Ufak tefek heyecanlar

Banada bundan dokuz sene önce birini söylemişlerdi tanıştırmak için Facebook dan baktım beğendim tamam tanışalım dedim ama beyefendi evlenmeyi düşünmüyomuş öyle bozuldum ki aracıya kızdım niyetini bilmeden neden gösterdin diye aradan iki yıl geçti nişanlanmış dedi aracı daha da kızdım aradan biraz Zaman geçti Nisanı atmış aracı diyo öyle hırs yapmış iş yerinin önünden geçtim canlı gördüm bi akşam Facebook dan ekledim kimsiniz dedi görüşmek istemediğin kız dedim sonuç mu ne oldu şimdi teravihe gitti bende iki oğlumuz la bekliyorum gelirken dondurma alcak beşinci yılımız bitmek üzere çok şükür nasibinizin peşinden gidin çekinmeyin Allah yazdıysa hiç bi şey engel olamaz

Sabah biraz daha erken çok. Bi yerden apartman kapısını gözle. O çıkınca sen de hemen oralarda bulun. Sabah işe gidiyorsun ya. Aynı O şekilde yap. Gözgöze gelecek şekilde kur plani seni görsün mutlaka.

Bunu birkaç gün boyunca tekrar et. Bi kac gün sonunda da günaydın dersin.

Ortak arkadaşlarınızla aynı cafede buluşun. Oda arkadaşını sizin masada görünce bir selam vericektir. Böylelikle tanışmış olursunuz. Masaya davet edersin falan filan derken. Adım atmak lazım yoksa fırsatlar kaçıp gider

Mesajları şöyle bi okudum da genelde hep senin bişeyler yapmanı söylemişler,çekinmen ne güzel bırak o fırsat kollasın ilgin olablr o da ilgileniyosa bi şekilde ulaşır sana zaten.devir değişti fln demeyin erkekler herkesin ne oldgunu çok iyi biliyo,kızlar o kdr hazır herseye ve bunu da yansıtıyolar ki ilişkide değer görmeyip sonra da üzülüyolar ağır olan ağırdan alan kazanır bence bu da bayana yakışandır.

Sosyal medyadan ekle gitsin ne olacak:) dünyanın sonu değil ya. Bı şekilde olursa içinde daha da büyür.. herkes herkesi ekliyor sonuçta artık. Ekle ama yazma en azından. Muhakkak o sana yazar. Nereden ve neden ekledin diye de sorarsa dersin yani, sürekli karşılaştığımızi fark ettim, tanımak istedim vs vs:) dünyanın sonu mu yahu

Bu islerde ben kadin beklesin erkek once davransin diyenlerden degilim. Ben de bundan 4 sene once arkadasin nikahinda bir adam gordum. Vuruldum. Aninda arkadasima soyledim. Sans eseri ki esinin en yakin arkadasi cikti. Sordum bekar mi ne durumda falan. Bekar dedikleri gibi nikah cikisi yakaladim adami adimi falan soyledim. X en yakin arkadasim falan diye actim muhabbeti. Boyle ayak ustu konusmayalim bir cay ismarlayim size dedim nikah salonunun az ilerisindeki cafeye goturdum emrivakiyle 2 3 kez daha bulustuk. Calistigim sehre donmem gerektigi icin cektim karsima sevgili olalim artik fazla uzadi dedim 2 sene sonra ayni cumleyle o bana evlenme teklifi etti. Cok uzadi evlenelim artik diye Gerci hep soyler evlenme teklifini de benden beklemis pis simdi evliyiz tatli tospik bir de kizimiz var Allahim bagislasin
Uzun oldu ama demem o ki ilerde neden yapmadim pismanligi yasamak istemiyorsan yakinlas bir adim at. Yanina git tanis. Uzun zamandir karsilasiyoruz tanismak istedim adim x falan de. Gel sana cay ismarlayim de. aslansin kaplansin yaparsin

Yaa

Bekle bence .O cafeye gotmeye devam et muhakkak konuşacsktır senınle.

Pusuya yat evden çıkış saatini tespit et her gün ısrarla karşısına çık
Bi zahmet de adama bakıver ya, her defasında kaçıyosun

Bi de tam önünden git mesela cüzdanını karıştırıyor gibi yap o sırada nüfus kredi kartı gibi üstünde isminin yazdığı bir şey düşür onun görebileceği şekilde. O da pardon hanımefendi bunu düşürdünüz desin

Ha yani adamin diyeceğini de diyeceğini de biz diyelim

Ha yani adamin diyeceğini de diyeceğini de biz diyelim

Senaryonun gerisini de yazdım
Bu daha iyi hatta
Adamın arabasını tespit etmiş ya
Tam arabanın kapısının oraya bi kart düşürsün fotoğraflı bişey olursa daha iyi olur
Adam da bulunca sosyal medyadan ulaşır bence
Kartınızı buldum diye
Kızımız da almaya gelir bi çay kahve ısmarlar teşekkür niyetine o ortak kafede
Sonra herkes sonsuza kadar mutlu yaşar

Sadece günaydın de
Avrupanın cogu yerinde bunu hergün yapıyorlar mesela tanıdık tanımadık herkese :)
İsteyen devamınıda getirir zaten

Bir şeyi merak ettim niyeyse öyle sorasım geldi bu adam hakim savcı falan mı Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Buarada ben asla takip istegi falan göndermezdim
Adam bastan korkar yahu
Aynı ortamınız aynı işiniz aynı mahalleniz yok
Cafenin sosyal medyasının bişey bişeyinden arastırarak bulmussunuz
Belki kapısının önündem gecmenizi bile sizin orda oturdugunuzu bilmedigi icin takip edildigini düşünmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…