Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.

Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.

Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere

Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.

Merhaba, bende istiyorummm lütfeeen...

11.07.1985 - 13:00-15:30 arası İstanbul-Kadıköy

Merhaba.

Yükselen burcunuz oğlak. Bu hayattaki öncelikli amacınız fiziki ve maddi güvence elde etmek. Dışarıdan bakıldığında soğuk ve mesafeli bir yapınız olabilir. Uranüsün ve Neptün’ün ASC’de olması insanlarda kafa karışıklığı yaratmanıza neden olabilir. İnsanlar sizi pek çözemeyebilirler. Hem yenilikçi çağdaş hem de maneviyatını güçlü tutmaya çalışan birisinizdir. Teknoloji, astroloji, sanat, yaratıcılık, bilinçaltı konular sizin için önemli olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Fiziksel olarak güçsüz olabilirsiniz.

Satürn 2. evde balık burcunda. Ya parasal konulada çok çabalıyor akışta kalamıyorsunuz ya da bazen bu konuda disiplinden şaşıyorsunuzdur. Kamuda çalışma imkanınız olabilir. Resim ya da edebiyat öğretmeni ya da çocuklarla, yaratıcılıkla,sanatla, sporla ilgili işler yapabilirsiniz. Bir çalışma hayatınız yoksa sistem sizin çalışmanızı istemekte. Bunun için mücadele etmeli, istediğinizi almalısınız çünkü alacaksınız. Bunun için değişim yapmanız gerektiğinin farkında değilsiniz. Çalışma hayatınız ile ilgili babanızın ya da eşinizin yanlış kararlarının etkisinde kalmamalısınız. Çocuk düşünüyorsanız ve tedavi görüyorsanız tedavi, doktorlar ve imzaladığınız evraklar konusunda dikkat etmelisiniz. Eş bankacılık, sigortacılık, maliye, finans, eğitmenlik, ticaret, avukatlık gibi alanlarda ya da sanatsal veyahut kadınlarla ilgili işlerde çalışabilir. Kardeşler, yakın çevre, seyahatler, kurslar ya da sosyal ağlar aracılığı ile tanışabilirsiniz. Sınıf arkadaşınız da olabilir.

Ayrıca çocuğunuz yoksa olabilir. Kız çocuğu ağırlıkta görünüyor.

Olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle
Hoşçakalın.
Merhaba,
İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet yükselenim oğlak, ama kendimi hiç oğlak gibi hissedemiyorum. Sanırım daha çok uranüs ve neptünün etkisindeyim dediğiniz gibi. Bilinçaltım çok aktif. Astroloji konularına ilgim var. Bazen rüyalarımın çıktığı da oluyor.
Marsım 5.evde netten araştırdığımda erkek cocugu ilk yazılıyor, ama eşimin de ayı 5.evde bulunuyor ve kavusuyorlar bu sanırım bir kız bir erkek ikiz cocuga da delalet edebilir. Ama tabii ki bu bir varsayım.
Satürnüm balıkta disiplin konularında bazı eksikliklerim var bu doğru özellikle maddi anlamda bazen manevi anlamda da dirayetli kalamıyorum
Tekrar sağolun, umarım meslek hayatınızda başarılar sizi bulur😍🤍

Merhaba,
İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet yükselenim oğlak, ama kendimi hiç oğlak gibi hissedemiyorum. Sanırım daha çok uranüs ve neptünün etkisindeyim dediğiniz gibi. Bilinçaltım çok aktif. Astroloji konularına ilgim var. Bazen rüyalarımın çıktığı da oluyor.
Marsım 5.evde netten araştırdığımda erkek cocugu ilk yazılıyor, ama eşimin de ayı 5.evde bulunuyor ve kavusuyorlar bu sanırım bir kız bir erkek ikiz cocuga da delalet edebilir. Ama tabii ki bu bir varsayım.
Satürnüm balıkta disiplin konularında bazı eksikliklerim var bu doğru özellikle maddi anlamda bazen manevi anlamda da dirayetli kalamıyorum
Tekrar sağolun, umarım meslek hayatınızda başarılar sizi bulur😍🤍

Merhaba
Ozel mesaj olarak yazmistim ancak cok fazla mesaj geldigi icin gormediniz sanirim
21.12.88
Izmir
16:50 - 16:55

Tesekkur ederim simdiden yorumunuz icin

Merhaba ,08.05.1982 ankara ,evli doğum saatim 19;35 ,teşekkür ederim simdiden

Merhaba öncelikle bu hizmetiniz için çok teşekkürler
Kendiniz ve bizler için çok güzel bir şey yapıyorsunuz
Mümkünse ben gibi Astrolojiye ilgili bir insanın da haritasını yorumlar mısınız
08 11 1985 Adana saat 17:30 18:00 arasıymış
Şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba öncelikle bu hizmetiniz için çok teşekkürler
Kendiniz ve bizler için çok güzel bir şey yapıyorsunuz
Mümkünse ben gibi Astrolojiye ilgili bir insanın da haritasını yorumlar mısınız
08 11 1985 Adana saat 17:30 18:00 arasıymış
Şimdiden teşekkür ediyorum
Tekradan ekle yapamadım evliyim özellikle iş kariyer hakkında merak ediyorum

Merhabalar benide sıraya koyun lütfen:dua:
11.08.1990 izmir karşıyaka doğumluyum doğum saatim sabah 05:45 06:00 sularında doğmuşum.

Merhaba, ozelden mesaj attim.size.

Musait oldugunuzda bana da bakabilir misiniz ?

Tesekkurler

Merhaba

Haritanızda aslan stelyumu var. Özgürleşme ve bağımsızlık ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendinize fazla güvenebilir, saygınlık ve itibar kazanmak istersiniz. Takdir görme ve onaylanma ihtiyacı olabilir. Eğlenmeyi ve gülmeyi seven, sosyal biri olabilirsiniz. Çevrenizde dikkat çekersiniz. Yaratıcı olabilir, sahne ve spor sanatlarına ilgi duyabilirsiniz. Dans, tiyatro, bale, sporsal faaliyetler, oyunculuk, sahne işleri hayatınızda var olabilir.

Ancak Venüs’ünüz yanık. Yanlış ilişkilere çekilebilir, lüks harcamalar yapabilir ve paraya biraz düşkün olabilirsiniz. Ailenizle, büyük ebeveynleriniz ile vakit geçirmekten hoşlanırsınız ancak sizin seçimleriniz, zevk ve tercihleriniz aileniz tarafından pek onaylanmayabilir.

Anne ve baba anlaşamıyor ya da ayrılmış olabilir. Toplum önünde anaç ve yardımsever, eşitlikçi bir kişilik sergileyebilirsiniz. Aile işi yapıyor olabilirsiniz ya da kadınlarla ilgili mesleklerde, mühendislik, teknoloji, havacılık sektörü, sosyal ağlar, yazılım, televizyon, banka, finans, sigortacılık, maliye çalışabilirsiniz.

Evliliğinizde aileler, kadın figürleri, meslek hayatı ya da yaşadığınız yer ile ilgili krizler yaşanabilir ancak haritanızdan mutlu bir evlilik yapacağınız görülüyor. Tek çocuk yapmak isteyebilirsiniz. Erkek olabilir. Bazı arkadaşlarınız parasal anlamda sizi kullanabilir. Dikkat ediniz. Kalp, tansiyon, sırt, omurga ya da gözler de rahatsızlıklar oluşabilir. Üniversite eğitiminiz yarıda kalmış olabilir ya da severek okumamış olabilirsiniz.
Olumlu, olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın

Merhaba,

Öncelikle yorum için teşekkürler, anne baba ve eğitimle alakalı tespitlerinizde belirttiğiniz gibi bir durum bulunmuyor.Bunu dışında genel olarak doğru diyebilirim.

Merhabaa,

Lütfen bende istiyorummmmmmmm.

11.07.1985 / 13:00 - 15:30 ARASI
İSTANBUL-KADIKÖY

Merhaba özelden yazdım
bana da bakabilirseniz sevinirim.
Merhaba. Maddi durumunuz gayet iyi görünüyor haritada. Kariyer hayatınızda baskılar var. Uyumu, dengeyi, huzuru yakalamakta zorlanabilirsiniz ama maddi anlamda büyüme ve rahatlama, kendini akışa bırakma potansiyeli var. 2022 senesinde maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Haritanız evlilik ve çocuk vaat ediyor ama evlilikte krizler yaşanabilir.

Arkadaşlar bilgilerinizi buraya yazınız. Mesaj bölümünden bulmam zaman alıyor. Çok mesaj var çünkü bakamıyorum maalesef

X