• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak tefek heyecanlar

Nişanlımla ben de benzer bir ortamda tanıştım ama bizimki arkadaş ortamıydı. Beni kendi arkadaşlarım zorla götürmüşlerdi yani nişanlımın arkadaş grubuna sonradan dahil olmuş elemandım. Oraya götüren arkadaşlarım da diğer arkadaşlarıyla muhabbete dalınca ben tek kalmıştım köşeye bir yere pısmış oturuyordum, bir de o gün moralim aşırı bozuk kimseyle konuşasım dahi yok düşünün. Yanımda da priz varmış. Nişanlım (o zamanlar nişanlım olacağını bilemediğim) "Merhaba, diğer prizler çalışmıyor acaba buradaki çalışıyor mu bir bakabilir misiniz telefonumu şarja takacağım" demişti. Ben de saf saf aldım taktım, teşekkür etti falan sonra niye burada bir başıma oturduğumu, muhabbete dahil olmadığımı falan sordu; öyle öyle muhabbetimiz başladı. Gecenin sonunda numaralarımızı almıştık. :) Sonradan biz ilişkiye başlayınca söyledi şarj olayını bilerek yaptığını, yanıma oturup telefon şarjı doldurma bahanesiyle sohbet edebilmek için yapmış. Siz de öyle bir şey yapabilirsiniz, bende işe yaramıştı ehehe.

Nişanlımla ben de benzer bir ortamda tanıştım ama bizimki arkadaş ortamıydı. Beni kendi arkadaşlarım zorla götürmüşlerdi yani nişanlımın arkadaş grubuna sonradan dahil olmuş elemandım. Oraya götüren arkadaşlarım da diğer arkadaşlarıyla muhabbete dalınca ben tek kalmıştım köşeye bir yere pısmış oturuyordum, bir de o gün moralim aşırı bozuk kimseyle konuşasım dahi yok düşünün. Yanımda da priz varmış. Nişanlım (o zamanlar nişanlım olacağını bilemediğim) "Merhaba, diğer prizler çalışmıyor acaba buradaki çalışıyor mu bir bakabilir misiniz telefonumu şarja takacağım" demişti. Ben de saf saf aldım taktım, teşekkür etti falan sonra niye burada bir başıma oturduğumu, muhabbete dahil olmadığımı falan sordu; öyle öyle muhabbetimiz başladı. Gecenin sonunda numaralarımızı almıştık. :) Sonradan biz ilişkiye başlayınca söyledi şarj olayını bilerek yaptığını, yanıma oturup telefon şarjı doldurma bahanesiyle sohbet edebilmek için yapmış. Siz de öyle bir şey yapabilirsiniz, bende işe yaramıştı ehehe.
Sizin tanışma hikayeniz çok tatlı olmuş :KK15: darısı benim başıma :)))) eğer bu haftasonu karşılaşırsak mutlaka buna benzer bişey yapmak istiyorum ben de:21:

Hahahah :KK70:neden olmasın :))) eğer o ayağa kalktıgında bende tesadüfen :)) ayağa kalkıp elimdeki kahveyi dökersem işe yarar sanırım :KK66:
Filmlerde oluyor da gercek hayatta neden olmasın dimi ama :D Yalnız sen kahvenin soğuk olmasina dikkat et de baslamadan bitirmeyelim olayi :D

Filmlerde oluyor da gercek hayatta neden olmasın dimi ama :KK70: Yalnız sen kahvenin soğuk olmasina dikkat et de baslamadan bitirmeyelim olayi :KK70:
Zaten sakarım gidipte adamın üstüne sıcak kahve dökmeyim aman :KK70:sonra adam yaralamadan şikayet etmesin beni :halay:

Kızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler var :dondurma: bu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi:KK12: hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırım:dondurma: sosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell:KK22: sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu:dondurma:

Sana fikir olur mu bilemiyorum ama yeni başımdan geçen olayı aktarıyorum! :21:
Merak ettiğim, tanımak istediğim birisini sosyal medyada ekledim. Çünkü bekledikçe duygularım artacaktı, ilgisini çekmem lazımdı, keşke demek istemiyordum... O da kabul etti. Sonrasında tabiki bişey yapmadım. Bikaç gün sonra O yazdı ve konuştuk. Neden eklediğimi sorunca ‘merak ettim ve tanımak istedim’ dedim :işsiz: Önceleri hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım, pişman değilim... Kahve içicez:KK76:

Artık sosyal medyadan eklemek kötü bişey değil ki! Sürekli karşılaşıyorsunuz, tesadüf diye bişey yoktur. Yerinde olsam çoktan eklemiştim. Durdukça bişey olmuyo. Yarın başkası o adımı atarsa üzülürüm diyosan ekle gitsin...

Sana fikir olur mu bilemiyorum ama yeni başımdan geçen olayı aktarıyorum! :21:
Merak ettiğim, tanımak istediğim birisini sosyal medyada ekledim. Çünkü bekledikçe duygularım artacaktı, ilgisini çekmem lazımdı, keşke demek istemiyordum... O da kabul etti. Sonrasında tabiki bişey yapmadım. Bikaç gün sonra O yazdı ve konuştuk. Neden eklediğimi sorunca ‘merak ettim ve tanımak istedim’ dedim :işsiz: Önceleri hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım, pişman değilim... Kahve içicez:KK76:

Artık sosyal medyadan eklemek kötü bişey değil ki! Sürekli karşılaşıyorsunuz, tesadüf diye bişey yoktur. Yerinde olsam çoktan eklemiştim. Durdukça bişey olmuyo. Yarın başkası o adımı atarsa üzülürüm diyosan ekle gitsin...
Evet aslında çok mantıklı gibi görünüyo ama ben çekiniyorum işte, daha ismimi bile bilmiyor belki fotoğraftan tanıyamayacak ya da herkesi kabul eden biri değildir belki. Takipçi sayısı o kadar az ki.. belli ki tanımadıgı kişileri kabul etmiyo. Arabasının yanına geldiğimde bayılma numarası mu yapsam acaba çok yeşilçamvari oldu bu da ama :halay:bi film vardı hülya koçyiğit tarık akanın paltosunun düğmelerini kendine ilikliyodu ben de öyle yaparım artık:-):-)

Back