Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Biraz kisa geldi
Dediklerin dogru umarim profilimi incelememissindir

Ben de güncelleme yapayım bari. Çalışmıyorum, evliyim, çocuğum yok.
haritanız şifacılık yönlerinizin olduğunu gösteriyor. çalışma hayatınıza ilişkin büyük bir dönüşümden geçebilirsiniz. Aslında psikolog, terapist, avukat, iletişime, eğitmenliğe yönelik meslekler yapabilirmişsiniz. Kamuda ya da evden çalışma imkanınız olabilir. Miras ya da gayrimenkul konularında kardeşler ya da yakın akrabalarla sorunlar yaşanabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ve arkadaşlarınız evlilik hayatınızı olumsuz etkileyebilir. dikkat etmelisiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.

02.11.1990 , 11:30 , Adana
Evliyim,çalışmıyorum
Bende istiyorum lütfen

Ya bende bekliyorum halen dört gözle

Geride kaldi sanirim :)
10.12.1993
21.00
Balıkesir bekar çalışmıyor
Bana da bakar misiniz?

Teşekkür ederim. Nasıl bir borç ki bu acaba? Evet son bir kaç yıldır kendi kazandigimi biriktirmek gerektiğinin farkındayım.

Geride kaldi sanirim :)
10.12.1993
21.00
Balıkesir bekar çalışmıyor
Bana da bakar misiniz?
Sistem sizi babanız, aileniz ya da evinizden çalışmaya yöneltiyor. iletişim, medya, reklam, din, felsefe, yayıncılık, turizm, dış ticaret, astroloji, yoga, bestecilik, şarkıcılık, edebiyat alanlarında çalışma potansiyeliniz olabilir. Sporsal faaliyetlere yatkınsınız, bu alanlarda popüler olabilirsiniz. Evlilik konusunda ailenizin baskısı olabilir ya da istemiyor olabilirler. Ama zamanla bu baskı ya da kriz düzelecektir. Ailenizle ortak bir iş yapıyorsanız anlaşmazlıklar görülebilir. Evlenirseniz şayet eşiniz mühendis, teknoloji alanında çalışan biri ayrıca sporsal faaliyetlerle ilgilenen biri olabilir.

Sistem sizi babanizdan ailenizden çalışmaya yoneltiyor demek istediginizi anlamadım.
Baktığınız için çok teşekkür ederim. Fakat hiç bana uymuyor. Özellikle ailem evlilik konusunda hiçbir sey söylemiyorlar. Ne evlen ya da evlenme gibi bir baskı söz konusu değil.

7. evinizde Satürn var. 4. evinizde bulunan Pluto'ya kare yapıyor. Doğum saatiniz yanlış değilse partner ile aileniz arasında anlaşmazlık görülebilir. Evlilik ile ilgili gecikme, engellenme veya bazı şeylerin bakısı altında kalma şeklinde görülüyor. İnsan ömrü ortalama 75 yıldır. Bu etkiler hayatınızın şimdi olmasa da herhangi bir dönemine etki edebilir. Tabi doğum saatinizin doğruluğu çok önemli. Yoksa yorum değişir.

Uzun süredir çalışmıyordum bu aralar tekrar düşünüyorum. Umutlandım. Bahsettiğiniz mesleklerden ilki çocukluk hayalimdi ama geçti artık tabii. Evlilikle ilgili söyledikleriniz kısmen doğru diyebilirim. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim

02.11.1990 , 11:30 , Adana
Evliyim,çalışmıyorum
Bende istiyorum lütfen
Çocuğunuzun eğitim hayatından dolayı mı işi bıraktınız ? Spora ilginiz olabilir. Hayatınızın bir döneminde çocuklarla ilgili bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca haritanız sahne sanatları, yaratıcılık, eğitmenlik, iletişim, çizim, moda, yurtdışı bağlantılı işlere çekebilir sizi çünkü YOD açı kalıbı var ve kariyeriniz ile ilgili ya da çocuklarınız veyahut kardeşleriniz vasıtası ile kadersel dönüşümler yaşayacaksınız. Bunun siz değil de eşiniz olma ihtimali de var ancak şu an bu dönüşümün farkında olamayabilirsiniz. Eşiniz ya da siz toplum önünde popüler ve dikkat çekicisiniz. Şimdi olmasa da ileride bu popülerlik artabilir. İlişkilere derinden bir bağlılığınız var. Haritanız çocuk vaat ediyor. Eşiniz, ailedeki kadınların etkisi altında olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…