40 bedene uyanlar hangisi canım?
Canım hayırlı satışlarr puantiyeli çok güzelmiş satılmazsa benim için ayır onu sıra gelirseşu çiçekliyi de çookkk beğendim ama eskitmesi biraz fazla geldi (
ev değiştirecegimiz için nerelerden neler çıkıyor daha yeni görüyorum kıyafetlerimiyeni ciciler biciler geldiiiiiii
Eki Görüntüle 986733 Eki Görüntüle 986748 Eki Görüntüle 986745 Eki Görüntüle 986744 Eki Görüntüle 986742 Eki Görüntüle 986743 Eki Görüntüle 986740 Eki Görüntüle 986738 Eki Görüntüle 986737 Eki Görüntüle 986736 Eki Görüntüle 986735 Eki Görüntüle 986749
bunlar büyük bedenelere de olabilecek salaş modeller. sormak istediginiz varsa detyalı açıklama yaparım. ne fiyat verirseniz valla artık alın götürün fiyat yazmıyorumçokta aykırı rakamlar olmasın tabi diğer 2 konumada bakabilirsiniz yarın kargo günüüüüüü
cnm su bordo pantolon duruyormu bedeni nedir ve o siyahlı olan elbise
eline bi daha gelirse inşallah kaçırmaam
evet duruyolar canım. o elbise çok çok hoşş bana büyük oluyor l bedene uyar canım pantolonda öyle
pantolonun beli kucuk gibi ya sıkar die korkuyorum bnm bel 43 cm falan ölcermisin rica etsem
kuzum kesinlikle sıkmaz zaten belinin arka kısmı lastikli yarın fotosunu çekerim ölçerim yinede şuan uygun değilim
tamam canım zaten ptesine daha cok var onla su sarı boleron olsun elbise uzun gelicek bana o boyu sevmiyorum ya kısa ya tam uzun seviyorum ikisine tamam oluyormu takasın bilmiorm once bir sorayımda :) sanada istediğin sandaleti göndereyim ptesi
tamam canım zaten ptesine daha cok var onla su sarı boleron olsun elbise uzun gelicek bana o boyu sevmiyorum ya kısa ya tam uzun seviyorum ikisine tamam oluyormu takasın bilmiorm once bir sorayımda :) sanada istediğin sandaleti göndereyim ptesi
aynı model gelirse elime özellikle ilk sana haber verrim canım aklımdasın
Eki Görüntüle 990040 Eki Görüntüle 990041
Canım bu gömleklerin koltuk altından enlerini ölçermisin,gögüs kısmını yani.
julycim arkası lastikli dediğim şu şekilde ;
Eki Görüntüle 989930
esnemeden ölçtüm 40cm esneme payını da hesaba katarsın
Eki Görüntüle 990616 kuzum bu gömlek bana olurmu olursa bana ayır bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?