Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

yeniler geldiiiiiiiiiii kullanılmamış denenmemiş ürünler

xl beden. 38-40 arası olur zannımca 15tl

çok hoş taşlanması 36-38 beden 15tl

buna bayıldımmm babam iki tane getirmiş o yüzden 1ini buraya koydum. 36-38 beden 15tl

bundan önceden de koymuştum koyuldugu an bi arkadaş almıştı. bu yeni geldi aynı model bakalım bu nolcak 36-38 beden 40ada olur 30tl

takas düşünmüyorum artık ev doldu taştı indirim yaparım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 990765

şapkalı kaşe kaban fotoda lekeli gibi çıkmış hoş durmuyor asıl görüntüsü şu şekilde

bu eklediğim şapkasız hali satılmıştı bu ürünün aynısı sadece şapkası mevcut. istege göre çıkıyor şapka. 36-38 beden kullanılmadı sıfır 30tl

canım siyah kolları leopar olan trenccoat ne kadar takas düşünür müsün

beğendiğim siyah beyaz bluz vardı ikisi kaç olur en son güzel bişey yap kargo da var daha

kuzum aklımda diğerleri siyah beyaz ve yeşil gömleği begenmiştin 3ünü 30 yaparım. bu trenckota bayılırsın eminim daha önce sattıgım arkadaş çok begenmişti bu fiyata aldıgına da çok şaşırmış hatta eşiyle, yorum yapmıştı konuma da sağolsun.. ihtiyacın varsa kaçırma

ay canım 25 yapsaydın iyiydi kargoyla 30 tutsun diyodum bütçeimi aşıyo bu aralar hediye koymadan 25 olsa iyiydi.ama seni de zorlamak istemem canım:26:

ay canım 25 yapsaydın iyiydi kargoyla 30 tutsun diyodum bütçeimi aşıyo bu aralar hediye koymadan 25 olsa iyiydi.ama seni de zorlamak istemem canım:26:

kusuruma bakma canım lütfen bende değsin istiyorum gidip gelmeme otobüs parası veriyorum bide yok parasına gitmiş oluyor

kusuruma bakma canım lütfen bende değsin istiyorum gidip gelmeme otobüs parası veriyorum bide yok parasına gitmiş oluyor

anladım canım sende haklısın 3ünü ayır zman bana elinde kalan kot gömlekler hangileri şuan alıntılayabilir misin.bi de siyah tayt aryorum var mı elinde

anladım canım sende haklısın 3ünü ayır zman bana elinde kalan kot gömlekler hangileri şuan alıntılayabilir misin.bi de siyah tayt aryorum var mı elinde

kuzum taytım yok bende arıyodum yana yana hatırlıyosan 3ünü ayırayım sana. elimde kalan kot gömlekleri ekliyim. yanlız bi arkadaş hepsini almayı düşünüyor galiba bişi bırakmadı ama net konuşamadık daha netleşsin öyle ayrıldı diye belirticem

Eki Görüntüle 991056 Eki Görüntüle 991057 Eki Görüntüle 991058 Eki Görüntüle 991059 Eki Görüntüle 991060

şu 3 gömlek aynı gibi gözüküyor ama 3üde farklı. birinin omuz detay mavimsi. diğerinin beyaz. diğerininde taşlaması fazla

Eki Görüntüle 991057 Eki Görüntüle 991060

bende siyah tayt var canım biliyosun aynısından bende kullanıyorum 2 tane var. sana da göstermiştim çok memnun kalacğını sölemiştim 15 tl falandı fiyatı kotonun ürünü .aslında takas yapıp ben sana taytı koysam kargo içine 15 tl de koysam süper olur ama sen bilirsin tabi.teklifimi düşün.kot gömleklerin boyu uzun gibi canım

en aşagı eklediğim 3 tanesi kısa diğerleri kalçada.. canım burdan bi arkadaştan deri tayt aldım kargomu pazartesi alcam nasıl bişi gelcek bakalım o ihtiyacımı görürse tayt ihtiyacım kalmaz. bide seninkinin bacak boyunu ölçmüştük bana büyük diye konuşmuştuk :26:

bu pantolon gibi değil bacağa streç yapışıyor direkt ben memnun kalcağnı düşünüyorum.o zman p.tesiye kadar bekleyelim haberleşelim canım.maddi açıdan sıkışığım bu ara baya.

Son düzenleme:

gördüm kuzum hepsine baktım çok güzel şeyler eklemişsin. sende bi tane mini topuklu bi ayakkabı vardı yarın onu anneme göstercem begenirse onla takas düşünebilirz canım haber verrim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…