• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

özelden satış yaptıgım arkadaşlarım canlarım hepinizin ücreti geçti elime msjları sildiğim için ulaşamıyorum hepinize burdan yazayım dedim. çok makbule geçti vallayi zor zamanımda hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun öğrenci bi kızınızı sevindirdiniz :9: Allah'ta sizinkini 1se 1 yapsın cümlemizin. dini bi topige döndü burası neyse yeter bu kadar :52:

kargolarınız eline ulaşınca sizlerden de haber bekliyorum hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz güzel insanlar :21:

kombini beğendin mi canım.pant. küpe ve bady üçlüsü:D

kesinlikle kuzum çok zevklisiiiin :16:

saol canım o pant ın .griside vardı onlada takas yaptım .aslında amaç satmak değilde takas olsa herkes işinide görür.bak ben o pant.ı gelinlik altına büstiyer alacaktım burdan bir arkadaştan buldum.grisi ile takas yaptım çokta gzl oldu.çünkü birimize göre hiçbişey olan bir eşya bir kıyafet diğerimiz için çok şey ifade ediyor olabilir ihtiyaç doğrultusunda.:34:

saol canım o pant ın .griside vardı onlada takas yaptım .aslında amaç satmak değilde takas olsa herkes işinide görür.bak ben o pant.ı gelinlik altına büstiyer alacaktım burdan bir arkadaştan buldum.grisi ile takas yaptım çokta gzl oldu.çünkü birimize göre hiçbişey olan bir eşya bir kıyafet diğerimiz için çok şey ifade ediyor olabilir ihtiyaç doğrultusunda.:34:

haklısın tabi canım. ben yeni eklediklerine bakıcam yine bu aralar büt haftam pek takılamıyorum buralarda o yüzden fırsatım oldugunda haber vericem sana tatlım öpüyorum :21:

harika bi kaşe kaban.. alışveriş sitelerinden fiyatı çok çok yükseek. 1 defa kullandım sadece 70 lira diyorum. başka ürünlerle birlikte indirimi mevcuttur.

Cnm buyuk bedenler warsa eklermısın

canım msjın araya kaynamış yeni görüyorum kusura bakma

$e5.jpg $e3.jpg $e4.jpg $e2.jpg $e1.jpg

bunlar büyük bedenlere olur düşünürsen detaylı fotoda çekerim hiç kullanılmamış ürünler

bunu giyin asillik sizde sorulsun hanımlarrrrr :51:
bana geldiği gibi satışa koydum elimde vardı zaten bu fiyata kaçırmayın diyorum sıfııııır ürün ve koşarak uzaklaşıyorum :3:
diğer konularımı da yetim bırakmayın baggyanlar onlarada bakın please :23:

her türlü indirimlerimiz mevcuttur hanımlar. zaten yok parasına veriyorum daha ne yapayim yahuuu :52: kalitelerinden şüpheniz olmasın trenckotların kaşe kabanların montların huuu huuu kalanları kaçırmayııın :10:

canım arkadaşım kargom dün öğlen jet hızıyla geldi. özellikle trençkota bittik eşimle. ben olsam kıyıp satamazdım :9:

2 tanede hediye koymuşsun. çok teşekkür ederim.

Kargoyı az önce aldım çok beğendim hediyemi daha fazla bir beğendim çoook teşekkür ederim

canım arkadaşım kargom dün öğlen jet hızıyla geldi. özellikle trençkota bittik eşimle. ben olsam kıyıp satamazdım :9:

2 tanede hediye koymuşsun. çok teşekkür ederim.

böyle yorumlarınıza ne kadar seviniyorum anlatamam incelik yapıp buraya kadar yazdıgınız için teşekkür ediyorum hanımlarr güzel günlerde kullanın :16:

attachment.php
ne kadar bu, duruşu nasıl? takas var mı?beden ne? :27: babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :60:
fıyatını yazmıssındır ama ben görmedım

Son düzenleme:
Back