Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

Eki Görüntüle 992051 Eki Görüntüle 992053 Eki Görüntüle 992054 Eki Görüntüle 992055 Eki Görüntüle 992056 Eki Görüntüle 992058 Eki Görüntüle 992059 Eki Görüntüle 992060

bu ürünler ayrıldı / satıldı

pek bişi kalmadı ama kalanları koyayım
yeni eklediklerimden 2 kot gömlek kaşe kaban ve pembe kareli gömlek kaldı

Eki Görüntüle 992064 Eki Görüntüle 992065 Eki Görüntüle 992066

kaşe kabanın detaylı resimleri kapşon istege göre çıkıyor

pembe kareli gömlek m-l beden

Son düzenleme:
elimde şöyle bi kaşe kaban da var. satmaya kıyamıyodum çok begendiğim ama artık memleketimde giyemem yaz geldi

düşünen olursa eger yaka detayı çok hoş müthiş kaliteli bişi dokununca anlaşılıyor direk sayılı kullandım toz pembe rengi 36-38 beden 30tl

Son düzenleme:
2 arkadaşın kargosunu gönderdim özelden takip no yazcam mesaj sürem dolunca

Cnm memnuniyet topiğine yazdım ama buradanda yazayım dedim. Kargom elime bugün ulaştı çok ama çok teşekkür ederim. Çok sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu. Sen ne tatlı ne sorunsuz bir satıcısın böyle keşke herkes senin kadar dürüst olsa. Herkes senden gözü kapalı alışveriş yapabilir cnm Adana'ya geldiğimde bulucam seni kurtuluşun yok

Canım kk hesabın pasif gözüküyor mesaj yazamıyorum. Kargom geldi :))) biraz dar oldu bana keşke ölçtürseydim ama çok güzel ve yanında bir gömlek daha var her şey için çok teşekkürler yarın da paranı ben yatırıyorum. Haber vereyim de karışıklık olmasın :13: öptüm çok

Son düzenleme:

tatlı olan sensin canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyleee güle güle kullan geldiğinde bekliyorum mutlaka tabiiiii sempatik hatuuuuuun

Helardo parayi bugün yada yarin gnderyomm

canım sana mail attım

kullanabilirsin inşallah canım ya olmadı düğmeleri iliklemezsin içine bişi giyip kullanırsın güzel günlerde kullan bende öptüm çokk

hedo:26:
canım kargonu verdim,2 güne gelirler,kp yi iletirim sen dönünce

Nillll kargomu çıkarttıktan sonra yanları deri tayt eklemişsin ben aylardır sitede ondan arıyorumm bu yüzden kargoyu beklet demiştim sana bak içimde kaldı şimdi o sendeki cevherin farkındayım çünkü
şaka bi yana teşekkür ediyorum canım eline sağlık takip noyu bekliyorum özelden

canım artık son 3-5 parça kaldı diye gönderdim tüh keşke gönderseydim onu da bileydim deayırabilirim istersen..kp yazacağım özelden ok:13:

toz pembe kaşe kabanda güzelmiş fiyatı nedir.bu arada kargon yarın gelir heralde canım o zman 30 tl cik:)yatırırım hesabına.

toz pembe kaşe kabanda güzelmiş fiyatı nedir.bu arada kargon yarın gelir heralde canım o zman 30 tl cik:)yatırırım hesabına.

30 TL canım o da. sevgilim bayılmıştı melek gibi olmuşsun demişti giydiğimde hakkaten çok güzel bi model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…