ugur böcügü'müz evlenıyor

allah belamı verısnkı bnugun gırdım da ve hasta olduğunu gordum ama kkda sorun vardı bazılarının profılene gırılmedı cnm gecmıs olsun nen var ben senı unutrmuyom hıc koca buldun ya bana :1hug:

en alttakını beğendım cnm benım hihoyyyt

ay sekerim ben gelirdimde bu saate hem kiz hastaydi hemde kk acilmiyo diye geirmedim yawwwww al bak senin icin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey:

sositososito sositososito sositososito hadı halay başı kım ceker duygu çek başı bakım sositososito

sel nerdesın bea...böcük gezmedekı cocuga ne oldu bee erken donmusun...begenmedınmı yoksam..

sel h geldın gule gule :roflol: hemen kacmısın bee
duygu nan onla arkadas be guzelım baska bıseycık yok

burdayım burda...
böcük naptın balayı nasıl geçiyoo

gunaydn mırrrrrrrrr nasılsınz mırrrrrr balayı süper mırrrrrrrrr hersey guzell tatılde öleydıı ohh sositososito ama neden bıgun sonra iş off offf :çok üzgünüm:

he kız ozledım....fırtına gezınmış ama....care yok bacım be oda cok gec acmış....

gel masaj yapıyım....gecmış olsun ınan....valla bende aynıyım...anam yastık kılıflarını yıkamış...farklı yastıkta yattım boynum tutulmuş...

gel masaj yapıyım....gecmış olsun ınan....valla bende aynıyım...anam yastık kılıflarını yıkamış...farklı yastıkta yattım boynum tutulmuş...

farklı yastıkta yattın dıe mı :roflol: nan ozmn evleırkende onu gotr barı napcan kaydirigubbakcemile3 ben yastık kullanmıyom ceyısımde yastıkım olmuycak anam ole dıo ama 1 tane gorurum eşım için :1closedeyes:

günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…