Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Anladım teşekkür ederimm

Merhaba bu benim yorumum mu pek anlamadım. Eger benimse evet ailede çoğul gebelik çok var. Eş ile ilgili durumlar kısmen doğru en çok bu konuda çalışıyoruz.

Teknoloji, yazılım, astroloji, ticaret, turizm, rehberlik, iletişime ve eğitim vermeye yönelik meslekleri de düşünebilirsiniz. Aslında sahip olduğunuz yeteneklerinizi kariyere çevirmeniz gerekiyor.

Aynen bahsettiginiz gibi. Tebrik ediyorum çook teşekkür ederim
Peki kariyerimle alakalı sorun yaşama durumum düzelir mi dersiniz?

Bu novasa nın yorumuydu. Yanlış olmuş. Siz çocuk istiyorum diye belirtmişsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor ancak tedavi gerekebilir.

27.07.1994
23;45
Doğum yerim mersin
Evliyim (heyecanla bekliyorum seni)

Doğum saatimi yazmamışım.
Gece 01:00
Haritanızda evlilik durumunuzda bir sıkıntı göremedim. Aşk evliliği yapılmış büyük ihtimal. Ancak sizin eşinize karşı kıskançlığınız ya da kuşkularınız eşinizin kendini huzursuz hissetmesine neden olabilir. Buna dikkat edin. Evlilikte belki kariyer hayatlarınıza ilişkin ya da ailelerden kaynaklı sorunlar yaşanmışsa da devamında düzelme ihtimali yüksek görünüyor. Borsa, kumar ya da bu tarz riskli yatırımlara da dikkat edilmeli. Kayıplar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda baskı altında kalmak sizi zorlamakta. Kendi otoritenizi kurmak istiyorsunuz. Bunun için sabırlı olmalı ve disiplinli çalışmalısınız. Kariyerden maddi anlamda güzel fırsatlar görülüyor. İkiz çocuklarınız olabilir.

21 mayis 1994 saat sabah 5.00
Belcika/ gent
eğitmenlik, iletişime ve ulaşıma yönelik meslekler, satış, pazarlama, danışmanlık, teknoloji, şifacılık, sağlık tarzı işlere haritanız müsait. Eşiniz sağlık alanında çalışabilir. Evlilik konularında kafa karışıklığı, bazı konularda istikrarsızlık görülebilir ya da sorunlar eşin meslek hayatından da kaynaklanabilir. Hayatınızın bir döneminde işi bırakmak isteyebilirsiniz Eş ile aranızda kariyer ya da kültür farkı olabilir. Eşiniz sizi baskı altında tutmaya, manipüle etmeye çalışabilir. Haritanız çocuk vaat ediyor.

evli, bekar, çalışan, çalışmayan, çocuk var veya yok diye belirtmeyenlere analiz yapamamaktayım.

19.02.1994
Yusufeli
Gece 01:30
Boşanmak üzereyim
Çocuğum var
Çalışmıyorum

Yanlış belirtmişim öncelik 1985 ve altı ama diğerlerine de yavaş yavaş bakacağım.

kriterlere uyuyorum istediğiniz bilgileri yazmıştım ama mesaj atmıştım. Burada bilgilerimi vermek istemediğim için. Mesajlara bakamıyormuşsunuz. Sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…