Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

diğer konumdan elimde kalan trenckotlar şişme montlar ve kaşe kabanlarda bunlardır. hepsi sıfır ayarında kullanılmadı. bu fiyata nerde görülmüş hanımlarrr koşuuuuuun

ama takas :)) düşünür=hedorlando;33750165]vereyim sana da canım en güzellerinden [/QUOTE]
sen syada m beden sıfır bir ürünle aldım gittiiiiiii

huu huuuu yeniler geldi haaaaaanııım

mikemmellll 36-38 beden hiç kullanılmadı önü uzun arka kısa kolu apoletli transparan. çok şık bi ürün sade ve sadece 7 liracııık

tatlı mı tatlı bir renk. 36-38 beden hiç kullanılmadı hatta bunu buldugumda az önce kendi kendime ben bunu ne ara aldım ya dedim kendime sadece 7 liracık

bu da çok tarz bişi kot gömlek tarzı. l-xl beden. kolu apoletli. hiç kullanılmadı beden büyüklüğünden dolayı. 7 liraaa koşş koşş

38-40 beden çok güzel bi kumaş pantolon. ister uzun boy ister kapri boy olarak kullanabilirsiniz. bu da beden uyumsuzlugundan dolayı hiç kullanılmadı.. 10 liraa

kot gömlek araya sıkışmış gün yüzüne çıkarmak lazım sıfır hanımlar sıfııııırr kokusu üstünde dahaaa yetişiiin 15tlciiiik

bu yarasa kol salaş model bluzda satılıktır. standart beden salaş sevenler için süper tercih hiç kullanılmadı 7 tlciiiik

Eki Görüntüle 954962

bu ürünler satılmıştırrr kalan ürünlerime bakabilirsiniz baggyanlarrr

kuzum ama bu aralar takas düşünmüyorum haberin olsun. yani ayırım sana ama diğer aya falan takas yaparız malum öğrenci hali ay sonu gelince yamuldum

tatlım siyah beyaz gömleği annemde çok beğendi.yeşili de.onu diğer ay takas yapalım .çoook beğendim ...36-38 bedene olur dimi.takas yapcaklarımızı şubat ayına bekletelim olur mu sende şimdi beğen bişiler bekletiyim senin için satmıyım.

tamam ayırıyorum sana kuzum 36-38 beden tam olur sıfır ürün ikiside. bu arada kargom gelmiş ben bugün alamıcam heralde tatlım sen aldın mı kargonu

tamam ayırıyorum sana kuzum 36-38 beden tam olur sıfır ürün ikiside. bu arada kargom gelmiş ben bugün alamıcam heralde tatlım sen aldın mı kargonu

tatlım daha gelmedi benim ki bekliyorum daha.sayfama bak ki beğendiğin bişi varsa satmıyım.bi kaç ürün beğen bende bakıcm senin sayfana.ayıralım poşetle dursun kenarda unutmayalım sonra.

özelden satış yaptıgım arkadaşlarım canlarım hepinizin ücreti geçti elime msjları sildiğim için ulaşamıyorum hepinize burdan yazayım dedim. çok makbule geçti vallayi zor zamanımda hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun öğrenci bi kızınızı sevindirdiniz Allah'ta sizinkini 1se 1 yapsın cümlemizin. dini bi topige döndü burası neyse yeter bu kadar

kargolarınız eline ulaşınca sizlerden de haber bekliyorum hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz güzel insanlar

Reactions: Nil
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…