Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Süper... Teşekkürler
Serpil 24 mayıs 1978 saat 15 50 ankara

Merhaba benim haritaya da bakar misiniz? 25.04.1982 Saatten emin değilim 04:45 civarı olabilir. Babam 23.09.2005 te vefat etti Bilmem ki belki bu bilgi yardımcı olur size.. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden astrologlar çok yüksek ücretler istiyorlar maalese işsiz olunca ve de sizin burda yazdıklarınızı görünce şansımı deneme istedim.

Doğum tarihimi bilmiyorum ama çokça Kolaylıklar diliyorum. Kendinizi geliştirmeye çalışırken bir yandan da insanların gönlüne değmeye çalışıyorsunuz

Türkiye, Ankara, 23.07.1999, saat 08.45'te doğdum. Bekarım, üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Yorumunuzu merakla bekliyor ve yorumunuzla alakalı size dönüş yapacağım konusunda sizi temin ediyorum.
Şimdiden teşekkürler :)

22/10/1999
Bekarım/ çocuğum yok
Çalışıyorum
İstanbul
Terazi
15:00 (civarı tam kesin net bilmiyorum)
Merakla bekliyorum geri donusunuzu

13/09/1984 Evliyim 2 çocuğum var. Çalışıyorum . Manisa Başak burcuyum 21.05 doğum saatim

Merhaba benim için de bakabilir misiniz? Çok sevinirim gerçekten de

Merhaba benim için de bakabilir misiniz? Çok sevinirim gerçekten de
Merhaba. Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. 17.02.2002 tarihinde biri13.25 diğeri 13.30 doğumlu ikizlerim var.Antakya'da doğdular. Bu yıl üniversite sınavına girecekler. Eğer haritalarına bakarsanız çok sevinirim. Bir de mesleki eğilimleri hakkında yorum yaparbilirseniz çok sevinirim.

Merhaba. Rica etsem ve bos vaktiniz olursa, bana da bakabilir misiniz? Ben de astroloji ile ilgileniyorum da
Dogum tarihim: 03.08.1995
(Aslan burcuyum)
Dogum saatim: 16.50
(Yükselen yay ay burcu akrep)
Doğum yerim: İstanbul, Üsküdar
2019 yilinda üniversiteden mezun oldum, 2 senedir issizim. Bekarim, su ana kadar bir iliskim olmadı.
Şimdiden tesekkurler
Iyi gunler dilerim

Merhaba bana da bakabilirmisiniz musait zamanınızda şimdiden çok tesekkurler,
Doğum tarihim: 22.10.1999
(terazi burcu)
doğum saatim 15:00 civarları
yükselenim kova ay burcu balık
doğum yeri istanbul nişantaşı

Hâlâ ücretsiz olarak bakıyor musunuz

Merhabalar rica etsem bana da bakar mısınız? çok memnun olurum 15.04.1990 - 13:45 - Şanlıurfa/ Viranşehir şimdiden çok teşekkür ederim

Off neden hep geç kalıyorum nedenn tekrar dönseniz bana da baksanız

Hocam bana bakın bende size fal bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…