- 23 Ocak 2016
- 32.770
- 49.165
Öncelikle baktığınız için teşekkürler.Merhaba. Maddi durumunuz gayet iyi görünüyor haritada. Kariyer hayatınızda baskılar var. Uyumu, dengeyi, huzuru yakalamakta zorlanabilirsiniz ama maddi anlamda büyüme ve rahatlama, kendini akışa bırakma potansiyeli var. 2022 senesinde maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Haritanız evlilik ve çocuk vaat ediyor ama evlilikte krizler yaşanabilir.
merhaba,
02.06.1991 tekirdag 22.30
evliyim
çalışıyorum
bebeğim olsun istiyorum
Haritanız ikiz ya da üçüz de olabilir çocuk vaat ediyor. Tedavi ya da sezeryan olabilir. Eşiniz biraz kendi isteklerine öncelik verebilir. Siz ise ortak hareket etmek istiyorsunuz. Bu yüzden anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ortaklık işi ya da eşinizle çalışma potansiyeliniz var. Sanatsal ve yaratıcılık içeren işlere sizin ya da eşinizin yatkınlığınız görülüyor. Hırslarınıza kapılıp kariyer hayatınıza ilişkin bilinç dışı tercihlerde bulunmamaya dikkat edin.Merhaba ,08.05.1982 ankara ,evli doğum saatim 19;35 ,teşekkür ederim simdiden
Tuttu tuttu gel ama sıra gelebilirse :)Son durum nedir tuttu mu ona göre sıraya gireyim ekmek kuyruğu gibi olmuştur gerçi ama
Novasa’nın yorumu yanlış olmasınHaritanız ikiz ya da üçüz de olabilir çocuk vaat ediyor. Tedavi ya da sezeryan olabilir. Eşiniz biraz kendi isteklerine öncelik verebilir. Siz ise ortak hareket etmek istiyorsunuz. Bu yüzden anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ortaklık işi ya da eşinizle çalışma potansiyeliniz var. Sanatsal ve yaratıcılık içeren işlere sizin ya da eşinizin yatkınlığınız görülüyor. Hırslarınıza kapılıp kariyer hayatınıza ilişkin bilinç dışı tercihlerde bulunmamaya dikkat edin.
Haritanızda çocuk ile ilgili göstergeler var ancak ancak biraz yorucu bir süreç olarak görülmekte.merhaba,
02.06.1991 tekirdag 22.30
evliyim
çalışıyorum
bebeğim olsun istiyorum
Partnerlere karşı biraz çatışma içindesiniz. Sizi biraz zeyna gibi bir kadın olarak algılayabilirler. Aşk evliliği yapabilirsiniz. Çekici ve uyumlu birisiniz aslında ama daha çok marsiyen tarafınız ön plana çıkıyor ilişkilerde. Buna dikkat etmelisiniz. Sadece kendi isteklerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Eş tanınmış, popüler, dikkat çekici olabilir. Sanatla, sporla, yaratıcılıkla, borsa ve organizasyon işleri ya da bankacılık, finans, sigortacılık, şifacılık, doktor, polis benzeri işlerde çalışabilir. Haritanız çocuk vaat ediyor.Bilgilerimi buradan yazayım
15.09.1988/Kocaeli 19.30
Bekarım, avukatım.
Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
Özelden mesaj attım lütfennnYanlış belirtmişim öncelik 1985 ve altı ama diğerlerine de yavaş yavaş bakacağım.
Genel bakıyorum demiştiniz o yüzden sadece bilgileri yazmistim ben.Arkadaşlar bekar, evli, çalışan, çalışmayan, çocuk var mı yok mu belirtiniz ki istediğiniz sorulara odaklanayım. Kısa kısa cevaplamaya çalışıyorum.
burdan yazın mesaj kutusu cok dolu, bakamıyorumÖzelden mesaj attım lütfennn
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Söylediklerinizin çoğu doğru. Hayatıma giren insanlarla sürekli bi çatışma halinde oluyorum. Arkadaşlık ilişkilerimde uyumlu davranırken partnerlerime karşı daha uyumsuz olabiliyorum. Bir gün evlenmek istersem bunun kesinlikle aşk evliliği olmasını isterim. Çocuk hiç düşünmüyorum aslında ama tabii ki ilerde fikrim değişebilir. Tekrar çok teşekkür ederim, yolunuz açık olsun.Partnerlere karşı biraz çatışma içindesiniz. Sizi biraz zeyna gibi bir kadın olarak algılayabilirler. Aşk evliliği yapabilirsiniz. Çekici ve uyumlu birisiniz aslında ama daha çok marsiyen tarafınız ön plana çıkıyor ilişkilerde. Buna dikkat etmelisiniz. Sadece kendi isteklerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Eş tanınmış, popüler, dikkat çekici olabilir. Sanatla, sporla, yaratıcılıkla, borsa ve organizasyon işleri ya da bankacılık, finans, sigortacılık, şifacılık, doktor, polis benzeri işlerde çalışabilir. Haritanız çocuk vaat ediyor.
Evlilik hayatınız karmik etkiler altında. Eşiniz ile aranızda ödenmesi gereken karmik bir borç var. Bu borçlar ödendikten sonra tarafların ilişkisi ya devam eder ya da herkes kendi hayatını seçme yoluna gidebilir. Krizleri aşabilirseniz güven ve huzur gelecektir. Ay düğülerinin size mesajı çalışın ve kendi paranızı biriktirin şeklinde.Genel bakıyorum demiştiniz o yüzden sadece bilgileri yazmistim ben.
01.12.1984 22.34 kırklareli evli çalışan
Evlilik hayatımla ilgili merak ediyorum
Böyle geri dönüşleri çok seviyorum. Ben teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Söylediklerinizin çoğu doğru. Hayatıma giren insanlarla sürekli bi çatışma halinde oluyorum. Arkadaşlık ilişkilerimde uyumlu davranırken partnerlerime karşı daha uyumsuz olabiliyorum. Bir gün evlenmek istersem bunun kesinlikle aşk evliliği olmasını isterim. Çocuk hiç düşünmüyorum aslında ama tabii ki ilerde fikrim değişebilir. Tekrar çok teşekkür ederim, yolunuz açık olsun.
haritanız çalışma hayatınızla ilgili bazı problemlere açık. Gizli düşmanlıklara ve baskılara maruz kalabilirsiniz. Sosyal çevreniz geniş ve buradan gelecek güzel destekler söz konusu. Şehir dışına ya da yurt dışına taşınmayı hayatınızın bir döneminde düşünebilirsiniz. Çocuk konusunda kafanız biraz karışık olabilir ancak haritanız çocuk vaat ediyor.Öncelikle teşekkür ederim..
Türkiye / Aydın / 22.10.1993 / 08:50 ya da 08:55 (Umarım dakika etkilemiyordur) / Evliyim / Öğretmenim ama çalışmıyorum
insan ömrü ortalama 75 yıldır. haritanızÖncelikle baktığınız için teşekkürler.
Maddi durumum o kadar da iyi değil. Uzun zamandır iş arıyorum.
Umarım evlilik yakın zamandadır?
Evlilik hayatınızda biraz zorlanmalar görülmekte. Sistem sizi çalışma hayatından uzaklaştırıp, ev alanına yöneltmekte. Ancak haritanız miras, nafaka ya da ortak kazançlar konusunda şanslı olacağınızı vaat ediyor. Eşinizle ya da ortaklarla iş yapabilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.Umarim banada bakarsiniz
Dt 09.08.1993
Kahramanmaras
6.15
Evdeyim
Evliyim
İlişkiler alanında biraz zorlanmalar yaşıyorsunuz. Partnerler ciddi ya da işkolik olabilir ancak biraz kafa karışıklığı yaşatabilirler. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Bazen disiplinden uzak, istikrarsız bazen de planlarını sürekli değiştiren kişiler olabilirler. Siz ise daha şefkat ve güvenlik ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yurtdışında çalışan, yaşayan bir partner gelebilir. Astroloji, danışmanlık, iletişim, hukuk, ticaret, turizm, yayıncılık ile ilgili bir meslek düşünebilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.Merhaba
Ozel mesaj olarak yazmistim ancak cok fazla mesaj geldigi icin gormediniz sanirim
21.12.88
Izmir
16:50 - 16:55
Tesekkur ederim simdiden yorumunuz icin
Ben de güncelleme yapayım bari. Çalışmıyorum, evliyim, çocuğum yok.Merhaba, müsait olduğunuzda bana da bakabilirseniz çok sevinirim
22.09.1988 saat: 14.15 ( iki çeyrek) Çankırı