olma..anaaaaaaammmm dahada hatırladıgı kadarıyla 11...kaydirigubbakcemile3
anam bu senın kacıncı kocış...şakkıdı
evlenıyon ..derken yavru yap...sonra altınları alıp tuyuyonmu kızzzzzz...

nan bı sefer 6 doğurdum bı seferde 5 ettımı 11 :jeyyar: aynı herften ama dığerlerı deıl galıba napım aynı benım herıfın tüy rrengındendı onlarda
yok neden kacım nan bı düğün kesmezse ıkıncı düğün yapar gene altın toplarım kaydirigubbakcemile2

ula böcük sana netten araya araya pisi koca kalmadı senin düğün hala bitmedi ne iş bu yaa

ne bilem ben la senin kimi sevmediğini...
kimi sevmiyon sölesene bakiim

ugur boyut degıstırdı..bakın artık ana oldu rajon kesıyo sevdıgım sevmedıgım dıye....

sevdıklerımı ıkıyuzlu ınsanlardan korumaya calısıyom cnm napım kahrolsun ıcımdekı ınsan sevgısıne
ısım veremem adı batsın desem :roflol: dıyımde benı onlara de demı olmas zaten bı dıllerı var masallh kocalarına alah sabır versın zor kurtuldum zatı kalsın sen takıl bacım ıstedın yere özgursun ama bırılerıyle dönüşürsen ozmn ılk bana gel kım o de bende ozmn sana derım o mu deılmı pardon onlar mı :dilcikar:

gunaydın böcük...bugun kk cok sıkıntılı yok sayfa goruntulenmıyor..yok sunucu bulunmuyor...of of

böcügüm duygucıkmazım selim kim var kim yok hadi gelin buyrun beeeee...
çayı demledim kakaolu zenci keki yaptım agzınıza layık afiyetle gelin yiyelim canlarım
kıslarrrr hadiiiii cabuk cabuk olun

valla normal yollardan geldım sorun cıkmadan aman tekrar sorun cıkmasın..ya ınsanın sınırlerı bozuluyor beaa

cnm hg bendede sorun oluyo giremiyom bazen nolcak bu durum yaa

geldım kızlar ceyıs resımlerımı bolumune ceyısımden bıseyler ekldımde anam kk ya noldu gene be yaa off off kötükedihüso

böcük yavrularına ısım ıstemiştı...aman sıteye kafayı yemeden isimleri soyleyım..
1.duman
2.alacalı
3.yaman
4.paspas

şu kk dakı sorun gıdene kadar resım atmayım barı...2 resmı gonderene kadar anam agladı yaaaaa..
işkence gıbı...
bu arada...bunun adıda kartopu...ne şirin misi böcügün yavrusu anasına cekmiş..

sonunda girdim yaaaa sükürrr cnm acılmıyo kopuyom özür geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…