diğer konumda elimde kalan trenckotlar kaşe kabanlar ve şişme montlar bunlar hanımlar. hepsi sıfır ayarında tertemizdir. inanın bu kadar ucuza hiçbi yerde bulamazsınız
Eki Görüntüle 953197 Eki Görüntüle 953198 Eki Görüntüle 953200 Eki Görüntüle 953199 Eki Görüntüle 953196 Eki Görüntüle 953195 Eki Görüntüle 953194 Eki Görüntüle 953193 Eki Görüntüle 953192
l baden de olur :Ç))
kot gömlek araya sıkışmış gün yüzüne çıkarmak lazımsıfır hanımlar sıfııııırr kokusu üstünde dahaaa yetişiiin 15tlciiiik
Eki Görüntüle 954957 Eki Görüntüle 954958 Eki Görüntüle 954959 Eki Görüntüle 954960
bu yarasa kol salaş model bluzda satılıktır. standart beden salaş sevenler için süper tercih hiç kullanılmadı 7 tlciiiik
Eki Görüntüle 954962
siyah beyaz ve yeşil gömleği bana ayır hedom..
kuzum ama bu aralar takas düşünmüyorum haberin olsun. yani ayırım sana ama diğer aya falan takas yaparız malum öğrenci hali ay sonu gelince yamuldum
kuzum ama bu aralar takas düşünmüyorum haberin olsun. yani ayırım sana ama diğer aya falan takas yaparız malum öğrenci hali ay sonu gelince yamuldum
tatlım siyah beyaz gömleği annemde çok beğendi.yeşili de.onu diğer ay takas yapalım .çoook beğendim ...36-38 bedene olur dimi.takas yapcaklarımızı şubat ayına bekletelim olur mu sende şimdi beğen bişiler bekletiyim senin için satmıyım.
tamam ayırıyorum sana kuzum 36-38 beden tam olur sıfır ürün ikiside. bu arada kargom gelmiş ben bugün alamıcam heralde tatlım sen aldın mı kargonu
tamam ayırıyorum sana kuzum 36-38 beden tam olur sıfır ürün ikiside. bu arada kargom gelmiş ben bugün alamıcam heralde tatlım sen aldın mı kargonu
canım başka kot gömlek çıkar mı sıkışmışmıdır bi yerlere :)))
yok kuzum başka bu da yeni geldi elime geldği gibi satışa koydummemnuniyet topiğine baaaak kulaklarını çınlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?