- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
Biraz kisa geldiinsan ömrü ortalama 75 yıldır. haritanız
Evlilik hayatınızda biraz zorlanmalar görülmekte. Sistem sizi çalışma hayatından uzaklaştırıp, ev alanına yöneltmekte. Ancak haritanız miras, nafaka ya da ortak kazançlar konusunda şanslı olacağınızı vaat ediyor. Eşinizle ya da ortaklarla iş yapabilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.
anlamadım esprini?Biraz kisa geldi
Dediklerin dogru umarim profilimi incelememissindir
Yani diger kullanicilarinki daha uzundu sanki dedimanlamadım esprini?
haritanız şifacılık yönlerinizin olduğunu gösteriyor. çalışma hayatınıza ilişkin büyük bir dönüşümden geçebilirsiniz. Aslında psikolog, terapist, avukat, iletişime, eğitmenliğe yönelik meslekler yapabilirmişsiniz. Kamuda ya da evden çalışma imkanınız olabilir. Miras ya da gayrimenkul konularında kardeşler ya da yakın akrabalarla sorunlar yaşanabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ve arkadaşlarınız evlilik hayatınızı olumsuz etkileyebilir. dikkat etmelisiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.Ben de güncelleme yapayım bari. Çalışmıyorum, evliyim, çocuğum yok.
insan ömrü ortalama 75 yıldır. haritanız
Ne demek istediniz anlamadım bende
Teşekkür ederim. Nasıl bir borç ki bu acaba? Evet son bir kaç yıldır kendi kazandigimi biriktirmek gerektiğinin farkındayım.Evlilik hayatınız karmik etkiler altında. Eşiniz ile aranızda ödenmesi gereken karmik bir borç var. Bu borçlar ödendikten sonra tarafların ilişkisi ya devam eder ya da herkes kendi hayatını seçme yoluna gidebilir. Krizleri aşabilirseniz güven ve huzur gelecektir. Ay düğülerinin size mesajı çalışın ve kendi paranızı biriktirin şeklinde.
eş yüzünden maddi kayıplar yaşamak zorunda kalabilirsiniz.Teşekkür ederim. Nasıl bir borç ki bu acaba? Evet son bir kaç yıldır kendi kazandigimi biriktirmek gerektiğinin farkındayım.
Teşekkür ederimeş yüzünden maddi kayıplar yaşamak zorunda kalabilirsiniz.
Sistem sizi babanız, aileniz ya da evinizden çalışmaya yöneltiyor. iletişim, medya, reklam, din, felsefe, yayıncılık, turizm, dış ticaret, astroloji, yoga, bestecilik, şarkıcılık, edebiyat alanlarında çalışma potansiyeliniz olabilir. Sporsal faaliyetlere yatkınsınız, bu alanlarda popüler olabilirsiniz. Evlilik konusunda ailenizin baskısı olabilir ya da istemiyor olabilirler. Ama zamanla bu baskı ya da kriz düzelecektir. Ailenizle ortak bir iş yapıyorsanız anlaşmazlıklar görülebilir. Evlenirseniz şayet eşiniz mühendis, teknoloji alanında çalışan biri ayrıca sporsal faaliyetlerle ilgilenen biri olabilir.Geride kaldi sanirim :)
10.12.1993
21.00
Balıkesir bekar çalışmıyor
Bana da bakar misiniz?
Sistem sizi babanız, aileniz ya da evinizden çalışmaya yöneltiyor. iletişim, medya, reklam, din, felsefe, yayıncılık, turizm, dış ticaret, astroloji, yoga, bestecilik, şarkıcılık, edebiyat alanlarında çalışma potansiyeliniz olabilir. Sporsal faaliyetlere yatkınsınız, bu alanlarda popüler olabilirsiniz. Evlilik konusunda ailenizin baskısı olabilir ya da istemiyor olabilirler. Ama zamanla bu baskı ya da kriz düzelecektir. Ailenizle ortak bir iş yapıyorsanız anlaşmazlıklar görülebilir. Evlenirseniz şayet eşiniz mühendis, teknoloji alanında çalışan biri ayrıca sporsal faaliyetlerle ilgilenen biri olabilir.
7. evinizde Satürn var. 4. evinizde bulunan Pluto'ya kare yapıyor. Doğum saatiniz yanlış değilse partner ile aileniz arasında anlaşmazlık görülebilir. Evlilik ile ilgili gecikme, engellenme veya bazı şeylerin bakısı altında kalma şeklinde görülüyor. İnsan ömrü ortalama 75 yıldır. Bu etkiler hayatınızın şimdi olmasa da herhangi bir dönemine etki edebilir. Tabi doğum saatinizin doğruluğu çok önemli. Yoksa yorum değişir.Sistem sizi babanizdan ailenizden çalışmaya yoneltiyor demek istediginizi anlamadım.
Baktığınız için çok teşekkür ederim. Fakat hiç bana uymuyor. Özellikle ailem evlilik konusunda hiçbir sey söylemiyorlar. Ne evlen ya da evlenme gibi bir baskı söz konusu değil.
Uzun süredir çalışmıyordum bu aralar tekrar düşünüyorum. Umutlandım. Bahsettiğiniz mesleklerden ilki çocukluk hayalimdi ama geçti artık tabii. Evlilikle ilgili söyledikleriniz kısmen doğru diyebilirim. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederimharitanız şifacılık yönlerinizin olduğunu gösteriyor. çalışma hayatınıza ilişkin büyük bir dönüşümden geçebilirsiniz. Aslında psikolog, terapist, avukat, iletişime, eğitmenliğe yönelik meslekler yapabilirmişsiniz. Kamuda ya da evden çalışma imkanınız olabilir. Miras ya da gayrimenkul konularında kardeşler ya da yakın akrabalarla sorunlar yaşanabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ve arkadaşlarınız evlilik hayatınızı olumsuz etkileyebilir. dikkat etmelisiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.
Haritanız ikiz ya da üçüz de olabilir çocuk vaat ediyor. Tedavi ya da sezeryan olabilir. Eşiniz biraz kendi isteklerine öncelik verebilir. Siz ise ortak hareket etmek istiyorsunuz. Bu yüzden anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ortaklık işi ya da eşinizle çalışma potansiyeliniz var. Sanatsal ve yaratıcılık içeren işlere sizin ya da eşinizin yatkınlığınız görülüyor. Hırslarınıza kapılıp kariyer hayatınıza ilişkin bilinç dışı tercihlerde bulunmamaya dikkat edin.
Çocuğunuzun eğitim hayatından dolayı mı işi bıraktınız ? Spora ilginiz olabilir. Hayatınızın bir döneminde çocuklarla ilgili bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca haritanız sahne sanatları, yaratıcılık, eğitmenlik, iletişim, çizim, moda, yurtdışı bağlantılı işlere çekebilir sizi çünkü YOD açı kalıbı var ve kariyeriniz ile ilgili ya da çocuklarınız veyahut kardeşleriniz vasıtası ile kadersel dönüşümler yaşayacaksınız. Bunun siz değil de eşiniz olma ihtimali de var ancak şu an bu dönüşümün farkında olamayabilirsiniz. Eşiniz ya da siz toplum önünde popüler ve dikkat çekicisiniz. Şimdi olmasa da ileride bu popülerlik artabilir. İlişkilere derinden bir bağlılığınız var. Haritanız çocuk vaat ediyor. Eşiniz, ailedeki kadınların etkisi altında olabilir.02.11.1990 , 11:30 , Adana
Evliyim,çalışmıyorum
Bende istiyorum lütfen