Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
babam tekstil işiyle ugraştıgı için bende fazlasıyla var bunlardan o yüzden hiç giyilmemiş ürünlerdir. öğrenci harçlıgıma katkı saglaması için satmak durumundayım detaylı foto ve açıklamaları için 20.sayfaya bakabilirsiniz.

Eklentiler

• $IMG_0040.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 208
  • $IMG_0039.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 196
  • $IMG_0038.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 219
  • $IMG_0043.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 215
  • $IMG_0046.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 192
  • $IMG_0047.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 206
  • $IMG_0049.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 200
  • $IMG_0048.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 173
  • $IMG_0050.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 195
  • $IMG_0053.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 182
  • $IMG_0054.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 219
  • $IMG_0056.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 184
  • $IMG_0059.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
makinanın pili azaldıgı için bazı görüntülerde kayma var gibi istediginiz olursa tekrar çeker koyarım detaylı

Hayırlı Satıslar cnmmm :) Şişme yelegii ayırtırmısınnn kimseye satmıyosunnnn :)

Hayırlı Satıslar cnmmm :) Şişme yelegii ayırtırmısınnn kimseye satmıyosunnnn :)

tatlım teşekkür ederim öncelikle ama az önce bi arkadaş ayırttı sen hep geç kalıyosun konularıma eger vazgeçerse sana dönüş yapayım ben hemen

bana 3 ü ayırır mısın, ama kesimi darsa. 160 boyum ve 53 kiloyum olur dersen diğer konunada bakıp alayım

Son düzenleme:
bana 3 ve 4 ü ayırır mısın, ama 3 ün kesimi darsa. 160 boyum ve 53 kiloyum olur dersen ikisinide alayım

evet ikisininde kesimi dar hatta. ben 50 kiloyum 3 bana bile oluyor. ayırrım. diğer konularıma da bakın istiyosanız netleştirin kargonuzu yarın göndereyim.

evet ikisininde kesimi dar hatta. ben 50 kiloyum 3 bana bile oluyor. ayırrım. diğer konularıma da bakın istiyosanız netleştirin kargonuzu yarın göndereyim.

diğer konularınada bakıyorum şimdi ama zamanım dar hangisi satıldı hangisi satılmadı bilemedim. satılmayanları buraya toplasan olur mu. trençkotu alcam ama kesin. şimdi çıksam bile yarın adresimi gönderir havaleni yaparım

şişme yeleğe elveda gerçekten yelek çok şıkmış başka yelek var mı? ya dA lacivert kaşe kaban ben şimdiden ayırtayım onu

bu konumda sayfa 3 ve 4 bakın orda dafarklı sıfır kullanılmamış trenckotlar mevcut. ve son sayfalarda şişme montlar var etiketi üstünde

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=3

diğer konumda da bu sayfaya bakabilirsiniz direk linklerini kopyaladım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=18

offf şişme yelekte aklım kaldı ya başka varsa şimdiden talıbım

şişme yeleğe elveda gerçekten yelek çok şıkmış başka yelek var mı? ya dA lacivert kaşe kaban ben şimdiden ayırtayım onu

şişme yelekler hep satıldı elime başka geçerse eklicem mutlaka birsürü kaşe kaban var canım ama lacivert renkte yok hiç. başka renklerde istersen sıfır kullanılmamış bi ton var elimde çok uygun fiyata veriyorum

3 ve 4 ü yanlış demişim ( ben 3 ü trençkotu istiyorum.

tamam o zaman 3ü ayırıyorum size

offf şişme yelekte aklım kaldı ya başka varsa şimdiden talıbım

canım elime geçerse mutlaka eklicem babam daha bugün getirdi bunu bana bende direk çekip buraya koydum kendi kullandıklarım var çünkü ihtiyacım yoktu buna. başka getirirse hemen eklicem yine

kahvetonu olan değil mi canım o ton düşünmüyrm lacivert ya da koyu yeşil olabilr ama hayırlı satışlar

canım elime geçerse mutlaka eklicem babam daha bugün getirdi bunu bana bende direk çekip buraya koydum kendi kullandıklarım var çünkü ihtiyacım yoktu buna. başka getirirse hemen eklicem yine

babana soylesen bızede getırse olmamı?çok beğendim yeaa neyse alan arkadaş güle güle eskitsin almazsa sıradayım aynısından gelırse gene sıradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…