• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak tefek heyecanlar

Ortak arkadaşlarımız yok malesef yani onunla aynı meslekten sosyal medyada arkadaş olan bi tanıdığım var ama ona da böyle bi konu için açılamam samimi değilim çünkü garip karşılanırım. Her gün adamı düşünüyorum resmen:110: bizim buralarda genelde üniversite öğrencileri oturur beni onlardan biri bile sanıyo olabilir uzaktan beğeniyodur ama adım atacak gibi değil, keşke ne iş yaptığımı bilme şansı olsa bi amaçla konuşsak ama çok zor:110: sabah yapabildiğim tek şey onun apartmandan çıkışına denk getirip yakınında beklemek,o da bakıyo bakıyo sonra arabaya binip gidiyo:bicak: ben zaten belli edemiyorum kendimi, bugün resmen kafamı çevirdm o bakarken ve giderken, anlarsa hakkımda yanlış düşünür diye korkuyorum bide:cry:
Hergün arabayla gidiyosa bekle arabanın yanında. Ben sizi hergün araçla giderken görüyorum. Bugn işe çok geç kaldım ne yöne gidiyorsunız diye sor. Mahsuru yolsa gelebilirmiyim diyebilirsin. Nolcak yanii. Hayat kısa 😁

O kadar tatlisin ki :KK39:
Bence bu kadar çektigin yeter ortak arkadasiniz varmis ona soyleyin bence o alsin kafeye getirsin sizde orda olun aaaa canim sende mi burdaydin desin selamlasin 😊 sonra tek oldugun icin yanina cagirsin ortak arkadas bi cay icelim falan filan o tanistirmis gibi olsun iste
Ya adam öyle biri değil işte. Yani ortak tanıdıgımız adamı arayıp hadi gel kafeye gidelim diyemez hayatta gördüğü zaman saygı göstermek zorundadır hatta. Adamın mesleği asıl sorun zaten:kızgın: bi öğretmen mühendis olsa zaten bir sürü ortak karşılaşma yaratılır. Bu şekilde çok zor sadece sabahları bi şansım var onuda beceremiyorum işteo_O

Ben de merak ediyorum ne olacak. Aranızdaki yaş farkı kaç çok mu küçük düşünüyor dediğiniz gibi
Araştırmalarıma göre en fazla 7-8 yaş. Ama o çok olgun görünüyo ben de tam tersi çok küçük :kızgın: yani ben hiç tanımayanlar üniversite öğrencisi zannediyo:110: ya aslında o kadar yakışıklı dikkat çeken biri değil başkası olda belki bu kadar beğenmez ama bi ağırlığı karizması var işte:KK68: beni beğendiğini düşünüyorum ama beğenmek yetmiyo işte adım atabileceği ortamı yaratmam lazım yoksa kendiliğinden genç insanlar gibi gelip tanışabilecek biri değilo_O

Hergün arabayla gidiyosa bekle arabanın yanında. Ben sizi hergün araçla giderken görüyorum. Bugn işe çok geç kaldım ne yöne gidiyorsunız diye sor. Mahsuru yolsa gelebilirmiyim diyebilirsin. Nolcak yanii. Hayat kısa 😁
Bu aklıma geldi biliyomusunuz:KK70: ama tam ters yönlere gidiyoruz, aslında onun apartmanın önünde değil karşı yolda beklemem lazım ama ben bi umut orda bekliyorum:confused: sonra o gitttikten sonra karşıya geçiyorum:halay:

Ben beğenen adamın ne olursa olsun adım atacağını düşünenlerdenim. O kadar bakışma o kadar karşılaşma dikkatini çekseydin illa ki bir hareket yapardı.

Çok içinde kalacaksa ekle sosyal medyadan ya da yolda gördüğünde günaydın de. Tuhaf karşılarsa ya kusura bakmayın tanıdık sandım, şimdi hatırladım ben sizi kafede görüyorum. O yüzden bir anda selam verdim filan dersin. Ama bence gerek yok..

Ya adam öyle biri değil işte. Yani ortak tanıdıgımız adamı arayıp hadi gel kafeye gidelim diyemez hayatta gördüğü zaman saygı göstermek zorundadır hatta. Adamın mesleği asıl sorun zaten:kızgın: bi öğretmen mühendis olsa zaten bir sürü ortak karşılaşma yaratılır. Bu şekilde çok zor sadece sabahları bi şansım var onuda beceremiyorum işteo_O
Selam verseniz yeter aslinda bi kaç kez 😊

Ortak arkadaşlarımız yok malesef yani onunla aynı meslekten sosyal medyada arkadaş olan bi tanıdığım var ama ona da böyle bi konu için açılamam samimi değilim çünkü garip karşılanırım. Her gün adamı düşünüyorum resmen:110: bizim buralarda genelde üniversite öğrencileri oturur beni onlardan biri bile sanıyo olabilir uzaktan beğeniyodur ama adım atacak gibi değil, keşke ne iş yaptığımı bilme şansı olsa bi amaçla konuşsak ama çok zor:110: sabah yapabildiğim tek şey onun apartmandan çıkışına denk getirip yakınında beklemek,o da bakıyo bakıyo sonra arabaya binip gidiyo:bicak: ben zaten belli edemiyorum kendimi, bugün resmen kafamı çevirdm o bakarken ve giderken, anlarsa hakkımda yanlış düşünür diye korkuyorum bide:cry:
İş yerleriniz yakın mı

Selam verseniz yeter aslinda bi kaç kez 😊
Aslında çok mantıklı :)) sonuçta sabahları karşılaşıyoruz yarı tanıdık sayılırız :halay: Evlerimizde çok yakın ordan da yarı komşu sayılırız:KK70: yarın sabah domuşuk domuşuk durmayım da bi slm veriyim komşuma:KK70::KK70:

Malesef bayaaa uzak :) onun işyerine hiç bir bahaneyle gidemem suç falan işlemem lazım ya da bi olayın şahidi görgü tanığı olmam lazım imkansız yani :)))))
Bu adam hakim galiba dimi 😂 sizi çok iyi anlıyorum, fakat sizin mesleğiniz yine hakim savcı avukat gibi bı meslek değilse bence çekinmeniz gerekmiyor. Çünkü sadece kendi mesleklerinden olanlara karşı bı mesafeleri olduğunu düşünüyorum. Bu arada ben de avukatım. Hakimler de bizim gibi normal sıradan insanlar 😂 bence çekinmeyin bir selam verin tatlı bir şekilde gülümseyerek. En kotu ne olabilir ki?

Bu adam hakim galiba dimi 😂 sizi çok iyi anlıyorum, fakat sizin mesleğiniz yine hakim savcı avukat gibi bı meslek değilse bence çekinmeniz gerekmiyor. Çünkü sadece kendi mesleklerinden olanlara karşı bı mesafeleri olduğunu düşünüyorum. Bu arada ben de avukatım. Hakimler de bizim gibi normal sıradan insanlar 😂 bence çekinmeyin bir selam verin tatlı bir şekilde gülümseyerek. En kotu ne olabilir ki?
Size özelden yazabilirmiyim 😀😀

Back