Hayırlı Satıslar cnmmm :) Şişme yelegii ayırtırmısınnn kimseye satmıyosunnnn :)
makinanın pili azaldıgı için bazı görüntülerde kayma var gibi istediginiz olursa tekrar çeker koyarım detaylı
ben sondaki ve baştaki montun daha net bir fotosunu istiyorum.
tatlım teşekkür ederim öncelikle ama az önce bi arkadaş ayırttı sen hep geç kalıyosun konularımaeger vazgeçerse sana dönüş yapayım ben hemen
offff şişme yelek
kısmet o zaman tatlım ne yapalımhayırlı olsun alıcıya
bana 3 ve 4 ü ayırır mısın, ama 3 ün kesimi darsa. 160 boyum ve 53 kiloyum olur dersen ikisinide alayım
evet ikisininde kesimi dar hatta. ben 50 kiloyum 3 bana bile oluyor. ayırrım. diğer konularıma da bakın istiyosanız netleştirin kargonuzu yarın göndereyim.
evet ikisininde kesimi dar hatta. ben 50 kiloyum 3 bana bile oluyor. ayırrım. diğer konularıma da bakın istiyosanız netleştirin kargonuzu yarın göndereyim.
diğer konularınada bakıyorum şimdi ama zamanım dar hangisi satıldı hangisi satılmadı bilemedim. satılmayanları buraya toplasan olur mu. trençkotu alcam ama kesin. şimdi çıksam bile yarın adresimi gönderir havaleni yaparım
şişme yeleğe elvedagerçekten yelek çok şıkmış başka yelek var mı? ya dA lacivert kaşe kaban ben şimdiden ayırtayım onu
3 ve 4 ü yanlış demişim( ben 3 ü trençkotu istiyorum.
offf şişme yelekte aklım kaldı ya başka varsa şimdiden talıbım
şişme yelekler hep satıldı elime başka geçerse eklicem mutlakabirsürü kaşe kaban var canım ama lacivert renkte yok hiç. başka renklerde istersen sıfır kullanılmamış bi ton var elimde çok uygun fiyata veriyorum
canım elime geçerse mutlaka eklicem babam daha bugün getirdi bunu bana bende direk çekip buraya koydumkendi kullandıklarım var çünkü ihtiyacım yoktu buna. başka getirirse hemen eklicem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?