Anladım teşekkür ederimm7. evinizde Satürn var. 4. evinizde bulunan Pluto'ya kare yapıyor. Doğum saatiniz yanlış değilse partner ile aileniz arasında anlaşmazlık görülebilir. Evlilik ile ilgili gecikme, engellenme veya bazı şeylerin bakısı altında kalma şeklinde görülüyor. İnsan ömrü ortalama 75 yıldır. Bu etkiler hayatınızın şimdi olmasa da herhangi bir dönemine etki edebilir. Tabi doğum saatinizin doğruluğu çok önemli. Yoksa yorum değişir.
Teknoloji, yazılım, astroloji, ticaret, turizm, rehberlik, iletişime ve eğitim vermeye yönelik meslekleri de düşünebilirsiniz. Aslında sahip olduğunuz yeteneklerinizi kariyere çevirmeniz gerekiyor.Uzun süredir çalışmıyordum bu aralar tekrar düşünüyorum. Umutlandım. Bahsettiğiniz mesleklerden ilki çocukluk hayalimdi ama geçti artık tabii. Evlilikle ilgili söyledikleriniz kısmen doğru diyebilirim. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Aynen bahsettiginiz gibi. Tebrik ediyorum çook teşekkür ederimİlişkiler alanında biraz zorlanmalar yaşıyorsunuz. Partnerler ciddi ya da işkolik olabilir ancak biraz kafa karışıklığı yaşatabilirler. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Bazen disiplinden uzak, istikrarsız bazen de planlarını sürekli değiştiren kişiler olabilirler. Siz ise daha şefkat ve güvenlik ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yurtdışında çalışan, yaşayan bir partner gelebilir. Astroloji, danışmanlık, iletişim, hukuk, ticaret, turizm, yayıncılık ile ilgili bir meslek düşünebilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.
göremiyorum bilgilerinizi, güncelleyin buradanYa bende bekliyorum halen dört gözle
21 mayis 1994 saat sabah 5.00göremiyorum bilgilerinizi, güncelleyin buradan
Haritanızda evlilik durumunuzda bir sıkıntı göremedim. Aşk evliliği yapılmış büyük ihtimal. Ancak sizin eşinize karşı kıskançlığınız ya da kuşkularınız eşinizin kendini huzursuz hissetmesine neden olabilir. Buna dikkat edin. Evlilikte belki kariyer hayatlarınıza ilişkin ya da ailelerden kaynaklı sorunlar yaşanmışsa da devamında düzelme ihtimali yüksek görünüyor. Borsa, kumar ya da bu tarz riskli yatırımlara da dikkat edilmeli. Kayıplar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda baskı altında kalmak sizi zorlamakta. Kendi otoritenizi kurmak istiyorsunuz. Bunun için sabırlı olmalı ve disiplinli çalışmalısınız. Kariyerden maddi anlamda güzel fırsatlar görülüyor. İkiz çocuklarınız olabilir.Doğum saatimi yazmamışım.
Gece 01:00
eğitmenlik, iletişime ve ulaşıma yönelik meslekler, satış, pazarlama, danışmanlık, teknoloji, şifacılık, sağlık tarzı işlere haritanız müsait. Eşiniz sağlık alanında çalışabilir. Evlilik konularında kafa karışıklığı, bazı konularda istikrarsızlık görülebilir ya da sorunlar eşin meslek hayatından da kaynaklanabilir. Hayatınızın bir döneminde işi bırakmak isteyebilirsiniz Eş ile aranızda kariyer ya da kültür farkı olabilir. Eşiniz sizi baskı altında tutmaya, manipüle etmeye çalışabilir. Haritanız çocuk vaat ediyor.21 mayis 1994 saat sabah 5.00
Belcika/ gent
Yanlış belirtmişim öncelik 1985 ve altı ama diğerlerine de yavaş yavaş bakacağım.