Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Merhaba, bende istiyorummm lütfeeen...

11.07.1985 - 13:00-15:30 arası İstanbul-Kadıköy

Merhaba,
İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet yükselenim oğlak, ama kendimi hiç oğlak gibi hissedemiyorum. Sanırım daha çok uranüs ve neptünün etkisindeyim dediğiniz gibi. Bilinçaltım çok aktif. Astroloji konularına ilgim var. Bazen rüyalarımın çıktığı da oluyor.
Marsım 5.evde netten araştırdığımda erkek cocugu ilk yazılıyor, ama eşimin de ayı 5.evde bulunuyor ve kavusuyorlar bu sanırım bir kız bir erkek ikiz cocuga da delalet edebilir. Ama tabii ki bu bir varsayım.
Satürnüm balıkta disiplin konularında bazı eksikliklerim var bu doğru özellikle maddi anlamda bazen manevi anlamda da dirayetli kalamıyorum
Tekrar sağolun, umarım meslek hayatınızda başarılar sizi bulur

Merhaba
Ozel mesaj olarak yazmistim ancak cok fazla mesaj geldigi icin gormediniz sanirim
21.12.88
Izmir
16:50 - 16:55

Tesekkur ederim simdiden yorumunuz icin

Merhaba ,08.05.1982 ankara ,evli doğum saatim 19;35 ,teşekkür ederim simdiden

Merhaba öncelikle bu hizmetiniz için çok teşekkürler
Kendiniz ve bizler için çok güzel bir şey yapıyorsunuz
Mümkünse ben gibi Astrolojiye ilgili bir insanın da haritasını yorumlar mısınız
08 11 1985 Adana saat 17:30 18:00 arasıymış
Şimdiden teşekkür ediyorum

Tekradan ekle yapamadım evliyim özellikle iş kariyer hakkında merak ediyorum

Merhabalar benide sıraya koyun lütfen
11.08.1990 izmir karşıyaka doğumluyum doğum saatim sabah 05:45 06:00 sularında doğmuşum.

Merhaba, ozelden mesaj attim.size.

Musait oldugunuzda bana da bakabilir misiniz ?

Tesekkurler

Merhaba,

Öncelikle yorum için teşekkürler, anne baba ve eğitimle alakalı tespitlerinizde belirttiğiniz gibi bir durum bulunmuyor.Bunu dışında genel olarak doğru diyebilirim.

Merhabaa,

Lütfen bende istiyorummmmmmmm.

11.07.1985 / 13:00 - 15:30 ARASI
İSTANBUL-KADIKÖY

Merhaba özelden yazdım
bana da bakabilirseniz sevinirim.
Merhaba. Maddi durumunuz gayet iyi görünüyor haritada. Kariyer hayatınızda baskılar var. Uyumu, dengeyi, huzuru yakalamakta zorlanabilirsiniz ama maddi anlamda büyüme ve rahatlama, kendini akışa bırakma potansiyeli var. 2022 senesinde maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Haritanız evlilik ve çocuk vaat ediyor ama evlilikte krizler yaşanabilir.

Arkadaşlar bilgilerinizi buraya yazınız. Mesaj bölümünden bulmam zaman alıyor. Çok mesaj var çünkü bakamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…