• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak tefek heyecanlar

Kızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler var :dondurma: bu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi:KK12: hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırım:dondurma: sosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell:KK22: sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu:dondurma:

İçim şişti yahu..
Yarın sabah karşılaşınca gülümse "günaydın" de gitsin..
Arkasında olsan da seslen dönüp bakar işte. :KK45:

Cafede konuşmayı becerememişsiniz ikiniz de. Evin önüne kadar gitmiş iş. Bundan sonrası artık ne olur bilmem.. :KK70:

Kafede artık son zamanlarda karşılaşamıyoruz:KK43:( ama eklemeyi bende düşünmüyorum baştan iyi bi izlenim oluşturmayabilirim. Sosyal medya hesabında Herkesle arkadaş olan biri değil paylaşımı bile hiç yok.

Ben de dışarıdan çok mesafeli duran biriyim. Kolay kolay sosyal medyadan istek göndermem kimseye.
Ama bir şeyler olacak ya bir akşam işyerinden bir arkadaşa istek yollarken onunla aynı birimdeki arkadaşa da yolladım.

Ondan sonra her akşam mesaj atmaya, gün içinde de hal hatır sorma bahanesiyle görmeye gelmeye başladı.

Kendisi şu an 6 yıllık kocam olur. İki üst katımda çalışıyor. Bir de oğlumuz var.. :KK53:

Bazı şeyler nasipse o adımı irade dışında atıyorsun zaten. Bir sabah "günaydın" demekten veya sosyal medyada eklemekten bir halel gelmez. Artık böyle şeyler normal karşılanıyor..

Ortak bi ortamımız olsaydı eğer mesela aynı işyerinde olsaydık ya da ortak iş yapıyo olsaydık ben zaten adım atmayı düşünmezdim açıkcası. Ondan beklerdim. Çünkü sizin dediğiniz gibi erkek eğer gerçekten istiyorsa mutlaka adım atıyo kendini belli ediyo ama bizim durum farklı malesef :KK43: tesadüfen bizim mahallede oturdugunu görmesem bir daha allahbilir ne zaman karşılaşırdık artık. Şimdi en azından bi şansım var :))))
Bende aynıyım canm aynı iş ortamında değilim ama küçük bir yerde yaşiyoruz adım atarsam geri çevrilirsem bidaha yüzüne bakamam sanirim:) aslında siz adim atabilirisiniz benimkisi çokküçük yer

Ya inanın arabam olsa ordan geçerken arabasına yanlışlıkla vurmuş gibi yapardım sonra zaten mecbur tanışmak zorunda kalırdık :D:D kart değil ama arabasının ordan geçerken elimdeki kağıtları yere düşürme numarası gelmişti benim aklıma :D:D hani sakar ama tatlı kız pozları :D:D:D
Ya cok tatlısın 😊😊

Bende aynıyım canm aynı iş ortamında değilim ama küçük bir yerde yaşiyoruz adım atarsam geri çevrilirsem bidaha yüzüne bakamam sanirim:) aslında siz adim atabilirisiniz benimkisi çokküçük yer
Ya eklediğimde kabul etmezse :silah: aslında kabul etmemesi benimle tanışmak istemediğini gösterirmi acaba? Çünkü çok çok az kişi var listesinde onu bunu kabul eden biri değil belli, hali tavrıda çok mesafeli zaten. Ah bi yüzyze gelebilsek beni görse gerisi gelecek gibi hissediyorum ama hayırlısı artık :)

Ya eklediğimde kabul etmezse :silah: aslında kabul etmemesi benimle tanışmak istemediğini gösterirmi acaba? Çünkü çok çok az kişi var listesinde onu bunu kabul eden biri değil belli, hali tavrıda çok mesafeli zaten. Ah bi yüzyze gelebilsek beni görse gerisi gelecek gibi hissediyorum ama hayırlısı artık :)
Bak azcık bekle bence aradan zaman geçsin sonra eklersin etmezse etmez canım ama yani bence kabul etmezse çokda takilma inşallah sizde bende yüz yüze en kisa zamanda geliriz :KK200::KK200:

Bi adım bile ilerleyemedim :(((( bugün sabah yine karşılaştık, ben beklerken o apartmandan çıktı gitti. Bana bakıyomuş zaten ben kafamı kaldırdım baktı sonra hemen başını eğdi. Sanırım beni yaşım küçük zannediyodur, malesef oldugumdan küçük görünüyorum :((( o da benden baya büyük görünüyo :(( daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum, bu gidişle adım atacak gibi görünmüyo:(((

Ortak arkadaşlarınız vardı sanırım. Bi organizasyon ayarlasan. İçlerinden bi arkadasına acılabilirsin beyeniyorum ama ne tepki verir. Bi yerde buluşalım onuda cagırın gbi

Ortak arkadaşlarınız vardı sanırım. Bi organizasyon ayarlasan. İçlerinden bi arkadasına acılabilirsin beyeniyorum ama ne tepki verir. Bi yerde buluşalım onuda cagırın gbi
Ortak arkadaşlarımız yok malesef yani onunla aynı meslekten sosyal medyada arkadaş olan bi tanıdığım var ama ona da böyle bi konu için açılamam samimi değilim çünkü garip karşılanırım. Her gün adamı düşünüyorum resmen:110: bizim buralarda genelde üniversite öğrencileri oturur beni onlardan biri bile sanıyo olabilir uzaktan beğeniyodur ama adım atacak gibi değil, keşke ne iş yaptığımı bilme şansı olsa bi amaçla konuşsak ama çok zor:110: sabah yapabildiğim tek şey onun apartmandan çıkışına denk getirip yakınında beklemek,o da bakıyo bakıyo sonra arabaya binip gidiyo:bicak: ben zaten belli edemiyorum kendimi, bugün resmen kafamı çevirdm o bakarken ve giderken, anlarsa hakkımda yanlış düşünür diye korkuyorum bide:cry:

O kadar tatlisin ki :KK39:
Bence bu kadar çektigin yeter ortak arkadasiniz varmis ona soyleyin bence o alsin kafeye getirsin sizde orda olun aaaa canim sende mi burdaydin desin selamlasin 😊 sonra tek oldugun icin yanina cagirsin ortak arkadas bi cay icelim falan filan o tanistirmis gibi olsun iste

Back