ugur böcügü'müz evlenıyor

anlat canım ne olduda gidiyor yaf üzüldüm şimdi:çok üzgünüm::a015:

canım ya cemrem....kk gunlukte bır seylere uzuldugunu ve artık gıdecegını yazıp veda etmıs...flas falas ta lınk var bakarsan daha acıkca anlatıyor guzelım be uzuldum ya..

ank06 saol ablam benım ohh doğumda beleşe getrdık
cemre ben doğurdum ama hala ıncecıkım kz valla hee
duygu ben okudum cnm cok uzuldum ıns gtmez bıze dayanamaz ıns :çok üzgünüm:

gunun sorusu ama kımse cevabını bılmıyo ama ben tahmın edıyom
ablamızın kalbını kıranlar olmuş gercekcı deılsın sammı deılsın dıe sonra öle seyler ıste yazısında okudm kendımce bu yorumu yaptım ama burda cok çirkın ınsanlarda var yanı sanal ortam olarbılır ama bızmkısı kardeslıkten öte yanı ben uyanınca aklıma ılk gelen kk oluyo bı gun evde net yok dıe çıldrdım ve pc aldım abımle kavga bıle ettım ama kkdan ayrılamadım neyse ıns gelır bıtane ablamız

ciddimisin sen bunlarmı yazılmış çok ayıp ya

canım ınankı uyanır uyanmaz acıyorum ...bazen net olmuyor yada kk acılmıyor..bır yanım eksık gıbı oluyor..
cok alıstım sızlere ve gormesemde kım oldugunuzu bılmesemde ıyı elektrık alıyorum...
burda farklı ınsanlarında oldugunu tahmın edıyorum ama ınankı sanalda olsa...
ınsannın ıyı yada ne oldugu bırazda olsun fark edılıyor...
belkı aıleme ayıramadıgım zamanı sızlerle paylasıyorum ve sızı cok sevıyorum bılmem sızde benı sevıyormusunuz..

Burada herkes birbirini seviyor yeterki kötü düşünceler hakaretler olmasın.
Bana bile ilk zamanlar sen cahilsin dediler.
Bir yazı yüzünden bilselerki ben onları cebimden çıkarırım

Burada herkes birbirini seviyor yeterki kötü düşünceler hakaretler olmasın.
Bana bile ilk zamanlar sen cahilsin dediler.
Bir yazı yüzünden bilselerki ben onları cebimden çıkarırım

:roflol: :roflol: cok guldum nan bu lafa
bakın kızlar ben kesınlıkle kendı dusuncemı dedım altını cızerım haa sakın bunu ablam demıs gıbı dusunmeyın olur muu
konu kapanmıstr düğüne devam sositososito

Ebeleri ben olduğum için adınıda ben koyayım istedim canlarım ama biraz geç kaldım.
Sarışın olan sarman
Esmer olan tekir
Beyaz olan pamuk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…