- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Sosyal medyadan ekle gitsin ne olacak:) dünyanın sonu değil ya. Bı şekilde olursa içinde daha da büyür.. herkes herkesi ekliyor sonuçta artık. Ekle ama yazma en azından. Muhakkak o sana yazar. Nereden ve neden ekledin diye de sorarsa dersin yani, sürekli karşılaştığımızi fark ettim, tanımak istedim vs vs:) dünyanın sonu mu yahuKızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler varbu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırımsosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu
YaaBanada bundan dokuz sene önce birini söylemişlerdi tanıştırmak için Facebook dan baktım beğendim tamam tanışalım dedim ama beyefendi evlenmeyi düşünmüyomuş öyle bozuldum ki aracıya kızdım niyetini bilmeden neden gösterdin diye aradan iki yıl geçti nişanlanmış dedi aracı daha da kızdım aradan biraz Zaman geçti Nisanı atmış aracı diyo öyle hırs yapmış iş yerinin önünden geçtim canlı gördüm bi akşam Facebook dan ekledim kimsiniz dedi görüşmek istemediğin kız dedim sonuç mu ne oldu şimdi teravihe gitti bende iki oğlumuz la bekliyorum gelirken dondurma alcak beşinci yılımız bitmek üzere çok şükür nasibinizin peşinden gidin çekinmeyin Allah yazdıysa hiç bi şey engel olamaz
Bekle bence .O cafeye gotmeye devam et muhakkak konuşacsktır senınle.Selam kızlar,
Uzun zamandan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. Aslında bu tamamen şimdi anlatacağım olaya bağlı değil, eski konumu hatırlayanlar vardır bi süredir çok kötüydüm. Şuan herşey yolunda çok şükür, yeni bi işe girdim öncesinde yaşadığım her şeyi bi tecrübe olarak düşünüp geriye attım.
Şimdi hayatıma ufak tefek heyecanlar girdi:)
Birisi var, birkaç kere bi kafede karşılaştık. Yaşadığım şehirde çok sevilen isteyenin kitap okudugu ders çalıştıgı bi kafe burası. O kişi ve arkadaşları haftasonu geliyor sanırım oraya.
İlk karşılaşmamız akşamdı, o gün dikkatimi çekti. Bana baktığını farkettim, önce yanlış anladığımı düşündüm sonra emin oldum baktığına. Sonra arkadaşları geldi zaten.
Diğer karşılaşmamız haftasonuydu. Aynı kafeye gittim arkadaşımla buluşmaya, ama karşılaşacağımızı hiç düşünmüyordum bile. Bi anda gördüm o da beni gördü baktı. Bikaç dakika sonra tuvalet için ayağa kalktı, ama ben hiç bakmadım o tarafa yanımdan geçti yine baktı. .
Keşke diyorum bi baksaydım, kafam diğer tarafta durdum öylece. Öyle herkese bakan biri gibi düşünsün istemedim çekindim galiba. Sonra gittiler zaten.
İş gereği ortak bi tarafımız olamaz, çalıştığımız kurumlar çok farklı. Ortak biyer o kafe var sadece. Sosyal medyadan buldum kafenin hesabı sayesinde. Arada açıp bakıyorum bişey yapamıyorum tabi:) ortak bide arkadaşımız varmış. İnternette özgeçmiş tarzı bişeyini de buldum yaşı öyle çokta genç biri değil. En az 34 diye tahmin ediyorum.
Bekar olduguna eminmisin diyenler olacaktır yüksek ihtimal bekar. Duruşu da çok ağır biri. Zaten yaptıgı meslekte o ağırlığı gerektiren bi meslek.
Ben bu adamla nasıl bi ortak durum yaratabilirim kızlar? Kaç gündür aklımda, kendi başıma bişey yapamam yani gidipte sosyal medyadan ekleyemem mesela ama keşke tanışabilme şansım olsaydı
Güncelleme:6. Sayfaa :)
Kızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler varbu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırımsosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu
Güzel diziydi hele müzikleriÇook sevdiğim diziydi ordan esinlendim ben de :))
Ha yani adamin diyeceğini de diyeceğini de biz diyelimBi de tam önünden git mesela cüzdanını karıştırıyor gibi yap o sırada nüfus kredi kartı gibi üstünde isminin yazdığı bir şey düşür onun görebileceği şekilde. O da pardon hanımefendi bunu düşürdünüz desin
Ha yani adamin diyeceğini de diyeceğini de biz diyelim
Sadece günaydın deKızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler varbu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bir şeyi merak ettim niyeyse öyle sorasım geldi bu adam hakim savcı falan mıEvet aslında çok mantıklı gibi görünüyo ama ben çekiniyorum işte, daha ismimi bile bilmiyor belki fotoğraftan tanıyamayacak ya da herkesi kabul eden biri değildir belki. Takipçi sayısı o kadar az ki.. belli ki tanımadıgı kişileri kabul etmiyo. Arabasının yanına geldiğimde bayılma numarası mu yapsam acaba çok yeşilçamvari oldu bu da amabi film vardı hülya koçyiğit tarık akanın paltosunun düğmelerini kendine ilikliyodu ben de öyle yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?