- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Eki Görüntüle 983030 Eki Görüntüle 983031 Eki Görüntüle 983032
bu kaban bi harikaaa 34-36 beden üstümde görenler bayılmıştııı 1 kere giydim sadece harika bi modeli var. netten fiyatını araştır 130 liraya falan görmüştüm sitelerde ben 70 diyorum ama indirimde yapabilirim biraz
diğer sorduklarından kırmızı trenckot satıldı. siyah trenckot 42-44 beden hiç kullanılmadı 25 lira.
salaş model olan siyah tişörtte satıldı ama aynı model önü kelebekli var salaş oldugu için bedeni yok ben 36 bedenim üstümde duruşu şu şekilde hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 983036 Eki Görüntüle 983037
diğer sordugunda hiç kullanılmadı 36 beden üstümde duruşu şu şekilde modeli çok hoşş
Eki Görüntüle 983038 Eki Görüntüle 983039 Eki Görüntüle 983040
merhaba canım bu kelebekli ve siyah beyaz olanın fiyatları neerdir. birde siyah beyaz gömlekmi yoksa penyemi acaba
Eki Görüntüle 984347 Eki Görüntüle 984348 Eki Görüntüle 984349 cnm bunlar duruyormu hala elinde bunların beden ve fiyatları neler i takas yapamadık sennle bnde beğendiğin ayakkabı falan duruyor hala
canım mavi olanlar salaş model bedensiz. çokta aşırı salaş durmuyor tabi 36 beden için falan kendim içim diyorum yani 50 kiloyum abartı salaş değiltulum olanda zaten gögüs kısmına gelen yeri arka tarafı lastikli o yüzden her bedene olur stralpez cepli çok hoş tulum. hiç kullanılmadı sordukların. o ayakkabıda gözüm kaldııııııı begen artık bişiler yapalım şu takasıııı ama ben o ayakkabıyı nil aldı diye gördüm sanki umarım yanlış görmüşümdür
Eki Görüntüle 984347 Eki Görüntüle 984348 Eki Görüntüle 984349 cnm bunlar duruyormu hala elinde bunların beden ve fiyatları neler i takas yapamadık sennle bnde beğendiğin ayakkabı falan duruyor hala
canım kargonu aldın mı
Cnm hala alamadim desem inanirmisin bnm okulum basladi arkadasimda duruyor firsat bulup gidemedim yarun gitcem ins cok merak ediyorum zaten :)
bende ne meraksızsın dicektim tam:)))
Meraksiz olurmuyum kiz catliycam da :)) bi türlü vakit bulamadim iste olmayinca olmuyor biliyosun :))
bilirim bilirim umarım beğenirsin canım .bide ufak bi hediyem var çantanın içinde:)
Tmm cnm arkadasimda paketi acmamis yarin bkcam ins :) sana dönüs yaparim bn burayi daha fazla mesgul etmeyelim ii geceler cnm
canım öyle aceleyle çektim neye benzediyse artık annem bıktı fotografçı olmaktan attı başından
Eki Görüntüle 986296 Eki Görüntüle 986295 Eki Görüntüle 986297 Eki Görüntüle 986302 Eki Görüntüle 986303
elbise ve tulum 10ar lira diğerleri 5er lira canım
walla kuzum senden çok iyi bir satıcı olur. Çok anlayışlısın kim ne dese anında yapmaya çalışıyorsun. Bayıldım hızına ve ilgine. Ben üstü yazılı olan mavi tişörtü ve siyah önü kelebekli olan salaş tişörtü istiyorum. Bahsettiğim kahverengi kaban satıldımı ? Birde tullum dar paçamı straplez demiştin askılımı yoksa çamaşır askısımı çok soru sordum ama idare et
ayy teşekkürler ne demek hiç sorun değil benim içintulum straplez canım çamaşır askısı bendeki ve dar paça değil. kahverengi kaban satıldı yarın göndercem kargosunu :26:
anladım cnm o zmn tulum kalsın ya bn zayıfım ama göğüs kısmım biraz varüstümde kötü duruyor askısız şeyler kabanada üzüldüm ya güzelmiş alan arkadaşıma hayırlı olsun olmazsa iletişime geçsin başka kaban varmı elinde bu tarz şık duran ve bizim gibi öğrenciler için ucuz yollu olan. O iki tişörtü kesin istiyorum sende bak istersen bir yandan sayfama istediklerini kararlaştır
canım kaban o kadar sattım kii elimde pek kalmadı ama buraya eklemediğim kıyamadığım çoooook hoş bi tane daha var sevgilim bayılmıştı bende satmaya kıyamamıştımona takas düşünmüyorum ama :26: düşünürsen onun fotosunu çekebilriim ?
peki fiyat ne istiyorsun eklemeden onu konuşalım o zmn :26::26: halimden anlarsın sende öğrenciymişsin. Ben burdan satıp kazandıklarımla harç parasını ödedim. Elimde avucuma pek bir şey kalmadı açıkçası olanlada ay sonunu denkleştirmek zor oluyor biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?