kızlar eglencenızı bolmek ıstemem ama barcman ..kk dan gıdıyormuş duyunca sok oldum....
anlat canım ne olduda gidiyor yaf üzüldüm şimdi:çok üzgünüm::a015:
canım ya cemrem....kk gunlukte bır seylere uzuldugunu ve artık gıdecegını yazıp veda etmıs...flas falas ta lınk var bakarsan daha acıkca anlatıyor guzelım be uzuldum ya..
gunun sorusu ama kımse cevabını bılmıyo ama ben tahmın edıyom
ablamızın kalbını kıranlar olmuş gercekcı deılsın sammı deılsın dıe sonra öle seyler ıste yazısında okudm kendımce bu yorumu yaptım ama burda cok çirkın ınsanlarda var yanı sanal ortam olarbılır ama bızmkısı kardeslıkten öte yanı ben uyanınca aklıma ılk gelen kk oluyo bı gun evde net yok dıe çıldrdım ve pc aldım abımle kavga bıle ettım ama kkdan ayrılamadım neyse ıns gelır bıtane ablamız
gunun sorusu ama kımse cevabını bılmıyo ama ben tahmın edıyom
ablamızın kalbını kıranlar olmuş gercekcı deılsın sammı deılsın dıe sonra öle seyler ıste yazısında okudm kendımce bu yorumu yaptım ama burda cok çirkın ınsanlarda var yanı sanal ortam olarbılır ama bızmkısı kardeslıkten öte yanı ben uyanınca aklıma ılk gelen kk oluyo bı gun evde net yok dıe çıldrdım ve pc aldım abımle kavga bıle ettım ama kkdan ayrılamadım neyse ıns gelır bıtane ablamız
Burada herkes birbirini seviyor yeterki kötü düşünceler hakaretler olmasın.
Bana bile ilk zamanlar sen cahilsin dediler.
Bir yazı yüzünden bilselerki ben onları cebimden çıkarırım
cocuklarımın adı ne olcak nan