özelden satış yaptıgım arkadaşlarım canlarım hepinizin ücreti geçti elime msjları sildiğim için ulaşamıyorum hepinize burdan yazayım dedim. çok makbule geçti vallayi zor zamanımda hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun öğrenci bi kızınızı sevindirdinizAllah'ta sizinkini 1se 1 yapsın cümlemizin. dini bi topige döndü burası neyse yeter bu kadar
kargolarınız eline ulaşınca sizlerden de haber bekliyorum hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz güzel insanlar
kombini beğendin mi canım.pant. küpe ve bady üçlüsü
kesinlikle kuzum çok zevklisiiiin
saol canım o pant ın .griside vardı onlada takas yaptım .aslında amaç satmak değilde takas olsa herkes işinide görür.bak ben o pant.ı gelinlik altına büstiyer alacaktım burdan bir arkadaştan buldum.grisi ile takas yaptım çokta gzl oldu.çünkü birimize göre hiçbişey olan bir eşya bir kıyafet diğerimiz için çok şey ifade ediyor olabilir ihtiyaç doğrultusunda.
haklısın tabi canım. ben yeni eklediklerine bakıcam yine bu aralar büt haftam pek takılamıyorum buralarda o yüzden fırsatım oldugunda haber vericem sana tatlım öpüyorum
canım msjın araya kaynamış yeni görüyorum kusura bakma
Eki Görüntüle 956548 Eki Görüntüle 956550 Eki Görüntüle 956549 Eki Görüntüle 956551 Eki Görüntüle 956552
bunlar büyük bedenlere olur düşünürsen detaylı fotoda çekerim hiç kullanılmamış ürünler
Kargoyı az önce aldım çok beğendim hediyemi daha fazla bir beğendim çoook teşekkür ederim
canım arkadaşım kargom dün öğlen jet hızıyla geldi. özellikle trençkota bittik eşimle. ben olsam kıyıp satamazdım
2 tanede hediye koymuşsun. çok teşekkür ederim.
olsun sekerım trenckot bedenı ne
canım trenckot 42-44 beden. tozlu marka. daha kesim yerleri ütüsü bile duruyor yani o derece temiz hiç kullanılmadı.
sanırım rengi siyah,fiyatı nedir acaba
canım trenckot 42-44 beden. tozlu marka. daha kesim yerleri ütüsü bile duruyor yani o derece temiz hiç kullanılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?