• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

merhaba kot gömleklerden hangileri duruyor?? elinde kalan ürünleri günceller misin

gördüm kuzum hepsine baktım çok güzel şeyler eklemişsin. sende bi tane mini topuklu bi ayakkabı vardı yarın onu anneme göstercem begenirse onla takas düşünebilirz canım haber verrim yarın

olur canım buz mavisi değil mi oldukça pahalı bi üründü o 90 tl ye falan almıştım ayağımda problem var ameliyat olcam topuklu giyemiyorum pek alsamda anneme falan alıyorum ben şuan giyemiyorum

gördüm kuzum hepsine baktım çok güzel şeyler eklemişsin. sende bi tane mini topuklu bi ayakkabı vardı yarın onu anneme göstercem begenirse onla takas düşünebilirz canım haber verrim yarın

meraktan çatlarım kız şimdi göstersene anneciğine gerçi yatmış uyumuş olabilir kadıncağız:):30:

merhaba kot gömleklerden hangileri duruyor?? elinde kalan ürünleri günceller misin

Eki Görüntüle 991109 Eki Görüntüle 991110 Eki Görüntüle 991111 Eki Görüntüle 991112 Eki Görüntüle 991113 Eki Görüntüle 991115 Eki Görüntüle 991116 Eki Görüntüle 991121

merhaba, kot gömleklerden puantiyeli olanın biri satıldı diğerlerinden henüz net satılan yok elimde olanlar bunlar. haber beklediğim bi arkadaş var 5 tanesini falan almayı düşünüyo. düşündüğünüz varsa ayırım onla olmazsa size dönerim

meraktan çatlarım kız şimdi göstersene anneciğine gerçi yatmış uyumuş olabilir kadıncağız:):30:

aynen uyudu canım ya yarın gösterrim

Son düzenleme:
$IMG_0244.jpg $IMG_0232.jpg $IMG_0195.jpg $IMG_0240.jpg

bu ürünler şimdilik ayrılmıştır bilginizeee :6:

yetişen alıyor hanımlar şişme yelekler kapış kapış gitti diğer konularımda da :1: inşallah sizede kısmet oluır başka eklersem

aynen kuzum kısmet bidahaki seferlere inş :16:

canım trenccoat ve diğer 2 bluzu bana ayır satışım var bi tane halledeyim alacam onları.sen bendeki siyah taytı düşünmüyo musun hala:))

canım trenccoat ve diğer 2 bluzu bana ayır satışım var bi tane halledeyim alacam onları.sen bendeki siyah taytı düşünmüyo musun hala:))

tamam canım trenckotu ayrıldı diye belirttim zaten özelden soranlar oldu çünkü. 2 gömleğide ayırıyorum. tatlım tayt düşünmüyorum ya zaten gelicek yarın kargom

Son düzenleme:
Back