ugur böcügü'müz evlenıyor

amanın ben dügüne geldim sanarken dügün bitmiş böcügüm doguruyo bileee ebesi kim olcek seciliyooo ahandaaa

düğün btmedı nan oynuyk daha sositososito sositososito sositososito
ama ıste geleceğımıze daır planlar yapıyoruz :jeyyar: sende patık elbıse falan getrsen ı olur teyzesı

işte beklenen an ebenin sayesinde bebeler dünyya geldi böcüğün yavruları

bu hatıra fotosu bebelri ziyarte gelen arkadaşalrı kehvekolik ank06 ben ve velved şiman olan uğur böcüğü o kiloları nasıl atacakasa

düğün btmedı nan oynuyk daha sositososito sositososito sositososito
ama ıste geleceğımıze daır planlar yapıyoruz :jeyyar: sende patık elbıse falan getrsen ı olur teyzesı

getirmem mi bacım teyze olcam altında takarın elbise patik hırka herseyini yapar hazırlar gelirim sen yeter ki gel hele o aşamaya da hayırlısıyla:1hug:

sankı sana tukurmedıler gıdınce annene bı sor bakım :dilcikar: yere adetden düşürulmedı saf kazalan olmus ayy benı düşürduler böle oldum san noldu kuzum kucceken :roflol:

benide hemşireler kucağına alıp kovalamaç oynamışlar hastanede, ondan böyleyim. tükürme olayını bilmiodum anneme sorcam yerimseniben

kızlar ya bu düğüne katılmayı çok istiyorum ama inanmayacaksınız kediye alerjim var bu resimleri gördükçe kaşınıyorum ya
bileziği de takamadım bu yüzden böcüküme

eeeeee bakıyorumda bebeklerın olmuş bıle oooo kolay gelsın...barı senın şu martta yapılacak dugunun vardı ya...artık cıfte dugun olur senın bebeler o zamana yetısır onlardan bırıde yuvadan ucmus olur...

Son düzenleme:
kızlar eglencenızı bolmek ıstemem ama barcman ..kk dan gıdıyormuş duyunca sok oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…