- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
amanın ben dügüne geldim sanarken dügün bitmiş böcügüm doguruyo bileee ebesi kim olcek seciliyooo ahandaaa
işte beklenen an ebenin sayesinde bebeler dünyya geldi böcüğün yavruları
düğün btmedı nan oynuyk daha sositososito sositososito sositososito
ama ıste geleceğımıze daır planlar yapıyoruz :jeyyar: sende patık elbıse falan getrsen ı olur teyzesı
sankı sana tukurmedıler gıdınce annene bı sor bakım :dilcikar: yere adetden düşürulmedı saf kazalan olmus ayy benı düşürduler böle oldum san noldu kuzum kucceken :roflol:
bu hatıra fotosu bebelri ziyarte gelen arkadaşalrı kehvekolik ank06 ben ve velved şiman olan uğur böcüğü o kiloları nasıl atacakasa
bu hatıra fotosu bebelri ziyarte gelen arkadaşalrı kehvekolik ank06 ben ve velved şiman olan uğur böcüğü o kiloları nasıl atacakasa
benide hemşireler kucağına alıp kovalamaç oynamışlar hastanede, ondan böyleyim. tükürme olayını bilmiodum anneme sorcam yerimseniben
kızlar ya bu düğüne katılmayı çok istiyorum ama inanmayacaksınız kediye alerjim var bu resimleri gördükçe kaşınıyorum ya
bileziği de takamadım bu yüzden böcüküme
daha bitermi bitmez işte işte son bebişler
aa ben hangisiyim beyaz ve yeşil gözlü olan mı:1hug:
ya kızlar eglencenızı bolmek ıstemem ama barcman...kk dan gıdıyormus...
saol abla sende olmasan cocuk ortada kalcaktı ha ee ben 8 10 doğurcam hepsının sen mı olcan ebesı
ayy ıftıraya bak yaa sısko ben deılım ben cok manken gıbıyım :dilcikar: