Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

kahvetonu olan değil mi canım o ton düşünmüyrm lacivert ya da koyu yeşil olabilr ama hayırlı satışlar

canım siyah var elimde. diger konularımda da var bakarsan. mabi gri. gri siyah tonlarında falan var hep. elime dediğin renklerde geçerse haber verrim.

babana soylesen bızede getırse olmamı?çok beğendim yeaa neyse alan arkadaş güle güle eskitsin almazsa sıradayım aynısından gelırse gene sıradayım

canım seri malları bozulunca bana öyle getiriyor elinde patlayan ürünleri yanii o yüzden şunu bunu getir demiyorum. yine öyle olurda elime geçerse aklımdasın mutlaka. teşekkür ediyorum

Kaşe ne renkler var

siyah var. kırmızı var. gri siyah var. mavi gri var. varda var canım çeşit çeşit :)) diğer konularımda bakarsan başlıkta belirttiğim sayfalara bakarsan üstümdeki hallerini falan koydum hep.

diğer konumda elimde kalan trenckotlar kaşe kabanlar ve şişme montlar bunlar hanımlar. hepsi sıfır ayarında tertemizdir. inanın bu kadar ucuza hiçbi yerde bulamazsınız

Eki Görüntüle 953198

Son düzenleme:

soran arkadaşlara elimde kalan şişme mont bu şekilde 10 tl fiyatı 36-38 beden kullanılmadı

veee süper bi kot gömlek dahaaa. beyaz dantel detaylıı hiç kullanılmadı bugün gelen ürünlerden bu da sıfırdır. 36-38 beden. 15 tl

ve ve ve inanılmaz bir kaşe kabaannn. abartmıyorum bunu 1 kez giydim. giydiğimde yoldan geçenler parmaklarıyla beni işaret ediyodu nasıl kesiyolardı anlatamam sormayan arkdaşım kalmadı nerden aldın diye. prenses gibi oluyorsunuz çiçek gibi açıyorsunuuuz. önü kısa arkası uzun model gibi kesim detayı var tabiii. fotorafta gözüken astarlı kısmı arka taraf oluyor. mükemmel bişi buuu satmaya kıyamıyorum açıkçası ama ihtiyaçtan :26: alışveriş sitelerinde denk geldi 130 lira tıpatıp aynısı ben 70 lira diyorum sadece 1 kez kullanıldı. başka ürünlerde düşünürseniz indirim yaparım tabi.

Son düzenleme:
Önü kisa arkasi uzun pardesuye bayildim.. boyu kısa mi acaba? Kapaliyim da o yuzden sordum. Uzerinizde gorebilir miyim acaba? Zahmet olmazsa tabii

Önü kisa arkasi uzun pardesuye bayildim.. boyu kısa mi acaba? Kapaliyim da o yuzden sordum. Uzerinizde gorebilir miyim acaba? Zahmet olmazsa tabii

ahh ahh ona herkes bayılıyor giydiginiz bayılmayan kalmaz eminim. ben 1.70 boyundayım ve üzerimdeki hali bu şekilde önü ve kalçayı kapatıyor ;

renklerde flastan kaynaklı solukluk gözüküyor ama hiç öyle değil hiçbi deformesi yoktur kesinlikle

Son düzenleme:
buda kahverengi kaşenin üzerimdeki hali hanımlar gerçekten çok asil havalı duruyor

Eşim kısa diyo ama çok begendim. Alan ins. Gule gule kullanir.. fiyatida uygun hem. Biraksaydi mutlaka alirdim

Eşim kısa diyo ama çok begendim. Alan ins. Gule gule kullanir.. fiyatida uygun hem. Biraksaydi mutlaka alirdim

teşekkür ediyorum canım alan arkadaşımız olursa güle güle kullansın en uygun fiyatta bu ürün kaçmaz hanımlarrr

ilk sayfadaki siyah kaşe mont ayrıltılmıştır yarın kagosunu çıkarcam inşallah

yarın kargoları çıkartıyorum hanımlarrrrrr diğer iki konuma da bakabilirsiniz begediğiniz ürünler olursa sizinkileride yarın gönderrim huu huuuu :80:

3. sayfaya nefis bi kaşe kaban ekledim hanımlar bakmadan geçmeyiiiin diğer konularıma da tabiii

4 arkadaşımın kargosunu yolladım. güzel günlerde kullansınlar inşallahh

kalan ürünlerime bakmadan geçmeyinizzz hanımlar

kaşe kabanlar trenckotlar şişme yelekler kapış kapış gitti hanımlarr kalanları kaçırmayın huuu huuu

bu konuda elimde kalanlar bunlar;

ikiside nefis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…