Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

ewet cnm takasla düşünüyorum. Ekle sen resmi inşallah beğenirim. Aslında bnde Alanyadayım burası daha sıcak hiç giyilmiyor ama heves işte kız bnde mersinliyim senede 3-5 kez gelirim oraya. Bir geldiğimde uğrayayım babanın dükkanına belli güzel şeyler var

gel gel canım beklerim herzaman bi talan ederiz dükkanı babam beni sokmuyor dükkana ne bulursam alıyorum diye anca elinde kalanları getiriyor senle gidersem fırsattan istifade yaparım

toz pembe rengi yakası çok şık duruyor 34-36 beden

Ayyy bedenide tam benlikmiş ama yok cnm ya bu olmaz kış günü bu kadar açık renk giyemem kız bn bir kaç hafta sonra Allahın izniyle gelmeyi düşünüyorum zaten şaka bir yana uğramak isterim dükkana. Sende benden bir şeyler beğen cnm yapalım şu takası bn hala geziniyom sayfanda öyle 2 parça şey için kargo parası ödemeyeym elbet bulucam bir şeyler kararlıyım alıccam senden bir şeyler ama sende bir yandan bakki bn okula gtmeden sorularına cevap verebileyim hem ne kadarlık bir şey beğencen bende ona göre yelteneyim

kuzum genelde ayakkabı ihtiyacım var seninkiler maşallah hep topuklu ben onlarla evin içinde bile yürüyemem dur yine bi dalayım dükkana bakayım çıkar belki bişiler

kuzum genelde ayakkabı ihtiyacım var seninkiler maşallah hep topuklu ben onlarla evin içinde bile yürüyemem dur yine bi dalayım dükkana bakayım çıkar belki bişiler

tmm cnm dolaba girer bakarım bende senn için ne var ne yok diye sen bak bakalım

ev değiştirecegimiz için nerelerden neler çıkıyor daha yeni görüyorum kıyafetlerimi yeni ciciler biciler geldiiiiiii

bunlar büyük bedenelere de olabilecek salaş modeller. sormak istediginiz varsa detyalı açıklama yaparım. ne fiyat verirseniz valla artık alın götürün fiyat yazmıyorum çokta aykırı rakamlar olmasın tabi diğer 2 konumada bakabilirsiniz yarın kargo günüüüüüü

bu sayfada bunlarda varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

36-38 beden canım . gögüs kısmı full lastikli yanları o yüzden tam yapışıyor üste alt tarafı bol yalnız. ayakkabıyı begendim canım ama gözlüğü daha çok. sen bulursan bişiler ikisini takas yapalım

Son düzenleme:

cnm onlar her türlü snn oyuzden birseyler bulmaya calışıyorum peki bunun duruşunu görebilirmym terzıde daraltılırmı altı

Sen 2 spor aykkabıyı ve gözlüğüde istiyormusun cnm 3 parcayı sana ayırayımmı

Sen 2 spor aykkabıyı ve gözlüğüde istiyormusun cnm 3 parcayı sana ayırayımmı

evet kuzum 3ünü ayırırsan sevinirim terzide daraltabilirsin ama bence modeli bozulur ve bu da straplez onu da söyliyim :26: evden çıkamadım daha birazdan çıkacam inşallah okula geçicem o yüzden yarın falan üstte duruşunu anca eklerim

bunu arkadas için istiyoruz cnm sakın satma ma yarına kadar :)) tamam cnm yarın haberleşiriz o zmn bende 3 ürünü sana ayırdım o 3 parca senindir

Kuzum telden giriyorum resim görünmedi
akşam bakcam üstü yazısız olanlar mavi olan pelerin gibim yoksa normal badimi onlar eğer normalse onuda ekle bana

Kuzum telden giriyorum resim görünmedi
akşam bakcam üstü yazısız olanlar mavi olan pelerin gibim yoksa normal badimi onlar eğer normalse onuda ekle bana

pelerin nasıl oluyor kuzum onun arkası yırtmaçlı bu arada beli açık haberin olsun içine bişi giyip kullanabilirsin veya açık kullanabilirsen beli açıkta kullanabalirsin

yapmazmıyım kitaplarla birlikte onu da yolluyorum canım

yerim ben seni yahu
Şekerim iş çıkışı hesabına yatırıcam paranı. Aldığım herşeyinden memmunum. Dün o salaş arkası lacivert onu beyaz baskılıyı giydim. Herşey bedenime göre geldi. Hele elbiseyi denemedim, denersem bu havada giyerim kesin. tam boyuma göre bide uzun bacaklıyım. Çok beğendim aşık oldum o elbise yazın haftada bir gün mutlaka giyerim. Giydikçe sana zihin açıklığı için dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…