Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

merhaba canım bu kelebekli ve siyah beyaz olanın fiyatları neerdir. birde siyah beyaz gömlekmi yoksa penyemi acaba

Eki Görüntüle 984347 Eki Görüntüle 984348 Eki Görüntüle 984349 cnm bunlar duruyormu hala elinde bunların beden ve fiyatları neler i takas yapamadık sennle bnde beğendiğin ayakkabı falan duruyor hala

canım mavi olanlar salaş model bedensiz. çokta aşırı salaş durmuyor tabi 36 beden için falan kendim içim diyorum yani 50 kiloyum abartı salaş değil tulum olanda zaten gögüs kısmına gelen yeri arka tarafı lastikli o yüzden her bedene olur stralpez cepli çok hoş tulum. hiç kullanılmadı sordukların. o ayakkabıda gözüm kaldııııııı begen artık bişiler yapalım şu takasıııı ama ben o ayakkabıyı nil aldı diye gördüm sanki umarım yanlış görmüşümdür

Duruyor cnm ayakkabi seni bekliyor sanirim senn nasibin mi artik bilemedim bunlarinda üstte durusunu gormem mumkunmu birde fiyat ne cnm bunlarda

Duruyor cnm ayakkabi seni bekliyor sanirim senn nasibin mi artik bilemedim bunlarinda üstte durusunu gormem mumkunmu birde fiyat ne cnm bunlarda

canım öyle aceleyle çektim neye benzediyse artık annem bıktı fotografçı olmaktan attı başından

elbise ve tulum 10ar lira diğerleri 5er lira canım

walla kuzum senden çok iyi bir satıcı olur. Çok anlayışlısın kim ne dese anında yapmaya çalışıyorsun. Bayıldım hızına ve ilgine. Ben üstü yazılı olan mavi tişörtü ve siyah önü kelebekli olan salaş tişörtü istiyorum. Bahsettiğim kahverengi kaban satıldımı ? Birde tullum dar paçamı straplez demiştin askılımı yoksa çamaşır askısımı çok soru sordum ama idare et

ayy teşekkürler ne demek hiç sorun değil benim için tulum straplez canım çamaşır askısı bendeki ve dar paça değil. kahverengi kaban satıldı yarın göndercem kargosunu :26:

ayy teşekkürler ne demek hiç sorun değil benim için tulum straplez canım çamaşır askısı bendeki ve dar paça değil. kahverengi kaban satıldı yarın göndercem kargosunu :26:

anladım cnm o zmn tulum kalsın ya bn zayıfım ama göğüs kısmım biraz var üstümde kötü duruyor askısız şeyler kabanada üzüldüm ya güzelmiş alan arkadaşıma hayırlı olsun olmazsa iletişime geçsin başka kaban varmı elinde bu tarz şık duran ve bizim gibi öğrenciler için ucuz yollu olan. O iki tişörtü kesin istiyorum sende bak istersen bir yandan sayfama istediklerini kararlaştır

canım kaban o kadar sattım kii elimde pek kalmadı ama buraya eklemediğim kıyamadığım çoooook hoş bi tane daha var sevgilim bayılmıştı bende satmaya kıyamamıştım ona takas düşünmüyorum ama :26: düşünürsen onun fotosunu çekebilriim ?

peki fiyat ne istiyorsun eklemeden onu konuşalım o zmn :26::26: halimden anlarsın sende öğrenciymişsin. Ben burdan satıp kazandıklarımla harç parasını ödedim. Elimde avucuma pek bir şey kalmadı açıkçası olanlada ay sonunu denkleştirmek zor oluyor biliyorsun

canım beniiim anlıyorum tabii anlamazmıyım ahh öğrencilik ahhh 30 tl düşünüyorum canım adana yaz kış sıcak oldugu için pek giymedim zaten ama takasla beraber düşünürsen eger daha uygun bişiler düşünüp orta yolu bulmaya çalışırız

dillere destan bu kaban da satıldı tatlımı tatlı bi arkadaşa hemde güzel günlerde kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…