Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

pelerin nasıl oluyor Kuzum onun arkası yırtmaçlı bu arada beli açık haberin olsun içine bişi giyip kullanabilirsin veya açık kullanabilirsen beli açıkta kullanabalirsin

arkasımı açık kız ne tuhaf şeysin sen ne enteresan şeylerin var anlamadım ama ayır onları akşam bakarız

bu bana olursa bunuda ayır bunada bakayım akşam o kadar gezdim sayfayı bunu göremedim telden giriyom ya şans eseri gördüm teldende ii belli olmuyo akşam bakayım

çok tatlısınnn aşırı seviniyorum böyle şeyler duydukçaa güzel günlerde kullan canım bende yarın takip numaranı gönderiyorum

içlerinde satılan ayrılanlar var sorarsanız söyleriiiim

Buradannnnnnnn mutlakaaaaaa alisverisss yapinnnnn ürünlerin geldiiiii hediyeler falan insnilmaz guzellerrrr ve çok mutluyummmm TSKediyorummmmm cokkkkkk ccömert bir insannnn çok elibolllll ve temizzzzz tertemizzzz urunlerrrrrr bana olmaz demeyinnnn deneyinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrr

canım benim ya hem özelden yazmış hem buraya ne kadar düşüncelisin çok teşekkür ediyorum çoğunun sana olmıcagını düşünüyoduk ama olmuş senin kadar bende sevindimm güzel günlerde kullan inşallah

.....................................

Eklentiler

• $IMG_0191.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0189.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 989059 Eki Görüntüle 989060

36-38 beden 30 tl lekeli gibi çıkmış flstan hiçbi sorunu yok

36-38 beden 10 tl

önü çıkmamış isteyen olursa eklerim yine 38-40 beden 36ya bol olur 10 tl

36-38 beden 15 tl

36-38 beden 15 tl

36-38 beden 15tl

36-38 beden 15 tl

36-38 beden 15tl

kot gömleklerin hepsi kolları apoletlidir. uzun tunik şeklinde olan kalçayı kapatanlar var. içlerinde 40 bedene olabilecek olanlarda vardır. bu eklediğim ürünlerin hiçbiri kullanılmadı yeni geldii babamdan elimde fazlasıyla kot gömlek oldugu için direk buraya koydum denemedim bile. bu ürünlerle yazlık ayakkabı dışında takas düşünmüyorum bilginize. 2 ve üzeri alımda indirim yapıyorum

Son düzenleme:
kurabiyem özelden yazcam hep engele takılıyorum tamamdır ayırıyorum sana puantiyeli kot gömleği panik yok senindir

çeşit çeşit desen desen nasıl istersen yeni sezon kot gömleklerii

puantiyeli kot gömlek ayrıldı özelden soranlar için, kalanlara buyurmazmıydınıız

dar kesim bele oturan var mı içlerinde S beden cınımmmm

şu çiçekli ve palmiyeli hoşmuş

Son düzenleme:
dar kesim bele oturan var mı içlerinde S beden cınımmmm

şu çiçekli ve palmiyeli hoşmuş

tamda sordukların bele oturuyor canım m yazıyor ama kalıbı dar şuan birini denedim 36 bedenim ben çirozum biliyosun bana tam oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…