- 23 Ocak 2016
- 33.055
- 49.386
- 598
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
- #141
Ay noldu merak ettim böyle olmaz bu iş ya ekleyiverin faceden olsun bitsin olursa olur olmazsa da zaten karşılaşmıyorsunuz çok fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olabilir..İyi kamufle ediyor olabilir.Kızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler var bu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırım sosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu
Kafenin sosyal medya hesabından buldum. Zaten takipçisi az olan bi hesap profil fotosunu görünce tanıdım. Ortak arkadaşım o adamla aynı meslekten oldgu için. Herşey bu kadar basit aslında ama Bu kadar konuyu hayalgücümle yazmak için gerçekten ağır şizofreni olmam gerekiyor, ya da sizin başka sorunlarınız olabilir. Herşey olası..Kafede hoşlandığın adamı sosyal medyada nasıl buldun ortak arkadaşların nasıl çıktı işini neden bilion adamın yazıyormusun acaba roman .
Kısmet değilmiş :) olmasında zaten. Aradığınız huzuru bulamazdınız bu adamda.Kızlar gelişme oldu ama hiç iç açıcı değil o yüzden yazmak istemedim, bana yine hüsran bana yine esmer günlerr bayramda aynı kafede yine karşılaştık. Yine bakışmalar oldu, bu sefer kuzenime de kontrol ettirdim kendi kendime gelin güvey olmamışım bariz bakıyodu bana. Ama öncesi çok can sıkıcı. Çünkü biz kafeye girdiğimizde ilk başta beni farketmedi görmedi yani eminim, arkadaşıyla oturdugu masanın tam arkasına oturduk. Kuzenim onlara yakın oturuyodu konuşmalarını dinlemesini istedim. O adam değil ama arkadaşının bahsettiüi muhabbet çok saçmaydı. Mini etek giyen birinden bahsediyodu sanırım seksepalitesini göstermek için gitmiş belli, baldırına kadae açılıyodu gibi şeyler konuşmuş arkadaşı. Kuzenim iyicedinledi söyledi bana. O değil ama sonuçta arkadaşı da olsa aynı kafadalardır diye düşündüm. Koca koca meslek sahibi adamlar oturup mini etek konuşuyorlardı.
Sonrasında beni farketti bakmaya başladı. Ama benim içim rahat etmedi nedense aklım karıştı o muhabbetlerinden. Dayanamadım onu tanıyan arkadaşımla konuştum bütün olayı anlatmadım ama nasıl biri diye sordum. O da başka arkadaşına sormuş, onu yakından tanıyan bi arkadaşına.
Aynı meslekten bi kızla bi süre görüşmüşler, ama kız sonunda dayanamamış görüşmeyi bitirmiş. Çünkü adam bir hafta on gün hiç arayıp sormuyomuş sonra hiçbişey olmamış gibi nasılsın diye msj yazıyomuş falan. Bide adam muhafazakarmış güya kızın kıyafetine karışmış. Arkadaşım adam pek iyi biri değil anladıgım kadarıyla kız adamın normal biri olmadıgını söylemeye çalışmış.
Bu konuşmaları sonra o akşamki yaptıkları muhabbeti birleştirince adamdan inanılmaz soğudum. Hem arkadaşı mini etek muhabbeti yaparken hem de adamın muhafazakarım diye geçinmesi çok saçma. Evet adamdan çok hoşlandım daha doğrusu beğendim ama bu düşünce yapısına sahip biriyle nasıl olur emin olamadım ben öyle muhafazakar yapıda biri de değilim. O da beğenmiş olabilir ama tanışsak bile pek ilerleyebileceğimizi düşünemedim.
O akşam karşılaştıgımızda daha çok belli etti bakışlarıyla ama bi adım atmak için cesaret gösteremedim anlayacağınız. Keşke güzel haberler verebilseydim size
Başta böyle anlatsaydın madem seni yazar sanmazdık hem suçlu hem güçlü şizofren istersen aynaya bak. Bu arada geçmiş olsun ama sana degil adama Allah İn sevdiği kuluymuş resmen... Onun bunun lafıyla yan masa dinletip ve bu sohbetle bi insanı yargılayıp yaftalayıp sayfa düren biriyle tanışmaktan yırtmış...Kafenin sosyal medya hesabından buldum. Zaten takipçisi az olan bi hesap profil fotosunu görünce tanıdım. Ortak arkadaşım o adamla aynı meslekten oldgu için. Herşey bu kadar basit aslında ama Bu kadar konuyu hayalgücümle yazmak için gerçekten ağır şizofreni olmam gerekiyor, ya da sizin başka sorunlarınız olabilir. Herşey olası..
Aynaya bak tarzı laf sokmaları en son ilkokulda bırakmıştım ben. Seviyenizi gösteren cümleler kurmanıza sevindim zira kimlerle muhattap olmak zorunda kalmayacağımızı belirlemişsiniz. Kk nın en kötü yanı da bu; insanları zeka kültür entellektüel seviyelerine göre profillerine belirleyici şeyler yazamıyorlar malesef,sonra böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Ben de sizin eşinize ve bebeğinize çok acıdım, bu kadar düşük profilli biriyle yakın olmak zor olsa gerek.Başta böyle anlatsaydın madem seni yazar sanmazdık hem suçlu hem güçlü şizofren istersen aynaya bak. Bu arada geçmiş olsun ama sana degil adama Allah İn sevdiği kuluymuş resmen... Onun bunun lafıyla yan masa dinletip ve bu sohbetle bi insanı yargılayıp yaftalayıp sayfa düren biriyle tanışmaktan yırtmış...
Teşekkür ederimm,üzüldüm evet ama şimdiden anladığım birbirimize uyumlu olmadığımız. En azından en başından anladımKısmet değilmiş :) olmasında zaten. Aradığınız huzuru bulamazdınız bu adamda.
Teşekkür ederimm,üzüldüm evet ama şimdiden anladığım birbirimize uyumlu olmadığımız. En azından en başından anladım
[/QUOTE ]
Böyle düşünmemelisin bence. Belki o kızla birşeyler yolunda değildi ve ilişki güzel ilerlemedi, belki çok absürt olan bir kıyafetiyle ilgili olumsuz görüş bildirdi. Arkadaşının yaptığı mini etek muhabbetine gelince.. biraz gerçekçi olalım. Bu muhabbeti bu adam yapsa evet bende çok itici bulurdum da yapan kişi arkadaşı. Ben de bel altı muhabbet sevmem ama çok yapan ve benim de dinlemek zorunda kaldığım arkadaşlarım olmuştur.
Ahahahaah ben vurdum gol olduya ne dersen de. fizikken büyümüş ama ruhu ergen kalmış insan sen anca facelerden koca kovala devam et ama zor bulursun ve benim seviyeme gelirsin kız kurusu olarak mutluluklar dilerimAynaya bak tarzı laf sokmaları en son ilkokulda bırakmıştım ben. Seviyenizi gösteren cümleler kurmanıza sevindim zira kimlerle muhattap olmak zorunda kalmayacağımızı belirlemişsiniz. Kk nın en kötü yanı da bu; insanları zeka kültür entellektüel seviyelerine göre profillerine belirleyici şeyler yazamıyorlar malesef,sonra böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Ben de sizin eşinize ve bebeğinize çok acıdım, bu kadar düşük profilli biriyle yakın olmak zor olsa gerek.
Ahahahaah ben vurdum gol olduya ne dersen de. fizikken büyümüş ama ruhu ergen kalmış insan sen anca facelerden koca kovala devam et ama zor bulursun ve benim seviyeme gelirsin kız kurusu olarak mutluluklar dilerim
insanlar beğendikleri kişileri arayabilir bu sosyal medyadan koca kovalamak mi oluyor ne kadar olumsuznyorumunuz gerçekten çok uzucuAhahahaah ben vurdum gol olduya ne dersen de. fizikken büyümüş ama ruhu ergen kalmış insan sen anca facelerden koca kovala devam et ama zor bulursun ve benim seviyeme gelirsin kız kurusu olarak mutluluklar dilerim