• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

attachment.php
ne kadar bu, duruşu nasıl? takas var mı?beden ne? :27: babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :60:
fıyatını yazmıssındır ama ben görmedım

:52: :1: ilahiiiiiii :27:

üstte duruşu bu şekilde canım. 36-38 beden. hiç kullanılmadıııı. nefis bi kaşe kaban. yaka detayı mükemmel. bu hala nasıl satılmadı şaşırıyorum araya kaynıyo görünmüyo heralde halbuki alan arkadaş üstüne giyince bayılacak garantisini veriyorum :52: :52: canım takas şuan için düşünmüyorum harç param geldi biraz sıkışıgımda :26: fiyatı 35 tl

üstte duruşu bu şekilde canım. 36-38 beden. hiç kullanılmadıııı. nefis bi kaşe kaban. yaka detayı mükemmel. bu hala nasıl satılmadı şaşırıyorum araya kaynıyo görünmüyo heralde halbuki alan arkadaş üstüne giyince bayılacak garantisini veriyorum :52: :52: canım takas şuan için düşünmüyorum harç param geldi biraz sıkışıgımda :26: fiyatı 35 tl
tamam saol :9::27:

şişme yelek o kadar satmışım ki bi bakmşım bana hiçbişi kalmamış :52: elime geçince eklicem tabi yine mutlaka takipte kalınız efendim :9:

jooker çok gülüyorum senin yorumlarına :9: :52: :1: :27:

çok sağol o senin bakan gözlerinin mizah anlayışı. :52::52::16:

mağaza sanki. gelmez canım toptancı kaza yapmış. :52:

silahtarın olurum görürsün şimdi sus gız :27:

şişme yelek o kadar satmışım ki bi bakmşım bana hiçbişi kalmamış :52: elime geçince eklicem tabi yine mutlaka takipte kalınız efendim :9:

jooker çok gülüyorum senin yorumlarına :9: :52: :1: :27:

beklemedeyiz efendim bi de kapışılmasa :27:

Buradan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara : Ben ilk sayfadaki siyah kaşeyi aldım. Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Sadece biraz dar geldi ben 36 beden olduğum halde. Ama annem düğmelerini biraz daha uzaklaştıracak o şekilde giycem. Çok hızlı bir satıcı hemen de kargoya verdi.

Hediyelerim için de çok teşekkür ederim söz verdiğin gibi yollamışsın. Arkadaşım çok teşekkürler bol satışlar:)

Buradan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara : Ben ilk sayfadaki siyah kaşeyi aldım. Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Sadece biraz dar geldi ben 36 beden olduğum halde. Ama annem düğmelerini biraz daha uzaklaştıracak o şekilde giycem. Çok hızlı bir satıcı hemen de kargoya verdi.

Hediyelerim için de çok teşekkür ederim söz verdiğin gibi yollamışsın. Arkadaşım çok teşekkürler bol satışlar:)

canım arkadaşım ne güzel yorum yapmışsın öyleee :16: kalitesini begenmene sevindim dar gelmesine üzüldüm ama inşallah annenizde halleder düğmelerini hürmetler annenizede :42: güle güle giyin bende teşekkür ediyorum görüşmek üzere :21:

Buna bayıldımm alcak arkadaşlar hiç düşümesin bence fiyatıda iyiymiş..Ben alıcam ama eşim artık evden kovalıcak beni heryer kışlık mont,kaban,trençkot doldu garıbım eşim 2 askı yer işgal ederken ben fulledım bu forum sayesınde :1::1:

teşekkür ediyorum hanımlar güzel yorumlarınız için :16: dediğiniz gibi bu fiyata alan arkadaş kesinlikle pişman olmıcakk :23:

huu huu hanımlarrr son kalan kaşe kabanları bu fiyata kaçırmayıııııın buraya koyduklarımın hiçbiri kullanılmadı elimdeki diğer ürünlere bu sayfalardan bakabilirsiniz güncelleme yaptım kaşe kabanların üzerimdeki halleri falan da var. indirimler mevcutturrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=18
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=28

hedo yeşil gömlekten vazgeçtim ama başka bişeyle takas yaparzı siyah beyazı alıyorum ama.siyah tayt arıyorum bende 1tane ..jullynin gönderdiği tayt oldu mu sana.ne renkti.ya da başka siyah tayt var mı sende

hedo yeşil gömlekten vazgeçtim ama başka bişeyle takas yaparzı siyah beyazı alıyorum ama.siyah tayt arıyorum bende 1tane ..jullynin gönderdiği tayt oldu mu sana.ne renkti.ya da başka siyah tayt var mı sende

özelden cevap yazdım sana kuzum konuda da bişiler sordum :23:

Back