Ücretli öğretmenlik çıktı? ücretli yapan var mı daha önce

Süper formasyon çok yaramış maşallah ne güzel kelimeler devam et hocam bekliyorum

Süper formasyon çok yaramış maşallah ne güzel kelimeler devam et hocam bekliyorum
Formasyon diyor hala demek ki seviyeyi indirince bile okuduğunu anlamıyor. Bizde okulda bunların yetiştirdikleri için çabalıyoruz. Boşuna eğitim ailede başlar demiyoruz al iste. Neyse gönlüm rahat banlanabilirim artık

Süper çok mükemmel bir ogretmensin kendini belli ettin ne güzel konuşuyorsun öyle öğrencilerin hakkında eee başka mesela benim gibi kadınların çocuklarına yandan çarklı falan mı diyorsun ama yok daha orijinalleri vardır sende

Reactions: JES
Cehalet parçalardan akıyor ama offfff keşke daha zeka dolu bir tartışmadan gitseydim. neyse olur arada öyle. Ne UMUDUN ne buldun der kaçar

Cehalet parçalardan akıyor ama offfff keşke daha zeka dolu bir tartışmadan gitseydim. neyse olur arada öyle. Ne UMUDUN ne buldun der kaçar
Güle güle öğretmen hanım uslubunuz ve terbiyenizle özellikle olmayan espri anlayışınızla çok eğitimli kültürlü bir ogretmen olduğunuzu hepimize gösterdiniz tebrikler

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…