ne kadar bu, duruşu nasıl? takas var mı?beden ne?babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
fıyatını yazmıssındır ama ben görmedım
tamam saolilahiiiiiii
üstte duruşu bu şekilde canım. 36-38 beden. hiç kullanılmadıııı. nefis bi kaşe kaban. yaka detayı mükemmel. bu hala nasıl satılmadı şaşırıyorum araya kaynıyo görünmüyo heralde halbuki alan arkadaş üstüne giyince bayılacak garantisini veriyorumcanım takas şuan için düşünmüyorum harç param geldi biraz sıkışıgımda :26: fiyatı 35 tl
bana olmazkı
mağaza sanki. gelmez canım toptancı kaza yapmış.Şişme yelek gelmez mi daha
Şişme yelek gelmez mi daha
mağaza sanki. gelmez canım toptancı kaza yapmış.
şişme yelek o kadar satmışım ki bi bakmşım bana hiçbişi kalmamışelime geçince eklicem tabi yine mutlaka takipte kalınız efendim
jooker çok gülüyorum senin yorumlarına
mağaza sanki. gelmez canım toptancı kaza yapmış.
şişme yelek o kadar satmışım ki bi bakmşım bana hiçbişi kalmamışelime geçince eklicem tabi yine mutlaka takipte kalınız efendim
jooker çok gülüyorum senin yorumlarına
silahtar ne be katil mi demeye çalışıyonsilahtarın olurum görürsün şimdi sus gız
Buradan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara : Ben ilk sayfadaki siyah kaşeyi aldım. Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Sadece biraz dar geldi ben 36 beden olduğum halde. Ama annem düğmelerini biraz daha uzaklaştıracak o şekilde giycem. Çok hızlı bir satıcı hemen de kargoya verdi.
Hediyelerim için de çok teşekkür ederim söz verdiğin gibi yollamışsın. Arkadaşım çok teşekkürler bol satışlar:)
ilahiiiiiii
üstte duruşu bu şekilde canım. 36-38 beden. hiç kullanılmadıııı. nefis bi kaşe kaban. yaka detayı mükemmel. bu hala nasıl satılmadı şaşırıyorum araya kaynıyo görünmüyo heralde halbuki alan arkadaş üstüne giyince bayılacak garantisini veriyorumcanım takas şuan için düşünmüyorum harç param geldi biraz sıkışıgımda :26: fiyatı 35 tl
diğer konumda elimde kalan trenckotlar kaşe kabanlar ve şişme montlar bunlar hanımlar. hepsi sıfır ayarında tertemizdir. inanın bu kadar ucuza hiçbi yerde bulamazsınız
Eki Görüntüle 953197 Eki Görüntüle 953198 Eki Görüntüle 953200 Eki Görüntüle 953199 Eki Görüntüle 953196 Eki Görüntüle 953195 Eki Görüntüle 953194 Eki Görüntüle 953193 Eki Görüntüle 953192
huu huu hanımlarrr son kalan kaşe kabanları bu fiyata kaçırmayıııııın buraya koyduklarımın hiçbiri kullanılmadı elimdeki diğer ürünlere bu sayfalardan bakabilirsiniz güncelleme yaptım kaşe kabanların üzerimdeki halleri falan da var. indirimler mevcutturrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=18
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=28
hedo yeşil gömlekten vazgeçtim ama başka bişeyle takas yaparzı siyah beyazı alıyorum ama.siyah tayt arıyorum bende 1tane ..jullynin gönderdiği tayt oldu mu sana.ne renkti.ya da başka siyah tayt var mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?