• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak tefek heyecanlar

Sadece günaydın de
Avrupanın cogu yerinde bunu hergün yapıyorlar mesela tanıdık tanımadık herkese :)
İsteyen devamınıda getirir zaten
Aynen öyle. Bazen tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum alışveriş yaparken,asansördeyken :) en çokta yaşlılara gülümseyerek selam veririm çok güzel bir şey

Of yaa bugün sabah o kadar hazırlandım hazırlanırken de geç kaldım :KK12: Yakalayamadım çıkışını:KK43: pazartesiye kaldı artık. Bi karşılaşsak gerisini o getirecekmiş gibi bi his var içimde :) bide ben hiç bakamadım ona yani sanki umursamıyomuş havası yarattım, bu sefer gerekirse gülümserim:dondurma: yeni gelişmeleri haber ederim kızlarr:KK36: tavsiyelerinizin hepsini çoook beğendimm:)))

Aynen öyle. Bazen tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum alışveriş yaparken,asansördeyken :) en çokta yaşlılara gülümseyerek selam veririm çok güzel bir şey

Alışverişte markette olsa konuşurum bende en azından gülümserim ama direk yoldan geçerken günaydıın diyip geçsem kim bu deli der mutlaka :D burası türkiye malum, öyle kibarlıkları hemen başka yere çekmeye meyilli bi toplumuz :))

Buarada ben asla takip istegi falan göndermezdim
Adam bastan korkar yahu
Aynı ortamınız aynı işiniz aynı mahalleniz yok
Cafenin sosyal medyasının bişey bişeyinden arastırarak bulmussunuz
Belki kapısının önündem gecmenizi bile sizin orda oturdugunuzu bilmedigi icin takip edildigini düşünmüş olabilir

Kafede artık son zamanlarda karşılaşamıyoruz:(( ama eklemeyi bende düşünmüyorum baştan iyi bi izlenim oluşturmayabilirim. Sosyal medya hesabında Herkesle arkadaş olan biri değil paylaşımı bile hiç yok.

Alışverişte markette olsa konuşurum bende en azından gülümserim ama direk yoldan geçerken günaydıın diyip geçsem kim bu deli der mutlaka :KK70: burası türkiye malum, öyle kibarlıkları hemen başka yere çekmeye meyilli bi toplumuz :))
Yani orası da var ama günaydın diyeceğin kişiyi şimdiye kadar en az 3-4 defa gördün demi?

Senaryonun gerisini de yazdım
Bu daha iyi hatta
Adamın arabasını tespit etmiş ya
Tam arabanın kapısının oraya bi kart düşürsün fotoğraflı bişey olursa daha iyi olur :D
Adam da bulunca sosyal medyadan ulaşır bence
Kartınızı buldum diye
Kızımız da almaya gelir bi çay kahve ısmarlar teşekkür niyetine o ortak kafede
Sonra herkes sonsuza kadar mutlu yaşar

Ya inanın arabam olsa ordan geçerken arabasına yanlışlıkla vurmuş gibi yapardım sonra zaten mecbur tanışmak zorunda kalırdık :D:D kart değil ama arabasının ordan geçerken elimdeki kağıtları yere düşürme numarası gelmişti benim aklıma :D:D hani sakar ama tatlı kız pozları :D:D:D

Yani orası da var ama günaydın diyeceğin kişiyi şimdiye kadar en az 3-4 defa gördün demi?

3 defa :) ama beni hatırlıyomudur ondan bile emin değilim. İlk gördüğünde baya dikkatli bakmıştı hatta diğer tabirle kesmişti:) sonraki karşılaşmamızda yine baktı sonra araya zaman girdi bi daha o kafede karşılaşmadık. Geçen evinin önünde karşılaştık işte. Bi erkek beğendiği bi kadını hatırlarmı ki acaba

Alışverişte markette olsa konuşurum bende en azından gülümserim ama direk yoldan geçerken günaydıın diyip geçsem kim bu deli der mutlaka :KK70: burası türkiye malum, öyle kibarlıkları hemen başka yere çekmeye meyilli bi toplumuz :))
Arkadasım vaktiyle eşine eşinin mezuniyet töreninde sadece hayırlı olsun diyerek tanısıyor
Mezuniyet günü eşi kız arkadasımı kesiyorda kesiyor birinci ögretim ikinci ögretim muhabbetine okudukları yıl boyunca hic birbirlerini görmemişler ilk defa o gün orda görüyorlar ve suanda bilmem kac yıllık evliler
Bir merhaba günaydın ne bileyim hayırlı olsun demek bu kadar zor değil bence :)

Bence eklemeyin bazı kişilerde ters tepebilir kaçan kovalanır hesabı ama kendinizi gösterin yine sık sık kafeye gidin yolda çok uzun bakmayın ama kafede bakışabilrsiniz :) Lavaboya gidin sık sık osırda önünüzü kesebilir :D ilk adım ondan olsun

3 defa :) ama beni hatırlıyomudur ondan bile emin değilim. İlk gördüğünde baya dikkatli bakmıştı hatta diğer tabirle kesmişti:) sonraki karşılaşmamızda yine baktı sonra araya zaman girdi bi daha o kafede karşılaşmadık. Geçen evinin önünde karşılaştık işte. Bi erkek beğendiği bi kadını hatırlarmı ki acaba
Şöyle söyleyim o zaman,gerçekten beğendiyse seni aradan aylar geçse de yine hatırlar

Bi de dışardan nasıl sert nasıl aksi duruyo bi görseniz :KK70: işim zor biraz :)))
Aksi duruyorsa nasıl bir bakış attı da etkilendiniz :KK70: çıktığı saati hergün denk getirmeye çalışın süslenin püslenin önünden geçin ay ne heyecanlanıyorsunuzdur kalbiniz kimbilir nasıl çarpmıştır görünce çok güzel şeyler ya evleneli 9 sene oldu eşime diyorum arada bir bi bakış at yok nerdee

Of yaa bugün sabah o kadar hazırlandım hazırlanırken de geç kaldım :KK12: Yakalayamadım çıkışını:KK43: pazartesiye kaldı artık. Bi karşılaşsak gerisini o getirecekmiş gibi bi his var içimde :) bide ben hiç bakamadım ona yani sanki umursamıyomuş havası yarattım, bu sefer gerekirse gülümserim:dondurma: yeni gelişmeleri haber ederim kızlarr:KK36: tavsiyelerinizin hepsini çoook beğendimm:)))
Uf pazartesiye daha çok var ya kaçta geliyor acaba eve çıkış saatini de denk getirmek lazım :KK70: aynı mahalledesiniz o zaman

Uf pazartesiye daha çok var ya kaçta geliyor acaba eve çıkış saatini de denk getirmek lazım :KK70: aynı mahalledesiniz o zaman
Aramızda bir sokak var her gün önünden geçtiğim apartman ama çoğu günler erken çıkıyo benden, iki kere görebildm çünkü, gerekirse yarım saat öncesinden çıkıp beklerim :dondurma: Aslında bişey bahane edip apartmanın önünde beklesem sanki orda arkadaşım oturuyomuşta onun inmesini bekliyomuşum gibi o_Oen azından apartman kapısını açınca direk karşısında ben:halay: e artık bi günaydın der:halay:

Aksi duruyorsa nasıl bir bakış attı da etkilendiniz :KK70: çıktığı saati hergün denk getirmeye çalışın süslenin püslenin önünden geçin ay ne heyecanlanıyorsunuzdur kalbiniz kimbilir nasıl çarpmıştır görünce çok güzel şeyler ya evleneli 9 sene oldu eşime diyorum arada bir bi bakış at yok nerdee
İşte o aksi bakışı etkiledi :-) karizmatik görünüyodu çünkü böyle sert sert:KK70: bugn o kadar süslendim püslendim çıkışını kaçırmışım erken çıkmış sanırım:( çok güzel bi heycan ama :KK36:

Selam kızlar,
Uzun zamandan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. Aslında bu tamamen şimdi anlatacağım olaya bağlı değil, eski konumu hatırlayanlar vardır bi süredir çok kötüydüm. Şuan herşey yolunda çok şükür, yeni bi işe girdim öncesinde yaşadığım her şeyi bi tecrübe olarak düşünüp geriye attım.
Şimdi hayatıma ufak tefek heyecanlar girdi:)
Birisi var, birkaç kere bi kafede karşılaştık. Yaşadığım şehirde çok sevilen isteyenin kitap okudugu ders çalıştıgı bi kafe burası. O kişi ve arkadaşları haftasonu geliyor sanırım oraya.
İlk karşılaşmamız akşamdı, o gün dikkatimi çekti. Bana baktığını farkettim, önce yanlış anladığımı düşündüm sonra emin oldum baktığına. Sonra arkadaşları geldi zaten.
Diğer karşılaşmamız haftasonuydu. Aynı kafeye gittim arkadaşımla buluşmaya, ama karşılaşacağımızı hiç düşünmüyordum bile. Bi anda gördüm o da beni gördü baktı. Bikaç dakika sonra tuvalet için ayağa kalktı, ama ben hiç bakmadım o tarafa yanımdan geçti yine baktı. .
Keşke diyorum bi baksaydım, kafam diğer tarafta durdum öylece. Öyle herkese bakan biri gibi düşünsün istemedim çekindim galiba. Sonra gittiler zaten.
İş gereği ortak bi tarafımız olamaz, çalıştığımız kurumlar çok farklı. Ortak biyer o kafe var sadece. Sosyal medyadan buldum kafenin hesabı sayesinde. Arada açıp bakıyorum bişey yapamıyorum tabi:) ortak bide arkadaşımız varmış. İnternette özgeçmiş tarzı bişeyini de buldum yaşı öyle çokta genç biri değil. En az 34 diye tahmin ediyorum.
Bekar olduguna eminmisin diyenler olacaktır yüksek ihtimal bekar. Duruşu da çok ağır biri. Zaten yaptıgı meslekte o ağırlığı gerektiren bi meslek.
Ben bu adamla nasıl bi ortak durum yaratabilirim kızlar? Kaç gündür aklımda, kendi başıma bişey yapamam yani gidipte sosyal medyadan ekleyemem mesela ama keşke tanışabilme şansım olsaydı :KK61:
Güncelleme:6. Sayfaa :)
Bu ara ayni durumu yaşıyorum:) bende bi adim bekliyorum ben atmiycam isteyen erkek bir şekilde adım atar diye düşünüyorum ya çok heycanlı oluyo evet ama insan artik iletişime geçmek istiyor sizi anliyorum hakkımızda hayırlısı diyelim...

Bu ara ayni durumu yaşıyorum:) bende bi adim bekliyorum ben atmiycam isteyen erkek bir şekilde adım atar diye düşünüyorum ya çok heycanlı oluyo evet ama insan artik iletişime geçmek istiyor sizi anliyorum hakkımızda hayırlısı diyelim...
Ortak bi ortamımız olsaydı eğer mesela aynı işyerinde olsaydık ya da ortak iş yapıyo olsaydık ben zaten adım atmayı düşünmezdim açıkcası. Ondan beklerdim. Çünkü sizin dediğiniz gibi erkek eğer gerçekten istiyorsa mutlaka adım atıyo kendini belli ediyo ama bizim durum farklı malesef :( tesadüfen bizim mahallede oturdugunu görmesem bir daha allahbilir ne zaman karşılaşırdık artık. Şimdi en azından bi şansım var :))))

Back