Üyeler mi karıştı acaba size yazmadım ben. Bihter'in maşalı saçı adlı üyeye yazdım. Siz misiniz o da?Hepsi doğru gerçekten teşekkür ederim
Evli ev hanimi 03.04.1985 05.30 sabah ezaniyla dogmusum istanbulevli, bekar, çalışan, çalışmayan hangisi? bir de doğum yeri. sıra size gelmiş
Doğum saatimi yazmamışım.
Merhaba.Bendeeee istiyorumm
Çok teşekkür ederimMerhaba
Yükselen burcunuz kova burcu. Sıradışı, farklı, kendinize has birisinizdir. Toplumsal konular, eşitlik, özgürleşme, bireyselliğini korumak sizin için önemlidir. Kendinizi özgür hissettiğiniz alan eviniz, ofisiniz olabilir. Bir tarafınız inzivada ve izole kalmak isteyebilir. Bilinçaltınızda sürekli endişe ve korkular mevcut. Hayatınızı inşaa edememe, başarılı olamama, yetersizlik hissi gibi korkularınız strese ve depresyona yol açabilir. Yalnız kalmayı seviyor olabilirsiniz. Geç evlenmek isteyebilirsiniz. Bir de değişimin ve kendinizi serbest bırakmanız gerektiğinin farkında değilsiniz.
Şifacı taraflarınız çok güçlü. Doktor, hemşire, eczacı, psikolog, kimyager tarzı meslekler yapabilirsiniz. Toplum önünde gizemli, ketum, iradeli, dayanıklı ve otoritesini ortaya koyabilen bir yapınız da var. Eğitim, iletişim, sanat, yayıncılık, avukatlık, ticaret, turizm gibi alanlarda da çalışma potansiyeliniz var. Eşiniz de bu alanlardan birinde çalışabilir. Toplum önünde göz dolduran bir eşiniz olabilir. Eşiniz ile sizin aranızda mizaç farklılığı olabilir. Siz daha ortak hareket etmek isterken eşiniz daha bağımsız olmak isteyebilir. Bazı konularda bilmişliği ve egosu olabilir. Anne figürleri evliliğinizde etkili olabilir ya da eşinizden duygusal güvence isteyebilirsiniz. Eşiniz ya da aileniz ile çalışma imkanınız bulunmakta ancak parasal konularda ya da çocuklarla ilgili konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Potansiyel olarak 2 çocuğunuz olabilir. Bir kız, bir erkek potansiyel var. Doğrusunu Allah bilir tabiki tekniklere göre olasılıkların hangisinin yüksek olduğunu söylüyorum ben.
Olumlu, olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
DT=11.03.1997 Doğum saati 01:30 Kocaeli İzmitMerhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Benimkini de yazarsanız çok mutlu olurumÜyeler mi karıştı acaba size yazmadım ben. Bihter'in maşalı saçı adlı üyeye yazdım. Siz misiniz o da?
Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Öncelikle teşekkür ederim..Merhaba herkese,
Görüşmek üzere
MerhabaMerhaba,
İnşallah müsait olabilirsiniz benim için de :)
08.08.1987 Elazığ 22:50
01.04.1984Doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Cok tesekkurlerrrMerhaba.
Haritanızda koç stelyumu bulunmakta. Özgüveni yüksek, inatçı, kararlı bir yapınız olabilir. Çevrenize liderlik etmek istersiniz. Açık sözlü ve dobrasınızdır. İlişkiler, ortaklıklar hayatınızda çok önemlidir. Ancak biraz problemli olabilir. İlişkiler ya da işbirliği konularında düşünmeden hareket etmeniz parasal kayıplara neden olabilir. Başkalarından gelen kazançları harcadığınız kişilere ve alanlara dikkat etmelisiniz. Parasal konularda temkinli ve sabırlı olmalısınız. Hayat sizi bu konuda artık sağlam adımlar atmaya doğru itebilir.
Venüs’ünüz koç burcunda düşüşte olduğu bir burçta retro ve yanık. İlişkiler adına istemediğimiz bir durumdur çünkü evlilikte bazı gecikmelere ya da mücadelelere, parasal konularda anlaşmazlıklara sebebiyet verebilir. Zihinsel yaratıcılığınız, sezgileriniz, şifacı taraflarınız güçlü. Ancak sahip olduğunuz yeteneklerinizin farkında değilsiniz. Kafanız karışmakta. Kolay etki altındasınız. Kendinizi etkin ifade edebilmektesiniz. Sanatsal, yaratıcılık, yayıncılık, astroloji ve ticaret alanında çalışabilirsiniz. Sosyal çevreniz oldukça güçlü. Sosyal organizasyonlarda görev alabilir, insan hakları için gönüllü çalışabilirsiniz ve parasal anlamda insanlara yardımcı olmaktasınızdır. Haritanız dernek ve vakıf tarzı işler için uygun. Ancak bu alanda yapacağınız çalışmalar için çekeceğiniz kredilere ve arkadaşlarınıza vereceğiniz borçlara çok dikkat etmelisiniz. Ödemede ve paranızı geri almakta zorluk çekebilirsiniz. Miras, nafaka, krediler, alacaklar konusunda zorlanmalarınız olabilir. Hakkınızı büyük bir mücadele sonucunda alabilirsiniz.
Hayatınızda sık sık taşınma gerçekleşebilir. Aniden şehir dışı ya da yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz. Borçlarınız yüzünden gayrimenkullerinizi satma durumlarınız olabilir.
Haritanız 2 çocuk vaad ediyor. Erkek çocuğunuz olabilir.
Ay düğümlerinizin mesajı başkalarının parasına güvenmeyin. Kendini paranızı biriktirin diyor.
Olumlu, olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
Rica ederim ama derdim teşekkür almak değil, bu bahsettiğim deneyimleri yaşadınız mı ya da kişilik olarak böyle biri misiniz bunları benimle paylaşmanız.Cok tesekkurlerrr
Rica ederim ama derdim teşekkür almak değil, bu bahsettiğim deneyimleri yaşadınız mı ya da kişilik olarak böyle biri misiniz bunları benimle paylaşmanız.Çok teşekkür ederim
Evet kisilik tamamen beni anlatiyo soylediginiz bazi deneyimleri yasadim. Cocuk sahibi olmaya calisiyorum henuz hamis kalamadim... bilgileriniz dogru yondeRica ederim ama derdim teşekkür almak değil, bu bahsettiğim deneyimleri yaşadınız mı ya da kişilik olarak böyle biri misiniz bunları benimle paylaşmanız.
Merhaba herkese,
Görüşmek üzere