Eki Görüntüle 991664 Eki Görüntüle 991665 Eki Görüntüle 991666 Eki Görüntüle 991667
bu ürünler şimdilik ayrılmıştır bilginizeee
benimkileri beklet canım pazarlık uzun sürüyor bizim alıcı arkadaşla bu akşam netleşirse yazarım
canımcım sana özeldende yazamıyorum
canımcım sana özeldende yazamıyorumbeni eklesen yada maile girermisin :18:
Cnm memnuniyet topiğine yazdım ama buradanda yazayım dedim. Kargom elime bugün ulaştı çok ama çok teşekkür ederim. Çok sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu. Sen ne tatlı ne sorunsuz bir satıcısın böyle keşke herkes senin kadar dürüst olsa. Herkes senden gözü kapalı alışveriş yapabilir cnmAdana'ya geldiğimde bulucam seni kurtuluşun yok
Helardo parayi bugün yada yarin gnderyomm
Canım kk hesabın pasif gözüküyor mesaj yazamıyorum. Kargom geldi :))) biraz dar oldu bana keşke ölçtürseydim ama çok güzel ve yanında bir gömlek daha var her şey için çok teşekkürleryarın da paranı ben yatırıyorum. Haber vereyim de karışıklık olmasın :13: öptüm çok
hedo:26:
canım kargonu verdim,2 güne gelirler,kp yi iletirim sen dönünce
tatlı olan sensin canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyleee güle güle kullan geldiğinde bekliyorum mutlaka tabiiiii sempatik hatuuuuuun
canım sana mail attım
kullanabilirsin inşallah canım ya olmadı düğmeleri iliklemezsin içine bişi giyip kullanırsıngüzel günlerde kullan bende öptüm çokk
Nillll kargomu çıkarttıktan sonra yanları deri tayt eklemişsin ben aylardır sitede ondan arıyorumm bu yüzden kargoyu beklet demiştim sana bak içimde kaldı şimdi osendeki cevherin farkındayım çünkü
şaka bi yana teşekkür ediyorum canım eline sağlık takip noyu bekliyorum özelden
Helardo parayi bugün yada yarin gnderyomm
toz pembe kaşe kabanda güzelmiş fiyatı nedir.bu arada kargon yarın gelir heralde canım o zman 30 tl cik:)yatırırım hesabına.
30 TL canım o da. sevgilim bayılmıştı melek gibi olmuşsun demişti giydiğimdehakkaten çok güzel bi model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?