Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Ben de özelden yazmıştım size, bakabilirseniz eğer çok mutlu olurum. Bekarım, avukatım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bendeeee istiyorumm
Merhaba.

Haritanızda koç stelyumu bulunmakta. Özgüveni yüksek, inatçı, kararlı bir yapınız olabilir. Çevrenize liderlik etmek istersiniz. Açık sözlü ve dobrasınızdır. İlişkiler, ortaklıklar hayatınızda çok önemlidir. Ancak biraz problemli olabilir. İlişkiler ya da işbirliği konularında düşünmeden hareket etmeniz parasal kayıplara neden olabilir. Başkalarından gelen kazançları harcadığınız kişilere ve alanlara dikkat etmelisiniz. Parasal konularda temkinli ve sabırlı olmalısınız. Hayat sizi bu konuda artık sağlam adımlar atmaya doğru itebilir.

Venüs’ünüz koç burcunda düşüşte olduğu bir burçta retro ve yanık. İlişkiler adına istemediğimiz bir durumdur çünkü evlilikte bazı gecikmelere ya da mücadelelere, parasal konularda anlaşmazlıklara sebebiyet verebilir. Zihinsel yaratıcılığınız, sezgileriniz, şifacı taraflarınız güçlü. Ancak sahip olduğunuz yeteneklerinizin farkında değilsiniz. Kafanız karışmakta. Kolay etki altındasınız. Kendinizi etkin ifade edebilmektesiniz. Sanatsal, yaratıcılık, yayıncılık, astroloji ve ticaret alanında çalışabilirsiniz. Sosyal çevreniz oldukça güçlü. Sosyal organizasyonlarda görev alabilir, insan hakları için gönüllü çalışabilirsiniz ve parasal anlamda insanlara yardımcı olmaktasınızdır. Haritanız dernek ve vakıf tarzı işler için uygun. Ancak bu alanda yapacağınız çalışmalar için çekeceğiniz kredilere ve arkadaşlarınıza vereceğiniz borçlara çok dikkat etmelisiniz. Ödemede ve paranızı geri almakta zorluk çekebilirsiniz. Miras, nafaka, krediler, alacaklar konusunda zorlanmalarınız olabilir. Hakkınızı büyük bir mücadele sonucunda alabilirsiniz.
Hayatınızda sık sık taşınma gerçekleşebilir. Aniden şehir dışı ya da yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz. Borçlarınız yüzünden gayrimenkullerinizi satma durumlarınız olabilir.

Haritanız 2 çocuk vaad ediyor. Erkek çocuğunuz olabilir.

Ay düğümlerinizin mesajı başkalarının parasına güvenmeyin. Kendini paranızı biriktirin diyor.
Olumlu, olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.

Çok teşekkür ederim

DT=11.03.1997 Doğum saati 01:30 Kocaeli İzmit

25 ağustos 1991 kadıköy İstanbul saat 20:00 evliyim ve çalışıyorum.
Bende istiyorum.

Öncelikle teşekkür ederim..
Türkiye / Aydın / 22.10.1993 / 08:50 ya da 08:55 (Umarım dakika etkilemiyordur) / Evliyim / Öğretmenim ama çalışmıyorum

Merhaba,

İnşallah müsait olabilirsiniz benim için de :)
08.08.1987 Elazığ 22:50
Merhaba

Haritanızda aslan stelyumu var. Özgürleşme ve bağımsızlık ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendinize fazla güvenebilir, saygınlık ve itibar kazanmak istersiniz. Takdir görme ve onaylanma ihtiyacı olabilir. Eğlenmeyi ve gülmeyi seven, sosyal biri olabilirsiniz. Çevrenizde dikkat çekersiniz. Yaratıcı olabilir, sahne ve spor sanatlarına ilgi duyabilirsiniz. Dans, tiyatro, bale, sporsal faaliyetler, oyunculuk, sahne işleri hayatınızda var olabilir.

Ancak Venüs’ünüz yanık. Yanlış ilişkilere çekilebilir, lüks harcamalar yapabilir ve paraya biraz düşkün olabilirsiniz. Ailenizle, büyük ebeveynleriniz ile vakit geçirmekten hoşlanırsınız ancak sizin seçimleriniz, zevk ve tercihleriniz aileniz tarafından pek onaylanmayabilir.

Anne ve baba anlaşamıyor ya da ayrılmış olabilir. Toplum önünde anaç ve yardımsever, eşitlikçi bir kişilik sergileyebilirsiniz. Aile işi yapıyor olabilirsiniz ya da kadınlarla ilgili mesleklerde, mühendislik, teknoloji, havacılık sektörü, sosyal ağlar, yazılım, televizyon, banka, finans, sigortacılık, maliye çalışabilirsiniz.

Evliliğinizde aileler, kadın figürleri, meslek hayatı ya da yaşadığınız yer ile ilgili krizler yaşanabilir ancak haritanızdan mutlu bir evlilik yapacağınız görülüyor. Tek çocuk yapmak isteyebilirsiniz. Erkek olabilir. Bazı arkadaşlarınız parasal anlamda sizi kullanabilir. Dikkat ediniz. Kalp, tansiyon, sırt, omurga ya da gözler de rahatsızlıklar oluşabilir. Üniversite eğitiminiz yarıda kalmış olabilir ya da severek okumamış olabilirsiniz.
Olumlu, olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın

isterseniz benimkine de bakın müsait olunca
nickimden anlaşılacağı üzere zaten astroloğum
konuya duygusal yaklaşıp etkilenemem çünkü zaten haritamın vaatlerini biliyorum
size de daha teknik geri dönüş yapabilirim

Merhaba bana da bakar mısınız? 01.12.1985 22.34 kırklareli evli çalışan. Teşekkür ederim

Cok tesekkurlerrr

Rica ederim ama derdim teşekkür almak değil, bu bahsettiğim deneyimleri yaşadınız mı ya da kişilik olarak böyle biri misiniz bunları benimle paylaşmanız.
Evet kisilik tamamen beni anlatiyo soylediginiz bazi deneyimleri yasadim. Cocuk sahibi olmaya calisiyorum henuz hamis kalamadim... bilgileriniz dogru yonde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…