Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

ürünlerin ilk sayfada koca koca fotoları var oraya da bakabilirsiniiz

Canım hayırlı satışlarr puantiyeli çok güzelmiş satılmazsa benim için ayır onu sıra gelirse şu çiçekliyi de çookkk beğendim ama eskitmesi biraz fazla geldi (

Canım hayırlı satışlarr puantiyeli çok güzelmiş satılmazsa benim için ayır onu sıra gelirse şu çiçekliyi de çookkk beğendim ama eskitmesi biraz fazla geldi (

sağol canım satılır büyük ihtimalle puantiyeli arkadaş koydugum an ayırttı çünkü dakkasına evet eskitmesi fazla ama çiçeklide hakkaten çok hoş

cnm su bordo pantolon duruyormu bedeni nedir ve o siyahlı olan elbise

pantolonun beli kucuk gibi ya sıkar die korkuyorum bnm bel 43 cm falan ölcermisin rica etsem

kuzum kesinlikle sıkmaz zaten belinin arka kısmı lastikli yarın fotosunu çekerim ölçerim yinede şuan uygun değilim

kuzum kesinlikle sıkmaz zaten belinin arka kısmı lastikli yarın fotosunu çekerim ölçerim yinede şuan uygun değilim

tamam canım zaten ptesine daha cok var onla su sarı boleron olsun elbise uzun gelicek bana o boyu sevmiyorum ya kısa ya tam uzun seviyorum ikisine tamam oluyormu takasın bilmiorm once bir sorayımda :) sanada istediğin sandaleti göndereyim ptesi

elbise benim dizimin üstüne geliyor 1.70 boyundayım canım sana nasıl olur ordan pay biç. pantolonla boleroyu ayırıyorum sana tamamdır

julycim arkası lastikli dediğim şu şekilde ;

esnemeden ölçtüm 40cm esneme payını da hesaba katarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…